Nehir Episodul 12 Rezumat: Au aflat ca e pe moarte!

Nehir Episodul 12 Rezumat: Au aflat ca e pe moarte! Cine s-ar fi asteptat? Situatia pare mult mai grava, din pacate…Nazim e pus in fata unei situatii dificile si habar nu are incotro trebuie sa o apuce. In cele ce urmeaza, vom vedea ce va face, pana la urma. O decizie trebie luata, indiferent de cat de greu va fi. Asezati-va comod si cititi in tihna rezumatul. Sa ii dam drumul.

Nehir Episodul 12 Rezumat: Fara raspuns

Nehir Episodul 12 Rezumat

Nehir Episodul 12 Rezumat

Ne-am bucurat cand am aflat din rezumatul episodului 11 ca Nazim si-a facut curaj si a cerut-o de nevasta pe Nehir. Dupa miscarea lui Tarik de a o saruta, chiar ne gandeam cand va face si el ceva barbatesc si plin de curaj. Tanara a ramas surprinsa cand a auzit intrebarea. Din pacate insa, si-a spus ca nu ii poate da un raspuns acum. Avand in vedere situatia cu fosta lui sotie, ar fi si penibil, pana la urma. Nazim tine sa ii spuna ca lucrurile sunt terminate cu Nermin. Faptul ca o lasa sa stea putin la el nu schimba cu nimic faptul ca doar pe ea o iubeste.

Pana la urma, Nehir nu vrea sa il supere si decide sa mai stea o vreme. Dar vestea de a 2-a zi este una care ii surprinde de-a dreptul. Nazim al nostru se duce sa vada daca intr-adevar micuta Ayse este fata lui sau nu. Pana la urma, una e sa ai grija de propria fiica si alta de o fetita oarecare. Iar Nazim vrea sa fie sigur ca nu comite vreo greseala. Rezultatul vine repede: da, intr-adevar el e tatal ei. Dar nu aceasta este vestea surprinzatoare despre care va spuneam, ci…alta. Sunteti pregatit? Nermin nu a venit degeaba la Nazim. Situatia ei este cat se poate de grava. Din pacate, nu mai are prea multe zile de trait. Iar fata ei nu avea cum sa reziste langa un om asa vilent ca actualul sot. De aceea a venit la el.

Dragostea nu s-a terminat

Oricat de mult ar vrea sa arate altfel, Tarik inca o iubeste nespus de mult pe Nehir. Inima ii bate mai tare de fiecared data cand o vede. De data aceasta, cand se intalnesc, el vrea sa o faca putin geloasa. Ii spune ca gata, a devenit logodnicul Fulyei. Insa, vazand ca nu prea o afecteaza aceasta veste, se duce si mai departe si lasa garda jos. O intreaba daca nu cumva vrea sa mai stea de vorba asa, sa isi mai spuna diverse. A noastra insa ii spune clar ca nu mai au ced vorbe sa schimbe, dupa toate care s-au intamplat.

Zahra e tare suparata de faptul ca Tarik nu se gandeste deloc la ea, chiar si dupa ce i-a spus. In schimb, el se uita dupa tanara aceea care parca a venit de nicaieri. Insa, altele sunt problemele grave pe care le are atat ea, cat si cel pe care il iubeste. Despre ce e vorba? Pai, despre disparitia lui Halil, bucatarul. Noi stim deja ce s-a intamplat. Iar problema celor 2 e ca e tare posibil sa afle si altii. De ce? Pai, din graba aceea pe care au avut-o cand l-au pus pentru totdeauna pe Halil in padure, nu si-au dat seama ca cineva ii vede.

Nehir Episodul 12 Rezumat: Sanse mari sa ii toarne

Un individ i-a vazut. Iar ghinionul lor e ca acela nu era un trecator oarecare, ci chiar noul ajutor de pe santier. Barbatul se prezinta la munca si incepe sa se uite la fetele oamenilor cu care urmeaza sa petreaca mare parte din zile. Cand il vede pe Tarik, isi spune ca il stie de undeva…Acesta din urma insa neaga. Teama il cuprinde si isi da seama ca exista sanse mari ca totul sa se naruie. In acelasi timp, sotia regretatului se ascunde de noul venit. De ce? Pai, una e sa ai in fata o singura persoana care sa ti se para cunoscuta. Dar daca ar aparea si Zahra in peisaj, atunci sigur noul venit ar fi sigur 100% de cine sunt ei.

Ultima problema pentru cei 2 amanti e ca Halil e posibil sa iasa la suprafata. Nu va ganditi ca se transforma in strigoi sau ceva. Nici pe departe. Doar ca, in locul acela unde cei 2 l-au bagat, incepe sa se construiasca ceva. Si va dati seama ca pamantul trebuie sapat…Vom afla si noi ce se intampla urmarind serialul turcesc Nehir, dar si pagina de Facebook, unde se aduna cei care il urmaresc.