Nehir Episodul 14 Rezumat: L-a concediat!

Nehir Episodul 14 Rezumat: L-a concediat! Nazim se pare ca se afla intr-o adevarata bucla de ghinioane. Dupa ce nu a putut sa ii spuna intregul adevar lui Nehir si aceasta a plecat, acum se confrunta cu alte probleme. Nermin si fiica lor au plecat, iar el isi pierde si sluba…Cand se vor termina toated aceste probleme pentru el? Din pacate, nu prea curand. Tarik se invarte in jurul lui si va incerca de fiecare data sa il intepe cu cate ceva, din invidie. Haideti sa vedem prin ce mai e nevoit sa treaca al nostru…

Nehir Episodul 14 Rezumat: Problemele apar…

Nehir Episodul 14 Rezumat

Stim deja de ce atat Nehir, cat si Nermin au plecat de langa al nostru, ca doar am citit rezumatul episodului 13 deja. A fost, intr-adevar, un episod plin de ghinioane, caci tot ce a incercat Nazim sa construiasca, pare ca s-a destramat. La fel ca un castel de carti sub o rafala de vant, sansele lui de a fi fericit alaturi de femeia pe care o iubeste s-au dus…Si totul din cauza ca nu a putut sa ii spuna intregul adevar. Probabil daca ii spunea „Da, Nehir, eu te vreau de sotie, dar trebuie sa stii ca in acte inca mai sunt sotul lui Nermin”, furtuna care a venit nu ar fi fost asa uriasa si poate tanara ar fi ramas.

Dar nu, ea s-a simtit de-a dreptul tradata si a plecat. Iar Nermin a facut-o pe suparata si a luat-o pe Ayse, plecand. Doar ca pe ea nu a tinut-o mult supararea, caci, pana la urma, nu avea unde sa se duca. Iar Nazim s-a dovedit din nou un om bun, lasand-o sa ramana la el, in ciuda a tot ceea ce s-a intamplat. Probabil ca a facut-o mai mult petru fata lor, dar nu bagam mana in foc. Intre timp, Nazim afla cine i-a spus lui Nehir de legatura inca nerupta dintre el si fosta sotie. Si cand isi da seama ca e vorba tot despre Tarik, isi lasa toata furia sa il cuprinda. Si ii da niste lectii dure tanarului, ca prea isi baga nasul unde nu trebuie.

Kemal il concediaza

Afectat de faptul ca el, un tanar in toata puterea a luat-o pe cocoasa de la unul ca Nazim, Tarik a plecat si el dupa Nehir si Zerrin, in Istanbul. Iar la santier a ramas Nazim, dar nu pentru mult timp. Kemal a luat o decizie la care nimeni nu s-ar fi asteptat: pur si simplu l-a dat afara. Simtind ca totul in jurul lui se darama, Nazim cauta un punct de sprijin. Pana la urma, realizeaza ca doar Nehir l-ar putea face sa se simta mai bine, asa ca pleaca in cautarea ei. Din fericire, un vechi prieten il ajuta sa ii gaseasca adresa la care a ajuns cu Zerrin in Istanbul.

Intre timp, Zahra incearca sa o faca pe nevinovata sau haideti sa spunem pe nestiutoarea. Si, ca sa elimine orice urma de indoiala, se duce si ea cu sora lui Halil la Politie sa semnaleze disparitia acestuia. Dupa aceea, femeia se tot gandeste la ce alte planuri de salvare ar mai avea. Tarik a tradat-o, plecand de unul singur. A mai ramas Ibrahim, dar sa aiba incredere in el? Din disperare, femeia ii spune acestuia adevarul despre Halil…Problemele femeii insa nu se opresc aici, caci, aproape de finalul episodului 14 din Nehir, filmarea lui Ibrahim cu Tarik zi Zahra apare iarasi. Si o vede si Meryem, sora lui Halil. S-ar parea ca acel individ sau acea individa din episodul trecut chiar se tine de cuvant. Stie de secretul celor 2 si vrea sa le faca rau.

Nehir Episodul 14 Rezumat: Au luat-o pe Ayse

Dupa cum v-am spus si mai devreme, Nazim, ajutat de Hakan, prietenul lui, reuseste sa dea de Nehir. Aceasta e surprinsa ca barbatul a batut atata drum pana acolo, doar ca sa o vada. Si totusi, decide sa se lase greu. L-ar ierta, dar nu atat de repede. Si totusi, vazand ca timpul trece, iarf el nu se lasa, decide sa ii dea totusi atentie. Bine, acest lucru nu inseamna ca se vor impaca neaparat…

Dar fix cand sa coboare din blocul in care statea, ca sa discute cu el, Nazim primeste un telefon care schimba totul. S-ar parea ca actualul sot al lui Nermin a aflat unde sunt ea si Ayse. Iar suparat ca au plecat, a luat-o pe fetita. Va dati seama ce fior il strabate pe Nazim cand afla ca fetita lui este in pericol. Desigur, inca nu a apucat sa stea de vorba atat de mult cu ea. Insa, chiar si asa, e fata lui. Lasand totul la o parte, el porneste spre santier, sperand sa mai poata face ceva. Pana aflam daca rezolva lucrurile, haideti si pe Facebook, unde deja s-au strans sute de fani ai serialului.