Ma Numesc Zuleyha Episodul 151 Rezumat: A mintit-o iar!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 151 Rezumat: A mintit-o iar! Hakan se afla intr-o postura destul de ingrata, trebuie sa recunoastem. Pe de o parte, nu il poate lasa de izbeliate pe Abdulkadir. In acelasi timp, nu vrea sa o supere nici pe Zuleyha. Insa, cei w sunt dusmani, asa ca Hakan va trebui sa faca in asa fel incat sa impace si capra si varza, cum se spune. Va reusi barbatul sa faca acest lucru sau va esua lamentabil? Haideti sa vedem.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 151 Rezumat: Vrea sa plece!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 151 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 151 Rezumat

Abdulkadir vrea sa termine cu toti si cu toate. Ce isi doreste in aceste clipe e sa plece departe, sa inceapa o viata noua, undeva unde nu il stie nimeni. Asa ca incepe sa se pregateasca de plecare. Habar nu are el ca fix in acele momente, Fikret reuseste sa obtina ceea ce voia demult: dovezile necesare, care sa arate faptul ca, din cauza lui Abdulkadir, Fikret nu mai este langa el. Si uitati asa, Abdulkadir nu mai reuseste sa fuga, pentru ca este prins si bagat la racoare.

Cand aude, Hakan isi spune ca nu isi poate lasa prietenul de izbeliste. Da, a facut o fapta reprobabila si da, probabil ca Fikret nu il va ierta niciodata. Insa pentru el, pentru Hakan, Abdulkadir este, inainte de toate, un prieten, care l-a ajutat de foarte, foarte multe ori in trecut. Asa ca ar fi urat sa il lase fix acum, cand se pare ca are cea mai mare nevoie de un prieten de nadejde, la randul sau. Zuleyha este tare suparata pe Hakan, cand vede ca nu vrea sa se delimiteze de acel personaj odios, pe care ea pur si simplu nu il suporta.

Il ajuta sa scape

Prietenul la nevoie se cunoaste. Hakan, desi stie ca probabil se va supara rau cu Zuleyha, nu poate sa il abandoneze pe Abdulkadir. Asa ca, alaturi de Vahap, planuieste sa il scoata pe acesta. Si pana la urma, ii si reuseste. A pus la cale un plan bun si asa, Abdulkadir s-a trezit iarasi in libertate. Si cum vestile circula foarte repede in Cukurova, Fikret a aflat de faptul ca individul pe care s-a chinuit atata sa il vada la racoare, tocmai a scapat.

Primul lui gand, evident, se duce la Hakan. Stie ca acesta ar fi nu doar singurul capabil sa il scoata, dar si singurul care si-ar dori sa il ajute pe Abdulkadir. Insa, Hakan neaga, chiar si in fata Zuleyhei. Suspiciunile lor insa sunt din ce in ce mai mari. Atat Fikret, cat si Zuleyha se indoiesc de spusele lui Hakan. Iar pe a noastra o doare faptul ca iarasi incepe sa se intrebe daca a ales bine. Poate, pana la urma, Hakan nu este barbatul potrivit pentru ea…

Betul nu se lasa

In teorie, atat Betul, cat si Sermin, nu mai sunt in Cukurova. Au plecat de teama si nu se vor mai intoarce niciodata. Vor sa isi traiasca viata in liniste, undeva unde nimeni nu stie cine sunt cu adevarat. In practica insa, Betul nu poate sa inchida acest capitol al vietii ei, fara sa spuna ca s-a razbunat asa cum trebuie pe Zuleyha. De aceea, ea pregateste un plan sa scape de a noastra.

Se foloseste de faptul ca Zuleyha e tare curioasa in ceea ce priveste identitatea persoanei ce l-a ajutat pe Abdulkadir. Astfel, vrea sa o atraga intr-o cursa din care sigur nu mai poate sa scape. Il ia pe Colak si vrea sa faca astfel incat draga noastra sa creada ca acesta vrea sa discute cu ea si sa ii spuna cu adevarat cine a fost, de fapt. Evident, Zuleyhei nu prea ii surade ideea, insa iis spune ca poate individul chiar stie ceva si decide sa se duca la intalnirea aranjata. Insa nu singura, ci alaturi de Cetin.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 151 Rezumat: Simt ceva…

Doar ca, cu putin timp inainte de asa-zisa intrevedere, eroii nostri simt ca ceva nu este in regula. Insa Betul e pregatita si nu mai are rabdare. Simte ca daca nu ii iese razbunarea acum, atunci nu va mai putea sa faca ceva si altadata. Isi pregateste arma si decide ca a sosit timpul. Ce va urma pentru Zuleyha?

Vom afla din urmatoarele episoade. Dupa cum v-am spus si intr-un articol precedent, sunt ultimele episoade din serialul cu Zuleyha. Daca vreti sa fiti printre primii care ne citesc si urmatoarele rezumate, nu uitati ca va puteti abona simplu si usor, cu ajutorul formularului de pe site. Haideti si pe pagina de Facebook, pentru discutii.