Ma Numesc Zuleyha Episodul 146 Rezumat: Capcana!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 146 Rezumat: Capcana! Colak e pus pe rele. El are de gand sa ii arate Zuleyhei cine el, de fapt si ca nu poate una ca ea sa vina si sa ii spuna lui ce sa faca. Furia a ajuns la un nou nivel, iar barbatul nu mai are in cap decat un lucru: razbunarea. Ce se va intampla? Va scapa a noastra? E timpul sa aflam dintr-un nou rezumat.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 146 Rezumat: Capcana

Ma Numesc Zuleyha Episodul 146 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 146 Rezumat

Putin ar fi lipsit sa intre din nou intr-o capcana uriasa a noastra. Colak nu mai vrea altceva decat sa se razbune pe ea. Insa, Hakan reuseste sa ii dejoace planurile, din fericire. Iar a noastra scapa si de data aceasta. Intr-un fel, e bine. Insa, pe de alta parte, cu fiecare incercare esuata, furia lui Colak creste…Cine stie ce idei ii vor mai veni data viitoare?

Intre timp, Fikret ajunge la trista concluzie ca pana aici i-a fost. Mai departe, pur si simplu nu are rost. Zuleyha se pare ca nu e pentru el. Nu i-a fost sortit sa ii devina sot. Cel mult prieten bun, dar sot inniciun caz. Ea il iubeste pe Hakan. Iar el ar fi bine sa se retraga. Cetin ii face o super surpriza si i-o prezinta pe o profesoara nou venita in oras. Ar fi numai buna pentru Fikret. Insa si daca aceasta il va placea, dragostea va trebui sa vina din ambele parti, va dati seama. Sa vedem…Noi ne dorim ca Fikret sa fie fericit, chiar daca nu neaparat alaturi de Zuleyha.

Pregatiri

Pe de cealalta parte, Zuleyha si castigatorul inimii ei, Hakan, isi vad de viata. Vor sa isi faca o noua locuinta, unde sa stea si unde sa isi consume dragostea. Si cum nicio casa nu se construieste repede, va mai dura un timp pana cand totul va fi gata. Iar Haka accepta sa stea la conacul Yaman pana cand lucrurile vor fi pregatite.

Sermin si Betul au ramas fara bani. De aceea, nu se pot duce nicaieri. Aveau ele niste planuri sa lase totul in urma si sa fuga pe unde vad, insa nu au cu ce. Asa ca trebuie sa se gandeasca rapid de unde sa faca rost de niste bani.

Betul nu stie

Colak a mirosit schema pe care voia sa o faca Betul si de aceea, cununia lui cu ea nu a fost una reala. Betul nu stie acest lucru. Ea inca se crede sotia de fapt si de drept a lui Colak. Asa ca, pentru a putea ca ea si Sermin sa aiba niste bani, ce va face? Nu va semna actele de divort. Si asa, nu vor pierde totul…

Sermin se tot gandeste de unde ar putea sustrage niste sume de bani pentru ea si Betul. Pana la urma, stiti ce ajunge sa faca? Ea ii ia amuleta Leylei, pentru ca din alta parte chiar nu stie de unde ar putea sa faca rost de niste lire turcesti pentru ele.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 146 Rezumat: Ziua nuntii

Dupa atatea drame si atatea asteptari, a venit si ziua mult asteptata. Zuleyha si Hakan vor deveni oficial sot si sotie. Sau nu? Ziua a venit, pregatirile sunt gata, insa…Lutfyie se pare ca nu vine. Nimeni nu se sperie asa din prima. Poate ca cine stie, a retinut-o ceva si va veni totusi, cu scuzele de rigoare.

In timp ce toti asteapta ca femeia sa isi faca aparitia, incepe sa sune telefonul. Ce fel de vesti va aduce apelul si cine este de partea cealalta a receptorului? Vom afla din urmatoarele episoade. Ne apropiem de sfarsitul serialului, sa stiti. Daca vreti sa fiti primii care afla toate noutatile, va puteti abona la rezumatele noastre. Aveti in dreapta formularul de abonare. Si, desigur, nu uitati de pagina de Facebook.