Ma Numesc Zuleyha Episodul 142 Rezumat: Dezvaluiri dureroase

Ma Numesc Zuleyha Episodul 142 Rezumat: VIn dezvaluirile dureroase in Cukurova. Si cine nu va fi in stare sa le suporte…va avea de tras. Secretele incep sa dispara rand pe rand. Ce va urma? Haideti sa aflam si noi.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 142 Rezumat: Sadi nu e bine

Ma Numesc Zuleyha Episodul 142 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 142 Rezumat

Vestile nu prea sunt bune in ceea ce il priveste pe Sadi. Starea lui este grava, asa ca Zuleyha mai are o greutate de purtat in suflet. Intre timp, intrigile cauzate de Betul si Fikret ajung la apogeu. Colak ajunge la conac si vrea sa faca dezastru in jur. Fikret cand vede nu doar ca nu se sperie, dar se enerveaza atat de rau, incat renunta la orice urma de onoare si ii da bine lui Colak, daca ne intelegeti.

Zuleyha are parte de o surpriza uriasa cand afla ca, e fapt, ea nu se duce la Sadi, ci la o individa care se dovedeste a fi sefa lui Hakan. Alaturi de ea, dar si de acesta, ea afla adevarul. Sefa lui Hakan ii spune ca el a fost nevoit sa se dea drept altcineva, sa poarte un alt nume, pentru o misiune si nu a putut sa ii spuna adevarul, chiar daca a vrut sa o faca de multe ori. In acelasi timp, femeia tine sa ii spuna ca nu Hakan a fost in spatele a ce s-a intamplat la conac. Si nici nu are vreo urma cu disparitia definitiva a fostului ei sot, Demir Yaman. Si chiar daca i se prezinta totul pas cu pas, Zuleyha tot nu vrea sa il ierte pe Hakan.

Nu vrea sa il vada

Si nu doar ca nu vrea sa il ierte, insa nici nu are de gand sa il mai vada. Asa ca la firma incearca sa se dezica de foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le faca ea, personal. Astfel, il pune pe Fikret sa le faca, iar ea sta linistita ca nu va mai trebui sa dea ochii cu individul pe care nu il mai suporta, de la o vreme…

Intre timp, Lutfyie ajunge…primarita. Iar Hakan, vazand ca Zuleyha il evita, sta si se gandeste daca toate acestea chiar mai au rost sau nu. Ajuns la club, el tine sa ii anunte pe toti ca vrea sa plece din oras. De aceea, fiecare actiune pe care el o are in prezent ii va fi data Zuleyhei.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 142 Rezumat: Abdulkadir nu vrea sa o lase

Betul ar vrea sa scape de Colak, mai ales ca el vrea neaparat ca ea sa ii devina sotie cu tot ce trebuie. Pentru ea insa, acestaz ar fi un dezastru. Hai, sa se mai dea pe langa el asa, da, mai e cum mai este. Dar…sa ii devina sotie cu acte in regula, nu, nu isi poate imagina. Pentru ca dupa nu ar mai avea nicio scuza si ar trebui sa stea in fiecare zi alaturi de el….Si totusi, are de ales? Nu prea…

Abdulkadirf cand afla, va dati seama ca este de-a dreptul cuprins de gelozie. Nu vrea sa o lase pe tanara sa faca acest pas. Si se duce chiar in ziua nuntii, incercand sa opreasca totul. Doar ca Vahap, acolitul lui Colak, isi scoate arma si…o foloseste. Ce va urma pentru Abdulkadir, dar si pentru Betul? Vom afla din urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe Facebook.