Aripi Frante Episodul 4 Rezumat: Intre trecut si viitor

Aripi Frante Episodul 4 Rezumat: Intre trecut si viitor se vede pusa Zeynep. Pe de o parte, e langa ea Ahmet, cel pe care nu il vrea pe post de iubit, ci doar de prieten. A inteles deja ca el si-ar dori sa transforme prietenia in altceva, doar ca ea nu isi doreste. Pe de alta parte, acest Onur a aparut in viata ei cand avea cea mai mare nevoie. E chipes si il place mult de tot. Dar nu stie ce sa faca si cum sa scape de trecut sau de Ahmet, cu alte cuvinte. Nu ii va fi usor. Si, pe langa toate acestea, trebuie sa vada si cum poata sa isi ajute familia. Haideti sa aflam ce se mai intampla cu ei.

Aripi Frante Episodul 4 Rezumat: Se baga Azime

Aripi Frante Episodul 4 Rezumat

Aripi Frante Episodul 4 Rezumat

Stim deja din episodul trecut ca Nefise e pe cale sa fie descoperita. Dupa ce au fost dati afara de catre proprietar din cladirea in care au locuit, copiii ei s-au dus dupa ea, nestiind ca au fost mintiti. Ei stiau ca mama lor lucreaza ca femeie de serviciu, nimic altceva. Asa ca va dati seama cu cata surprindere s-au uitat ei la mama lor imbracata elegant, intr-o rochie superba, alaturi de un barbat. Pur si simplu nu intelegeau. Si putin a mai lipsit sa nu se iste un scandal in toata regula. Noroc ca Azime a fost pe faza si s-a bagat inainte ca vreunul din copii sa strice totul…

Femeia vrea sa ii tina la ea, dar niciunul din ei nu are chef sa stea si apoi probabil sa asculte niste scuze din partea lui Nefise. Intai de toate, nu trebuia sa ii minta. De ce sa nu ii spuna sefului ei ca are copii? Ce, ei ce au, sunt urati, nu sunt buni sau ce se intampla? Suparati, ei se intorc in locul unde au stat pana in prezent. Sau in ce a mai ramas din el. Ahmet da din nou dovada de un soi de bunatate si le spune ca pot ramane la magazin pana se rezolva lucrurile. Doar ca tatal lui nu e de acord sa stea toti la el in magazin, asa ca le spune sa plece.

Pana la urma…

Nefise ajunge la ei pana la urma. Abia acum afla si ea ca in timpul acesta in care ea a patit atatea, a ramas si fara un acoperis deasupra capului…Pana la urma, neavand ce face, toti ajung la un compromis: vor sta la Azime. Insa, vor trebui sa se poarte in asa fel incat sa nu dea de banuit ca se cunosc atat de bine, de fapt. Nefise ii va spune lui Muzaffer ca sunt asa, niste rude de-ale ei.

Vestea ca noua lui angajata este in dificultate si nu are unde sa stea, il face pe Muzaffer sa isi ofere ajutorul, negresit. El ar vrea ca Nefise sa stea la el, cel putin pana reuseste sa isi gaseasca un alt loc unde sa stea. Unele femei probabil ca ar fi acceptat. Dar Nefise si-a spus ca nu se poate sa se duca la seful ei acasa. Ce ar spune lumea daca s-ar afla? Astfel, Muzaffer intelege ca nu se poate si isi spune ca trebuie sa ii dea niste bani, sa isi gaseasca singura. Si isi gaseste, doar ca va mai dura putin pana cand sa se poata muta.

Onur apare iarasi

Asadar, niste zile tot pe la Azime vor trebui sa stea. Intre timp, Zeynep se intalneste din nou cu Onur. Acesta ar vrea sa o vada mai des, asa ca ii propune sa lucreze la el la firma. Emel insa ii spune acesteia ca poate nu ar fi cel mai bun lucru, asa ca tanara refuza si se duce pe post de chelnerita, intr-un loc unde face o prostie mare. Din neatentie, ea da peste o opera de arta scumpa. I se cere sa o plateasca, insa de unde sa ia ea atatia bani?

Norocul vine tot de la Onur, care se ofera sa plateasca el. Apoi incearca iar sa ii spuna ca ar fi bine sa vina la firma la el. Lucrurile ar putea fi frumoase pe viitor. Ea la firma cu Onur, poate se si apropie…Doar ca exista un obstacol: Ahmet. Acesta nu are de gand sa renunte la Zeynep. Chiar daca ea i-a spus ca nu il doreste pe post de partener. Poate isi schimba parerea, spera el…

Aripi Frante Episodul 4 Rezumat: O cere in casatorie

Muzaffer vrea sa o linisteasca pe Nefise. Asa ca o cheama la o cina care, intr-adevar…e mult mai mult decat una profesionala. Se vede de la o Posta ca Muzaffer are si alte ganduri, pentru ca ii place si ca persoana de Nefise. Dar aceasta este o femeie timida, pura, care nu vrea astfel de aventuri. Da, acesta ar fi un loc de munca numai bun, dar daca asta inseamna ca trebuie sa treaca si prin patul lui Muzaffer, nu prea ar vrea.

Asa ca ea isi face curaj si ii spune ca nu mai vrea sa lucreze pentru el. Dar Muzaffer parca si mai mult vrea sa isi incerce norocul. Asa ca ii spune sa vrea sa stea la el. Iar apoi, o intreaba daca vrea sa fie sotia lui. Nefise il priveste surprinsa. Ce va urma pentru ei? Vom afla din urmatoarele rezumate. Daca vi se par utile, nu uitati ca puteti, utilizand formularul de abonare de la noi de pe site, sa fiti primii care le citesc. Intre timp, haideti si pe pagina de Facebook despre Aripi Frante.