Aripi Frante Episodul 3 Rezumat: Surpriza surprizelor!

Aripi Frante Episodul 3 Rezumat: Surpriza surprizelor! Uneori, norocul se pare ca vine de unde nici nu te astepti. Insa, odata cu el, vin si invidia si reprosurile celor din jur, carese intreaba de ce nu au si ei. Iar atunci, trebuie sa te feresti la fiecare pas, pentru ca toti incep sa iti vrea raul. Asta va intelege si Nefise a noastra. Dar ce se intampla, pana la urma? Haideti sa aflam din noul rezumat.

Aripi Frante Episodul 3 Rezumat: A scapat

Aripi Frante Episodul 3 Rezumat

Aripi Frante Episodul 3 Rezumat

Numai noi stim cat de mult ne-am panicat dupa finalul episodului 2. Muzaffer, fara sa vrea, era aproape sa ne fdaca sa vorbim de micuta Aysun la timpul trecut, daca ne intelegeti. Insa, reflexele l-au salvat si pe el de la o fapta urata, dar si pe micuta fetita a lui Nefise. El a reusit sa nu dea peste ea.

La scurt timp, Zeynep a luat-o pe surioara ei, iar Nefise a putut sa se duca linistita cu Muzaffer spre eveniment. Fiind unul de anvergura, a noastra nu se poate prezenta asa, intr-o tinuta anosta. Ii trebuie una stralucitoare, fapt pentru care Muzaffer ii cumpara niste haine noi. Pana aici, totul pare a fi numai bine. Insa ghinioanele par sa se tina de familia ei…

Vor sa demoleze cladirea

A noastra si cu copiii ei stau intr-o cladire, in chirie, dupa cum bine stim si noi deja. Ei bine, proprietarul se pare ca vrea sa demoleze cladirea respectiva. Are alte planuri si nu mai are de ce sa o tina. Suparat, ii da afara pe copii, cat timp Nefise e plecata. Insa nici ei nu sunt asa, nascuti ieri. Dupa ce individul pleaca, ei se baga iar inauntru. Insa stiu ca e vorba de ceva temporar…Daca el a hotarat ca nu mai trebuie sa stea in picioare, nu au ce sa faca…Asa ca Emre se duce sa o caute pe mama lor. Ajunge si pe la Azime, dar aceasta nu are de gand sa il ajute.

Daca va afla Muzaffer ca ea are, de fapt, copii, atunci toata treaba cu Nefise va pica iar ea, Azime, nu va mai putea sa ia bani…Intre timp, Zeynep incearca sa isi mai ia gandul de la problemele acestea. Onur pare sa o placa, iar nici ea nu poate spune ca ii este indiferent. Asa ca nu se poate abtine si se intalneste iar cu el. Ahmet ii vede si i se activeaza iarasi gelozia. Prima data nu sare la bataie, dar a -a oara cand ii vede ii spune lui Onur ca daca nu vrea belele, ar fi bine sa o lase in pace pe tanara.

Tuba revine

Vestile circula rapid. Asa se faced ca Tuba stie de faptul ca o individa venita de nicaieri tocmai a venit sa ii ia ei locul la companie. Acum ea e imaginea, nu Tuba, iar acest lucru e de neiertat. Adica sa vina o straina si sa aiba toata faima, iar ea sa pice asa in umbra? Nu se poate. Ea isi doreste sa se razbune pe Nefise si, impreuna cu Serife, una din servitoare, reuseste. Ea ii saboteaza incaltamintea dragii noastre. Iar la eveniment, se intampla ceva uluitor, iar lucrurile iau o turnura…neasteptata.

Nefise, nestiind ce are sa urmeze pentru ea, paseste totusi timida, alaturi de Muzaffer. Deodata, tocul pantofului i se rupe, iar ea cade in fata tuturor. Va dati seama ce rusine…Dupa ce se intampla acest lucru, nimeni din cei prezenti nu mai are chef de nimic. Iar Nefise e dusa la spital, sa i se faca toate investigatiile necesare. Dupa, Muzaffer vrea ca ea sa ramana la el, ca sa poata sa ii fie alaturi, in cazul in care ar mai avea nevoie si de altceva. Astfel, Tuba, desi a vrut sa ii faca un rau, probabil ca i-a facut, de fapt, un bine lui Nefise, pentru ca Muzaffer se va apropia si mai mult de ea.

Aripi Frante Episodul 3 Rezumat: Nu se mai poate

Proprietarul se tine de cuvant, iar cladirea nu mai are bicio sansa. Copiii trebuie sa inteleaga ca de aici nainte, vor trebui sa isi gaseasca un alt acoperis…Speriati si suparati, ei se indreapta spre matusa lor, ca altundeva n-au unde sa se duca. Intre timp, evenimentul se reia, iar acum toti spera ca Nefise va fi bine si nu i se va mai intampla nimic.

Ei ajung la fix ca sa o vada pe mama lor, anuntata ca noua imagine a companiei lui Muzaffer. Va dati seama ce surprinsi sunt…Cum vor reactiona? Si ce se va intampla mai departe atat cu ei, cat si cu Nefise? Vom afla din urmatoarele rezumate, desgiru. Si nu uitati nici de pagina de Facebook unde mai vorbim de serial.