Ma Numesc Zuleyha Episodul 140 Rezumat: Datoriile Zuleyhei

Ma Numesc Zuleyha Episodul 140 Rezumat: Datoriile Zuleyhei sunt mai mari decat isi poate imagina draga noastra. Acest episod despre cared va vom vorbi in randurile ce urmeaza va fi unul greu pentru ea. Va fi acuzata ca a distrus un echilibru aproaped sacru, de suted de ani, al unei familii bine vazute. Dar de unde pana unde? Si cine are curajul sa faca astfel de afirmatii? E timpul sa aflam dintr-un nou rezumat.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 140 Rezumat: Aproape de tragedie

Ma Numesc Zuleyha Episodul 140 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 140 Rezumat

Stim deja ca Zuleyha, personajul jucat de Hilal Altinbilek, e pus pe fapte mari. Nu mai vrea sa astepte, nu mai vrea sa treaca cu vederea. Si pe buna dreptate…Atata timp a fost mintita de un barbat pentru care ar fi facut multe lucruri. Ea si-a dat increderea si in schimb a primit regrete peste regrete, nu si altceva. Iar acum, cand il are pe Hakan in fata ei si il poate termina cu o singura apasare, parca ar vrea sa sfarseasca totul.

Si putin de tot a mai lipsit ca a noastra chiar sa il faca pe Hakan Gumusoglu sa nu mai poata sa minta vreo alta femeie vreodata. Doar ca individul a avut noroc cu…Fikret. Da, chiar cu el. Daca mai intarzia putin, Hakan ar fi fost istorie. Dar asa, Hakan a reusit sa scape si va putea sa vada o noua zi. Desigur, pana cand va hotari Zuleyha. Cert este ca acum au ajuns pe picior de egalitate Hakan si Fikret. Fiecare i-a salvat viata celuilalt, asa ca acum nimeni nu mai este dator la nimeni.

Betul e atenta

Colak e vulpoi batran si oricat de senil ar crede Betul ca este, individul se dovedeste a fi, de fapt, cu un pas inainte in tot. Tanara si-ar dori sa-l faca sa-i lase ei averea lui uriasa. Asa ar avea o gramada de bani sa faca tot ce isi doreste si sa-si cumpere toti pantofii si toate gentile posibile. Dar cu Colak nu e usor. El e destul de gelos, fapt pentru care omul lui o urmareste peste tot pe Betul. Aceasta isi da si ea seama ca cineva e cu ochii pe ea si incearca sa ajunga cat mai repede posibil la Abdulkadir.

Acesta din urma e si el gelos. Ar vrea ca Betul sa fie numai si numai a lui. Dar, dupa cum i-o spune si Betul, inca trebuie sa fie prin preajma vulpoiului aceluia batran, daca vrea sa faca o treaba. Spera totusi ca va gasi o cale sa il faca sa ii devina sot sau altceva. Doar ca, dupa cum v-am spus, Colak s-a gandit la mai multe lucruri. Si, evident, nu vrea sa fie sotul in acte al lui Betul, ca nu e naiv.

Apare fratele lui Mujgan

Stim vfaptul ca doctorita Mujgan nu mai este. Ce nu stiam insa e ca va aparea fratele ei si va vrea sa faca numai si numai rele. Practic, ce s-a gandit el? Hai sa ma duc in Cukurova si sa ii cer bani lui Fikret pentru Kerem Ali. Desigur, nimic nu este ceea ce pare a fi. Cert este ca individul vrea bani, altfel il va lua pe micut. Iar Fikret nu poate permite acest lucru.

Intre timp, Zuleyha da de belea…Din cauza lui Betul, Zuleyha trebuie sa plateasca niste datorii uriase pentru conacul Yaman. Lumea e tare suparata pe a noastra. In atata timp de cand Yamanii au stapanit peste Cukurova nu s-a intamplat asa ceva. Familia aceasta a fost bine vazuta, iar acum a ajuns intr-o astfel de situatie…Pe langa faptul ca trebuie sa suporte toate aceste reprosuri, Zuleyha trebuie sa se si gandeasca de unde face rost de bani. Hakan, de parca nu s-ar fi intamplat nimic, ii spune ca o ajuta el.

Dar ea nici nu vrea sa il auda. Fikret vrea si el sa o ajute, iar a noastra vrea. Doar ca, dupa ce apare fratelel lui Mujgan, Fikret nu mai are cum s-o ajute, ca tre sa ii dea individului o gramada de bani. De ce? Pai, cand a vazut ca e rost de bani, el l-a luat pe cel mic si i-a spus lui Fikret ca daca nu ii da toti banii pana la ultima lira turceasca nu-l va mai vedea vreodata.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 140 Rezumat: Gaffur si bijuteriile

Asadar, Fikret nu mai poate sa o ajute, iar ajutor de la Hakan nu vrea. Asa ca, ce ar putea sa faca Zuleyha, astfel incat sa poata sa dea datoria? Desi nu ii convine, ea trebuie sa renunte la niste bijuterii de-ale ei. Asa ca i le da lui Gaffur, intr-o geanta, sa se duca si sa le vanda. Pana aici, lucrurile par bune. Doar ca, sa nu uitam pe mana cui ajung bogatiile Zuleyhei…Gaffur nu prea e cunoscut ca fiind cel mai responsabil din Cukurova…In loc sa taca si sa isi vada de treaba, el incepe sa se laude ca ce mare avere are el in geanta.

Si ce credeti ca se intampla? I se fura geanta. Ce va face Gaffur? Dar, mai presus de toate, cum vor reactiona toti de la conacul Yaman cand insusi Hakan il va gasi pe micul Kerem Ali si va rezolva astfel totul? Ramane sa aflam din urmatorul episod. Nu uitati ca de acum inainte, Zuleyha nu va mai fi de luni pana vineri. O vom vedea Doar joi si vineri, din pacate. Pana atunci, daca vreti sa fiti primii care ne citesc rezumatele, abonati-va folosind formularul. Si haideti la discutii si pe pagina de Facebook.