Infidelul Episodul 4 Rezumat: A murit din pacate!

Infidelul Episodul 4 Rezumat: A murit din pacate! Se pare ca nimic nu va mai fi la fel. Unii se asteptau deja din primele episoade, dar pentru multi dintre noi, telespectatorii, disparitia acestui personaj va fi o surpriza…Dar, ce s-a intamplat, de fapt? Si despre cine poate sa fie vorba? raspunsurile le vom afla din rezumatul nostru de astazi.

Infidelul Episodul 4 Rezumat: Ii trebuie dovezi…

Asya ar divorta chiar si acum, fara sa mai astepte altceva, mai ales dupa ce a aflat din episodul precedent. Insa, nu o poate face, din pacate. Cel putin, nu pentru moment. Daca ar face-o, ar pierde foarte mult din averea pentru care a muncit pana la ultima lira turceasca si ar fi pacat. De ce sa se bucure individul de munca ei? Nu e de ajuns ca i-a inselat toate asteptarile si ca a tradat-o? Asa ca trebuie sa mearga pe burta si sa vada de unde poate sa faca rost de niste dovezi bune…

Bahar isi da seama ca, avand in vedere firea vulcanica a Asyei, dar si faptul ca a aflat de una singura ca e inselata, nu sunt de bun augur pentru Volkan. Sigur femeia planuieste, daca nu a planuit deja, ceva incredibil prin care sa se razbune pe el. Intre timp insa, Volkan afla o veste care il cutremura, de-a dreptul. Nu, nu este vorba despre razbunarea Asyiei. Mama lui s-a stins din viata…Volkan este de-a dreptul devastat…Derin vine la el, ca sa ii tina de urat, iar a noastra ii vede.

Noroc cu Nil

Nil a devenit deja unul dintre cele mai bune ajutoare pentru a noastra. Se pricepe de minune la tot ce e nevoie pentru a putea aduce raspunsuri bune. Datorita ei, Asya a descoperit telefonul cu pozele acelea. Practic, pana sa il gaeasca, avea doar banuiala ca e inselata. Insa, dupa ce a vazut fiecare poza in parte, si-a dat seama ca, din pacate, chiar e o femeie inselata…Iar acum Nil e din nou pe pozitii. Stie ca Derin are un soi de atelier in blocul in care sta si se gandeste sa se apropie de ea. Poate reuseste sa ii castige increderea si poate o face sa vorbeasca.

Asa ca ea se duce si ii zice ca si ea este insarcinata. Vrea sa creeze astfel o conexiune cu Derin si eventual sa schimbe sfaturi. Daca ar fi fost vorba de oricine altcineva, ne-am fi gandit ca sigur nu ar fi putut asa sa ii intre pe sub piele lui Derin atat de repede. Insa la Nil se pare ca nu se pune problema. Are talent si stie sa se faca placuta.

Infidelul Episodul 4 Rezumat: Haluk afla

Asya se intalneste cu Haluk la ea la cabinet si, din vorba in vorba, a noastra ii da de inteles ca fata lui are un pretendent. Cand aude, Haluk se enerveaza si ii spune fiicei sale ca ar face bine sa vina cu el. Vrea sa il vada si sa isi dea seama daca e sau nu de nasul ei. Si daca nu are curajul sa i-l prezinte lui personal sau mamei ei, atunci sa nu mai fie cu el. Inseamna ca nu este alesul. Suparata ca a fost certata, Derin discuta cu Volkan despre acel divort pe care il tot asteapta. Pana la urma, ajung sa se certe rau, iar Nil surprinde totul pe video. Ca pana la urma, de aia s-a mutat in acelasi bloc cu Derin, pentru ca stia ca e un loc de intalnire pentru cei doi porumbei.

Din pacate insa, lucrurile nu sunt atat de simple. Selcuk, ala cu care a avut de-a face Nil intra pe fir. Si vrea sa aiba si el ceva de castigat din toata treaba asta. Iar cand afla de la prietenii lui, Derin si Volkan, ca Nil e insarcinata, ramane de-a dreptul surprins. Isi spune ca se va schimba, acum ca va deveni tata. Pana la urma, Nil il crede si se impaca. Va fi aceasta o greseala din partea ei sau nu?

Ajutor nesperat

Pana acum, am crezut ca Asya e de una singura in aceasta lupta. Sau hai ca o are pe Nil si atat. In episodul 4 din Infidelul insa, vedem ca ea are si niste aliati. In primul rand, e vorba de Mert, care ii trimite niste flori si vorba ca e pregatit sa o ajute cu tot ce ii trebuie pentru a-l face pe Volkan sa se supere. Se pare ca e un soi de om cu mai multe fete. Insa pe Asya nu prea o intereseaza. Nu il cnsidera prieten, ci doar o persoana care sa o ajute acum sa obtina niste date, dupa care va vedea ea cum va scapa de el.

Insa Mert nu este singurul aliat neobisnuit. Faruk este unul dintre pacientii Asyei. Pana aici, nimic neobisnuit. Doar ca el este mai atasat de aceasta decar s-ar crede. Cu alte cuvinte, i s-au cam aprins calcaiele dupa doctorita. Si, de aceea, a fost la fiecare pas dupa ea, dar si dupa Volkan. Asa se face ca el a reusit sa ii filmeze pe cei 2 porumbei, in timp ce Asya abia afla ca este inselata. Si, ca sa ii intre in gratii doctoritei, ii da filmarile necesare. Si asa, Asya va avea cu ce sa dovedeasca faptul ca a fost inselata de sotul ei.

Infidelul Episodul 4 Rezumat: Urmeaza cina

In urmatorul episod, vom asista la cina pe care am tot vazut-o in promo-ul ce a rulat la TV inainte sa inceapa serialul turcesc Infidelul. De unde pana unde? Pai, Asya si cu cei din familia lui derin se intalnesc. Dupa cum stiti, intre ei e un soi de amicitie, avand in vedere ca sotia primarului i-a fost pacienta Asyei. Si cand a noastra le propune o cina, ca sa sarbatoreasca aceasta noua prietenie, parintii lui Derin nu se opun, va dati seama.

Insa pentru Volkan si pentru Derin, nu va fi usor…Ramane de vazut ce se va intampla pana la urma cu ei. Pana aflam noi, haideti si pe pagina de Facebook unde mai vorbim noi despre serial.