Infidelul Episodul 18 Rezumat: Volkan regreta totul!

Infidelul Episodul 18 Rezumat: Volkan regreta totul! Si parca ar vrea sa dea timpul inapoi. Insa, stie ca asa ceva nu se poate. Insa, ce s-ar putea intampla ar fi ca Asya sa il ierte. In definitiv, el e un barbat prea bine ca femeia sa nu il vrea inapoi, nu? Insa, va fi Asya atat de naiva sa ii acorde o noua sansa sau ii va da cu flit? Haideti sa aflam astazi, dintr-un nou rezumat.

Infidelul Episodul 18 Rezumat: Incep temerile

Infidelul Episodul 18 Rezumat

Infidelul Episodul 18 Rezumat

Ali a plecat cu Asya, dupa cum stim si noi deja din rezumatul episodului trecut. Tatal lui s-a purtat intr-un fel ingrozitor cu el. Si a facut ceva la care cel mic nici ca se astepta. Acea palma a pus capac tuturor lucrurilor si a taraganarilor. Ali si-a dat seama ca locul lui nu este langa ei, ci langa mama lui. Asa ca a sunat-o. Iar draga noastra a venit si l-a luat. Lui Derin nu i-a luat mult timp sa afle. I-a zis si lui Volkan, insa acesta in loc sa se infurie, s-a bucurat. Ii pare bine ca Asya e din nou prin apropiere. Se simte parca usurat ca va mai putea sa o vada.

Derin a inceput sa isi dea seama ca barbatul mai are sentimente pentru ea. Si inca unele destul de puternice. Iar gelozia o cuprinde, pentru ca nu isi poate inchipui cum ea, o tanara bine, poate sa piarda lupta impotriva uneia precum Asya. Asa ca incepe sa ii faca scandal lui Volkan, ca poate isi baga mintile in cap. Insa pe el a inceput sa nu prea-l mai intereseze ce zice ea…Gandurile lui sunt indreptate spre Asya. Vazand ca nici cu scandalul nu rezolva, Derin discuta si cu Gonul despre acest lucru.

Surpriza pentru Selcuk

Selcuk afla in episodul 18 din Infidelul un lucru care pur si simplu il lasa fara cuvinte. Mult timp, el a fost umilit de o familie, cu bani. Si el afla ca, de fapt, tatal lui e din aceasta familie. Si il cheama Haluk Guclu. De la cine afla acest lucru? Pai de la Hicran. Insa, lucrurile sunt tare complicate, pentru ca barbatul va dati seama ca nu are de gand sa recunoasca. Se face ca nu stie. Sau poate ca intr-adevar nu are habar…

Volkan simte ca nu mai poate. Trebuie sa vada daca poate face ceva pentru a indrepta lucrurile. Nu prea o mai place pe Derin. Si decide ca e timpul sa vada ce reuseste sa faca cu Asya a lui. Parca prea ii e dor de ea. Si se duce sa o vada. Incepe o discutie cu ea, care escaladeaza destul de repede.

Daca l-ar fi iertat?

El incepe sa ii bage apropo-uri. Ce s-ar fi intamplat, daca totusi ea ar fi lasat deoparte totul si l-ar fi iertat? E un barbat in toata firea si si-a inteles greselile. Asa ca parca ar merita si el putina intelegere din partea ei, nu-i asa? Si sigur si ei ii e dor de un barbat ca el. Doar nu poate sa gaseasca asa, unul asemanator, pe toate gardurile, nu?

Asya se uita la el si ii spune ca nu, nu ii e dor si nu il vrea inapoi. Doar ca Volkan nu poate accepta un astfel de raspuns din partea ei. Si se apropie din ce in ce mai mult, cu o singura dorinta: aceea de a o saruta. O va face? Va reusi? Sau isi va primi doar o palma din aceea bine plasata din partea Asyei? Vom afla din urmatorul episod. Pana atunci, haideti si pe Facebook.