Fiica Ambasadorului Episodul 46 Rezumat: Mavi a facut accident!

Fiica Ambasadorului Episodul 46 Rezumat: Mavi a facut accident, din pacate. A intors volanul si…Lucrurile nu par prea promitatoare pentru ai nostri. Sancar va avea de tras pentru a-si demonstra nevinovatia. Dupa cum ne aducem aminte din episodul 45, Sedat a facut in asa fel incat sa para ca Sancar ar fi folosit o arma alba pe el. Ce vor face, cum vor reusi sa scape de individul acesta care vrea sa le faca rau? Sancar si Mavi vor trebui sa dea ce au ei mai bun…

Fiica Ambasadorului Episodul 46 Rezumat: Ea a vazut ceva…

Fiica Ambasadorului Episodul 46 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 46 Rezumat

Scena dintre Sedat si Sancar a fost vazuta de Mavi. Doar ca ea nu a putut distinge totul, din pacate. De aceea, nu ppoate spune cu certitudine cine a fost cel ce a scos respectiva arma alba. Doar ca stie ca Sancar nu ar face asa ceva. Si totusi, ea ii spune sa se grabeasca si sa se faca disparut. Pana se rezolva lucrurile si se afla adevarul, cel mai bine ar fi sa se duca undeva unde sa stea si sa isi puna gandurile in ordine.

La scurt timp, Sedat intra in operatie, iar Sancar e cautat de toata lumea. Apropiatii lui vor sa il scape, pentru ca stiu ca nu ar fi facut asa ceva. Insa simplele vorbe nu vor ajuta la proces. De aceea, e nevoie de niste proble video, de la camerele de prin apropiere. Poate exista niste inregistrari relevante, care sa simplifice totul in ceea ce priveste lupta dintre cei doi.

Planul lui Sedat

Sedat se reface destul de repede. Sancar continua sa se ascudna, iar Mavi incepe sa fied disperata, pentru ca nu reuseste sa gaseasca vreo dovada. S-ar parea ca fostul ei sot s-a gandit din timp si probabil ca a facut in asa fel incat sa nu existe dovezi. Calcandu-si pe orgoliu, Mavi decide sa se duca personal la Sedat, sa vada daca il poate convinge sa renunte.

Acesta se bucura sa o vada si, dupa ce discuta, accepta sa dea o declaratie ca nu Sancar a scos la el arma alba, daca ea va veni cu el. A noastra spune ca da. Doar ca individul are un plan. Ii spune lui Mavi sa vina cu el cu masina, ca sa se duca sa dea acea declaratie. Pe drum insa, ii spune adevarul: nu va da niciun fel de declaratie. A vrut doar s-o prinda in masina cu el, iar destinatia lor va fi una cu totul si cu totul diferita. A noastra insa nu se pierde cu firea si actioneaza. Ia volanul si il intoarce in asa fel incat fac accident…A fost o solutie disperata, intr-adevar.

Fiica Ambasadorului Episodul 46 Rezumat: Nervii…

Yahya e nervos cand il vede pe Bora cu Elvan. Deja toate planurile lui s-au dus. Il cuprind nervii si e pregatit sa il ia la bataie pe Bora. Insa Elvan intervine si ii spune sa plece de acolo si sa ii lase in pace. Bora este iubitul ei si are tot dreptul sa stea cu ea in plafarul ei. Yahya intelege destul de greu situatia.

Era ultima lui sansa aceasta impacare cu ea. Dar acum s-a dus si va trebui sa vada ce altceva poate sa faca. Si dandu-si seama ca a gresit, s-a dus la Elvan si i-a zis sa il ierte. S-au adunat multi nervi din cauza lui Halise. Iar el si i-a varsat unde nu trebuie…Dupa ce isi cere scuze, ii spune ca o va astepta, indiferent de cat de mult timp ar dura. Pentru el, doar ea poate sa ii fie nevasta.

Dudu nu renunta

De cealalta parte, Dudu nu are de gand sa renunte la Yahya. Da, il intelege ca nu o vrea. Insa, isi spune ca, ded fapt, nu este ceea ce crede edl cu adevarat. Poate ca tot ce i s-a intamplat in ultima vreme si-a spus cuvantul, iar el nu mai gandeste limpede. Tanara e pregatita sa isi spuna singura toate minciunile posibile, ca sa nu fie nevoita sa accepte adevarul crud: Yahya nu o vrea.

Insa, nu se lasa si nu se lasa. Desi Yahya ii spune ca ii lasa casa in care au stat, ea vrea sa ii dovedeasca faptul ca nu vrea nici bani, nici case. Il vrea doar pe el. Si va face tot ce poate sa il faca sa inteleaga. Vom vedea si noi ce are de gand tanara in episoadele urmatoare. Pana atunci, haideti pe pagina de Facebook.