Fiica Ambasadorului Episodul 23 Rezumat: Deja e prea mult!

Fiica Ambasadorului Episodul 23 Rezumat: Deja e prea mult! Fiecare om are o limita. Odata ce aceasta este intrecuta, se pot intampla lucruri neplacute. Iar dragii nostri se pare ca se apropie din ce in ce mai mult de limitele lor personale. Totul pare ca se prabuseste in jurul lor. Si cand vad un licar de lumina, incearca sa se agate de el, sa scape de intunericul ce pare ca ii curpinde. Haideti sa vedem ce vor face.

Fiica Ambasadorului Episodul 23 Rezumat: Inca nu e pregatita

Fiica Ambasadorului Episodul 23 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 23 Rezumat

Stim cu totii deja ca finalul episodului 22 a fost unul tare frumos. Dupa atatea tensiuni intre ei, Sancar parea sa fi tras lozul castigator. Le-a dus pe Nare si pe Melek intr-un loc cu incarcatura sentimentala pentru ei. Si aici, Nare si-a lasat jos scutul, iar cei 2 s-au sarutat. Nu credem ca suntem singurii care s-au bucurat nespus cand au vazut acest moment cu totul si cu totul neasteptat. Dar, din pacate, va ramane doar atat: un moment. A noastra nu e pregatita sa uite totul si sa se arunce asa, cu bratele deschise, la Sancar, din pacate pentru el. Un nou inceput pentru ei va mai trebui sa astepte.

Muge le cam strica placerea, caci vine panicata. A aflat de prostia pe care a facut-o Gediz, aliandu-se cu unul precum Kahraman. Acest lucru o supara teribil pe Nare. Se gandeste ca daca a ajuns in punctul acesta, va fi greu sa revina in relatii bunicele cu Sancar. Dar va vedea ea ce va face. Sigur vs avea timp, caci de azi inainte va fi mai aproape si de Gediz si de Kahraman. Si nici nu va fi singura, caci nu accepta ca Muge sa nu lucreze cu ea.

Cine va fi noul sef?

Sancar vrea sa ia o pauza de la problemele din companie. Isi doreste sa se concentreze pe cu totul si cu totul alte lucruri si, tocmai de aceea, nu mai are de gand sa ramana el in frunte, sa ia deciziile. Dupa plecarea lui, evident, e nevoie de un nou sef. Sau de o noua sefa, caci Zehra se baga si ea. Nu i-ar strica acest post deloc. Dar Gediz nu are de gand sa piarda in fata ei. Cel mai bun la conducere ar fi el. Ca doar a fost de la inceput in aceasta firma, nu-i asa?

Pentru a avea mai multe sanse, el incearca sa discute si cu Halise in legatura cu acest lucru. Daca o poate convinge sa ii acorde votul, sigur va avea un avantaj in fata Zehrei, in clipa in care se va alege noua persoana de la conducere. Si are si un argument bun. Kahraman va veni dupa ei, dupa firma lor, dupa tot ceea ce au. Iar daca la conducere nu va fi cineva capabil, precum el, sa le tina piept, totul se va duce de rapa.

Fiica Ambasadorului Episodul 23 Rezumat: Trebuie sa se grabeasca

Sancar va trebui sa isi grabeasca planul pe care il are cu Yahya. Nare nu are de gand sa renunte la ideea ei de a folosi video-ul in care el il loveste pe Yahya. Pentru Nare e foarte bun acel video, caci asa poate sa dovedeasca faptul ca Sancar nu este omul potrivit pentru a o creste pe Melek. Pacat ca ea nu stie adevarul. Nu are habar ca Sancar juca la cacealma in acel video. El si Yahya au intelegerea prin care vor sa il demaste pe Kahraman…

Dar Yahya face o greseala destul de mare. Se duce cu Dudu si petrec impreuna o noapte furtunoasa, daca ne intelegeti. Se simte bine, dar de indata ce soarele rasare, ii pare rau. Simte ca nu ar fi trebuit sa ii cedeze. Si, intr-adevar, are dreptate. De ce? Pai, in urma unui telefon pe care il primeste, Dudu incepe sa aiba banuieli in privinta asa-zisului scandal dintre el si Sancar. Asa ca i le spune si lui Kahraman.

Un plan esuat

Intre timp, Menekse si Akin au de gand sa le faca rau lui Sancar si Nare. Insa nu vor sa le faca lor, direct, ci indirect. Astfel, vor sa o ia pe micuta Melek. Si ca sa se asigure ca nu va tipa si nu va atrage atentia asupra lor, ii dau niste somnifere. Asa ea va dormi si nici macar nu va avea habar cand ei o vor lua. Cea mai buna ocazie pentru acest plan al lor pare sa fie petrecerea de henna a lui Ese si Kavruk.

Si spunem doar ca pare, deoarece, in realitate, planul lor nu poate fi dus la bun sfarsit. De ce? Pai, e foarte multa lume prin jur si le e greu sa sa strecoare cu cea mica. Asa ca, dupa ce ii dau somniferele, se lasa pagubasi si isi spun ca sigurf vor avea o alta ocazie sa isi duca planul la bun sfarsit. Intre timp, parintii o gasesc pe cea mica si se panicheaza, pentru ca nu stiu ce ed cu ea. Ce va urma? Vom afla din urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe Facebook. In acelasi timp, nu uitati ca puteti utiliza formularul de inscriere de pe site. Daca va inscrieti (fara vreun ban, desigur), o sa fiti anuntati cand postam noile rezumate.