Fiica Ambasadorului Episodul 19 Rezumat: Regretele grele!

Fiica Ambasadorului Episodul 19 Rezumat: Nare pare sa fie in afara oricarui pericol. A scapat de Akin, datorita lui Sancar. Insa, chiar si daca, la nivel teretic, se afla pe teren sigur, alaturi de el si de Gediz, e ea oare in siguranta? Uneori, pana si cei mai apropiati iti pot deveni dusmani, din cauza unor lucruri din exterior. Sau nu neaparat dusmani in adevaratul sens al cuvantului, ci persoane langa care nu te mai simti in siguranta, pentru ca s-au schimbat. Draga noastra va vedea ce se ascunde in fata unor actiuni de-ale lui Gediz, in cele ce urmeaza.

Fiica Ambasadorului Episodul 19 Rezumat: Lovitura

Fiica Ambasadorului Episodul 19 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 19 Rezumat

Dupa un episod 18 plin de rasturnari de situatie Sancar si Gediz s-au certat de cateva ori de-a lungul serialului, din cauza lui Nare. Prima data in urma cu mai multe episoade, cand Gediz i-a spus verde in fata ca o place. Dupa, Menekse era sigura ca se vor certa din nou, in urma fotografiilor cu Gediz si Nare. Atunci insa, nu. Sancar ne-a surprins pe toti si a actionat intelept, dandu-si seama ca nu e decat o incercare a femeii de a-l indeparta de Nare. Acum insa, cei 2 vechi prieteni se pare ca sunt din nou pusi la incercare. Gediz si-a dat seama ca nu se mai poate ascunde, orice ar zice lumea.

Da, poate nu e tocmai etic si nici moral sa te indragostesti de fosta sotie a prietenului tau. Dar ce vina are el, daca inima lui pe Nare o vrea, nu pe alta? Poate el sa ii spuna sa se opreasca? Nu prea…Asa ca mai bine sa isi ia aceasta piatra de pe suflet si sa spuna adevarul. Nare cand il vede asa agitat, nu stie care e treaba. Gediz se fastaceste. Sancar il opreste inainte de a-i putea spune ceva si ii da o bucata buna, sa-l aduca cu picioarele pe pamant.

Noi aliante

Akin este disperat, de-a dreptul. Nu vrea sa se opreasca. Isi dorested ca Nare sa fie a lui, cu orice pret. Asa ca nu vede ceea ce tocmai s-a intamplat ca o idee de a se opri si de a-si continua viata, pana nu se ajunge la altele. De aceea, se intoarce la Kahraman. Si il roaga sa nu renunte la parteneriatul lor si sa il ajute iarasi sa o ia pe tanara. Iar daca nu va dori, trebuie sa stie de la el ca Sancar va afla. Va afla ca nu e omul bun, asa cum se da, ci chiar unul din cei ce au ajutat la rapirea lui Nare.

Kahraman isi da seama ca va avea nevoie si de alti aliati. Asa ca se gandeste sa gaseasca pe cineva care are deja un soi de ura pe Nare, ca sa fie mai usor. Iar cea mai apropiata persoana e nimeni alta decat Menekse. Asa ca decide sa mearga sa vorbeasca cu ea. Insa, pentru a nu trezi suspiciuni cand ajunge la conac, el nu dezvaluie faptul ca a venit sa vorbeasca cu Menekse. El se da interesat de soarta lui Nare si ii face pe cei din jur sa inteleaga ca, de fapt, de aceea a si venit. Iar cand termina de vorbit cu ea si o gaseste si pe Menekse, ii spune voalat ca poate conta pe ajutorul sau, daca va fi vreodata cazul.

Fiica Ambasadorului Episodul 19 Rezumat: Melek e suparata

De cand a aflat ca s-a iubit cu Menekse asa mult incat va avea si un copil cu ea, pe Melek a apucat-o supararea. Pentru ea, singura femeie din lume cu care ar trebui sa aiba treaba tatal ei e doar mama ei. Asa ca degeaba incearca Sancar sa o inveseleasca. Ii spune ca il poate ierta doar daca va scapa de Menekse si daca se va intoarce la Nare. Insa noi toti stim ca lucrurile nu sunt atat de simple, din pacate.

Si ca tot vorbim de Nare, aceasta se gandeste sa actioneze altfel. Daca Sancar nu vrea s-o lase sa plece, va face ea in asa fel incat sa devina insuportabila. De ce? Poate ca barbatului i se va uri cu ea astfel si o va lasa sa se duca in alta parte. Printre primele lucruri pe care le face in acest sens e sa spuna seara, la masa, ca nu prea se simte in siguranta nici acolo. Desigur, se refera la ceea ce a avut de patimit in primele episoade, cu Halise si restul.

Discutii deranjante

Elvan incearca sa o faca pe Nare sa inteleaga de unde pana unde Sancar a ales-o tocmai pe Menekse. Dandu-si seama ca aceasta poveste i se spune doar ca sa fie impresionata, a noastra se gandeste sa isi spuna si povestea ei. Noi stim deja cat de greu i-a fost acesteia si cate a avut de patimit. Iar Elvan cand aude, isi da seama ca nu ar fi rau sa o ajute sa scape. Asa ca, alaturi de Gediz si de Zehra, ii da o mana de ajutor lui Nare, ca sa scape din conacul unde se pare ca nu mai vrea sa ramana sub nicio forma.

Gediz e bucuros nevoie mare ca a reusit sa o scoata de acolo. Isi da seama ca acest este cel mai bun moment ca sa ii spuna ceea ce simte. Asa ca o duce pe faleza si se pregateste pentru destainuirea vietii lui. Si asa se termina episodul 19 din Fiica Ambasadorului. Ce va face Sancar cand va afla? Pana aflam, haideti si pe Facebook. Iar daca vreti sa fiti primii anuntati cand postam noi rezumate, utilizati formularul de inscriere de pe site.