Fiica Ambasadorului Episodul 5 Rezumat: Au atacat-o pe Nare!

Fiica Ambasadorului Episodul 5 Rezumat: Au atacat-o pe Nare! Niste indivizi pusi de cineva s-au luat de a noastra. Insa cine ar fi putut recurge la un astfel de gest? Si mai ales…de ce? Nu, nu este cine credeti. Insa, vom ajunge si la acea parte. Pana acolo insa, mai avem de parcurs un episod plin cu de toate. Tocmai de aceea, haideti sa trecem direct la treaba.

Fiica Ambasadorului Episodul 5 Rezumat: Ruptura definitiva

Fiica Ambasadorului Episodul 5 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 5 Rezumat

Dupa cum am aflat deja din rezumatul episodului 4 din Fiica Ambasadorului, Sancar a decis ca trebuie sa intrerupa legaturile cu Gediz. Desi a fost atata timp alaturi de el si acum sunt parteneri chiar si in afaceri, nu poate trece peste gestul sau. In teorie, e de apreciat ca Gediz i-a spus verde in fata ca s-a indragostit de Nare. Ar fi putut sa isi ascunda sentimentele si sa se uite din umbra la tanara. Dar probabil si dintr-un soi de respect, a ales sa ii spuna adevarul fara ocolisuri. Sancar insa nu a apreciat, ci i-a spus ca a terminat-o pur si simplu cu el. Pai sa vina el si sa-i spuna ca ii place de fosta lui sotie? E strigator la cer.

Nu trece mult timp si fiecare isi suna avocatul. De ce? Pai, daca o prietenie se poate rupe doar cu un „Nu vreau sa te mai vad de azi inainte”, relatie de afaceri trebuie sa se incheie cu niste rupturi de contracte si alte asemenea. Tocmai de aceea, ambii avocati se vad ca sa stabileasca exact care e parte unuia si care e partea altuia. Nare vede agitatia si crede ca motivul real al disensiunilor dintre ei e faptul ca a venit ea la firma. De aceea, se gandeste ca cel mai bine ar fi sa semneze actele de demisie. Gediz ii spune ca n-ar avea niciun rost, ca oricum, la cum il stie pe Sancar, nu prea exista cale de intoarcere. Simtindu-se super vinovata, Nare se gandeste ca mai bine ramane si incearca sa ii impace, decat sa plece.

Incercari de impacare

Printre potentialii parteneri de afaceri ai lui Sancar si Gediz din acea zi se afla si un domn din Japonia. Acesta era pregatit sa faca afaceri cu ei Insa, dupa ce au vazut in ce stare sunt si cat de rau s-au putut certa, parca nu ii mai vine. Daca in viata personala sunt asa de duri unul cu altul, ce garnatie are el ca pot lucra impreuna atat pentru binele lor, cat si pentru binele lui? Nu prea pare afacere. Asa ca jaonezul u mai are mult si chiar ar vrea sa dea inapoi. Nare insa intervine si ii spune ca nu e decat o neintelegere de moment. Cu siguranta ca se vor impaca si lucrurile vor fi bune. Ii si promite ca la un festival ce va urma, ii va vedea pe amandoi cu zambetul pe buze. Sa fie oare asa?

Cert este ca Nare incepe planul de impacare. In ajutor ii sar si fiica ei, Melek, dar si Elvan si Muge. Ea isi da seama ca daca va mai sta prea mult in oras, astfel de certuri cu siguranta ca ar fi la ordinea zilei. Asa ca vrea sa isi ia fata si sa plece in alta parte. Insa, pana atunci, trebuie sa rezolve cu festivalul. Asa ca cei 2 prieteni trebuie sa fie acolo. De aceea, ea ii spune lui Sancar ca ii accepta propunerea, daca se impaca cu Gendiz. In caz ca nu va aduceti aminte, acesta ii spusese ca vrea ca ea sa nu munceasca, ci sa stea intr-o casa pe care el singur ar inchiria-o pentru ea. Nare se face ca accepta, dar adevarul e ca vrea doar sa-i faca sa se impace, dupa care isi va lua talpasita.

Vine si festivalul

Vine pana la urma si ziua cu festivalul. Vine Gediz, vine si Sancar. Acesta din urma insa ii spune prietenului sau ca parteneriatul lor de afaceri poate continua, pana la urma. Insa prietenia lor va ramane istorie, caci nu il poate ierta…In timp ce toate aceste lucruri repe se intampla in Turcia, in Muntenegru Akin vrea sa traga sforile si mai mult. Stim deja ca vrea sa-l coboare pe Guven din postura de ambasador. Doar ca vrea sa o faca voalat, astfel incat sa nu pice el de fraier. Asa ca se gandested sa il faca tap ispasitor pe Sancar.

De cand Nare a plecat in Turcia, a avut timp sa se intereseze despre firma lui si a lui Gediz. Si a aflat ca mai au unele lucruri care nu prea sunt la locul lor. Altfel spus, niste puncte slabe, pe care i le spune si lui Guven. Un fel de „Sancar e dusmanul tau, iar eu, Akin, generosul iti spun cum poti sa-l distrugi”. Ambasadorul nu pierde timpul si ia primul avion spre Turcia. Pai cine-i individul acesta sa vrea sa il concedieze pe el?

Fiica Ambasadorului Episodul 5 Rezumat: Se incinge situatia

Intamplarea face ca nare sa isi vada tatal prin oras. Si isi da seama ca nu a venit asa, pentru ca i-ar fi dor de ea, ci sigur are vreun plan. Se hotaraste sa afle in ce camera s-a cazat, sa vada daca gaseste vreun indiciu asupra a ce vrea sa faca. Si bine se gandeste draga noastra, caci reuseste sa ajunga in locul unde e cazat tatal ei si descopera acele hartii care anunta potopul. Si cand isi da seama ca ambasadorul a venit acolo ca sa ii distruga pe Sancar si pe Gediz, vrea sa ii anunte, sa stie si sa se fereasca.

Insa nu poate sa ajungfa la timp, ca niste indivizi sar asupra ei. Nu o lasa in pace sub nicio forma. Cine sunt acestia. Niste acoliti de-ai mamei lui Sancar. Dupa cum stim si din episoadele anterioare, aceasta e foc si para pe Nare. I-a stricat toate socotelile baiatului ei. Acesta trebuia sa se casatoreasca cu Menekse si a venit ea sa strice totul. A noastra a reusit cumva sa scape din mainile indivizilor si s-a grabit sa ajunga la festival, ca sa ii anunte pe cei doi. Insa, prea tarziu…Autoritatiel au venit, iar Sancar si Gediz sunt luati. Ce se va intampla cu ei? Aflam din urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook.