Cate episoade are Familia Medici Conducatorii Florentei?

Cate episoade are Familia Medici Conducatorii Florentei? Aceasta e intrebarea pe care multi telespectatori si-o pun in aceasta perioada, cand mai e putin si incepe un nou serial. Noi ne-am informat si va vom dezvalui si voua, in cele ce urmeaza. Fara sa va mai adaugam si alte lucruri, permiteti-ne sa incepem.

Cate episoade are Familia Medici Conducatorii Florentei?

cate episoade are Familia Medici Conducatorii Florentei

cate episoade are Familia Medici Conducatorii Florentei

Trebuie sa incepem prin a va spune ca acest serial nu face parte din categoria serialelor turcesti. Probabil v-ati dat si dumneavoastra seama. Si pe noi ne-a surprins cand a fost anuntat, caci postul de televiziune ce il difuzeaza s-a consacrat prin seriale turcesti. Intr-un fel, e bine ca mai incearca si alte genuri, pana la urma. Actiunea din acest serial se petrece in Italia, Florenta, nicidecum in vreo regiune a Turciei, asa cum ne-au obisnuit serialele recente.

Revenind, serialul Familia Medici Conducatorii Florentei este unul scurt. Nici nu se compara cu Ma Numesc Zuleyha, de exemplu, care are in Turcia, pana la acest moment, peste 60 de episoade difuzate. Serialul despre familia Medici nu este nici macar pe jumatate la fel de lung ca aventura Zuleyhei, la care ne uitam cu sufletul la gura, de miercuri pana vineri.

Doar 24 de episoade…

In total, sunt 24 de episoade. Da, da, doar atat…Pana si Gulperi, care la vremea aceea ni s-a parut un serial foarte scurt, cu cele 30 de episoade ale sale, iata, e mai lung decat acesta. A, si unde sa mai punem faptul ca aceste 24 de episoade reprezinta totalul a 3 sezoane.

Primul sezon are 8 episoade, al 2-lea la fel si al 3-lea fix acelasi numar. Probabil ca la noi la TV, nu vom avea pauza intre ele, ci vom avea 24 de episoade la foc continuu, unul dupa altul. Asta inseamna ca serialul nu va fi la TV prea mult timp. Maxim cateva saptamani si gata, se termina.

Cand se difuzeaza serialul Familia Medici Conducatorii Florentei?

Din informatiile pe care le avem, serialul despre familia italiana, va fi la televizor in zilele de miercuri si joi, dupa ce se termina Ma Numesc Zuleyha. Asltfel spus, o sa inceapa la ora 22 si va fi 2 zile pe saptamana.

A, si am uitat sa va spunem si cand incepe. Conform unor informatii aparute in presa, pe data de 16 aprilie va avea loc premiera. Atunci vom avea la TV Familia Medici Conducatorii Florentei episodul 1. Al 2-lea va veni a 2-a zi si gata cu serialul pe saptamana respectiva.

Gata si noi cu articolul acesta, in care v-am spus cate episoade are serialul Familia Medici Conducatorii Florente.. In incheiere, vrem sa va intrebam: credeti ca o sa va placa si acest serial? Vreti sa va facem rezumate si la el? Daca se vor aduna destule raspunsuri pozitive, veti avea rezumatul primului episod din Familia Medici Conducatorii Florentei destul de repede.

Insa, trebuie sa stim daca este cerere, caci implica multa munca scrierea unui rezumat si nu am vrea sa o facem daca pe voi nu va intereseaza. Nu uitati ca va puteti abona gratuit la tot ce scriem pe site, folosind formularul de abonare. Dureaza putin si e eficient, daca vreti sa ramaneti la curent cu stirile despre serialele turcesti si nu numai. Ne gasiti si pe Facebook.