Biografia lui Zeyno Eracar

Biografia lui Zeyno Eracar este subiectul nostru de astazi. Actrita a aparut de-a lungul timpului in multe productii de succes. Insa, cel mai recent, telespectatorii din tara noastra au putut sa o urmareasca in doua productii de top, respectiv in serialul turcesc Melek, dar si in serialul turcesc Secrete de Familie. Popularitatea dansei a crescut foarte mult in aceasta perioada, fapt pentru care am zis ca este timpul sa scriem si noi aceasta biografie. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem cine este, de fapt, actrita din spatele personajelor.

Biografia lui Zeyno Eracar: Unde si cand s-a nascut?

Distinsa actrita s-a nascut pe data de 5 decembrie 1970 in Istanbul, aducand zambete, veselie si buna dispozitie in familie. Deja ne putem da seama de alte doua lucruri. In primul rand, actrita are, la momentul scrierii acestui articol, 53 de ani. O varsta venerabila, la care deja incepi sa te dai putin inapoi, sa vezi ce ai facut bine si ce nu si inceci sa mai schimbi unele lucruri.

In acelasi timp, din data de nastere a doamnei Eracar, ne putem da seama si ca este Sagetator, din punct de vedere zodiacal. Si sincer, nici nu ne mirra, pentru ca in mai toate rolurile sale, privirile aprige, ca niste sageti au reprezentat aproape intotdeauna o parte integranta a rolurilor. Se mentine destul de binem in jurul greutatii de 60 de kilograme +/-, iar daca e sa ne referim la inaltime, va putem spune ca aceasta actrita este miniona la 1.60m inaltime.

Educatia si primul rol

In lumea actoriei, sunt doua tipuri de oameni: cei ce au stiut inca de pe bancile scolii ca vor juca fie pe scenele teatrelor, fie in fata camerelor si cei care au ajuns destul de tarziu in aceasta superba meserie. Actrita Zeyno Eracar face parte din prima categorie. Astfel, dansa a stiut inca din liceu ca isi doreste sa devina actrita. De aceea, nu ne mira faptul ca a terminat cu brio Teatrul la Universitatea Mimar Sinan.

Daca e sa ne referim la primul rol pe care l-a avut actrrita intr-o productie TV, va putem spune ca doamna Eracar a debutat in productia Kaygisizlar, in rolul lui Zeynep, in anul 1994. Atat de bine s-a descurcat, incat au urmat zeci de alte roluri, in care, la fel, s-a descurcat de-a dreptul superb. Acum, la varsta aceasta frumoasa se poate lauda cu un palmares incredibil pentru orice actor. Insa, noi am ajuns sa o cunoastem foarte bine datorita a 2 roluri care au venit unul dupa altul in Romania.

Biografia lui Zeyno Eracar: rolul lui Zumrut din serialul turcesc Melek

In 2023, actrita Zeyno Eracar a aparut pe micile noastre ecrane in rolul lui Zumrut din serialul turcesc Melek. Un personaj pe care telespectatorii l-au primit mixt. Adica da, a avut si unii fani, dar pentru o mare parte din serial, nu prea a fost iubita de public. Ea s-a tot opus relatiei dintre Omer si Defne, daca va aduceti aminte.

Pur si simplu, parea ca nu poate sa vada adevaratele sentimente dintre cei doi tineri. Si a facut foarte multe lucruri ca sa ii impiedice sa isi traiasca povestea de dragoste. A crezut mult timp ca Omer va sfarsi ca Halil, care s-a pierdut o mare parte din viata asteptand-o pe Melek, care putea sa nu se mai intoarca niciodata. Pana la urma, Zumrut a inteles ca lucrurile sunt diferite si nu le-a mai pus bete in roate lui Omer si Defne.

Actrita Zeyno Eracar joaca si in serialul turcesc Secrete de Familie

Este un lucru rar ca un actor sau o actrita sa joace in doua seriale turcesti consecutive, care sa se difuzeze si la noi in Romania. De exemplu, acelasi lucru s-a intamplat si cu actorul Kaan Cakir, daca va aduceti aminte. Intai, l-am cunoscut drept Ahmet din Totul Pentru Familia Mea. Dupa ce s-a terminat la noi sezonul 3, a inceput Melek, unde l-am putut vedea pe actor, insa de data aceasta in rolul lui Alpay, fostul sot al protagonistei.

Asa s-a intamplat si cu actrita Zeyno Eracar. A jucat in Melek, serialul s-a terminat, insa dupa a dansa a continuat sa fie din nou pe micile noastre ecrane in productia Secrete de Familie. Din nou mama a unui personaj, insa nu la fel de intepata precum personajul din serialul Melek. Si cu aceasta informatie terminam si noi biografia lu Zeyno Eracar. Ne auzim si pe pagina de Facebook.