Promisiunea Episodul 16 Rezumat: Nu mai pot fi impreuna!

Promisiunea Episodul 16 Rezumat: Nu mai pot fi impreuna, s-ar parea. Desi sentimentele inca exista si, am putea spune ca au devenit din ce in ce mai puternice, mai ales dupa ce s-a intamplat in episodul precedent, s-ar parea ca Zumrut si Serhat nu mai pot fi impreuna. De ce? Aflam si noi detaliile din rezumatul de astazi. Asadar, asezati-va comod si haideti sa vedem ce mai patesc dragii nostri. Daca vi se pare util rezumatul nostru, nu uitati ca il puteti da mai departe si pe Facebook sau pe WhatsApp, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Promisiunea Episodul 16 Rezumat: Nu mai pot fi impreuna!

Abbas este foc si para. Planul din episodul trecut, acela de a se folosi de Isik pentru a-l face pe Serhat sa isi vada lungul nasului, nu prea a functionat. Al nostru s-a aliat cu Cihan si, impreuna, au reusit sa le dejoace planul lui si acelui individ care via initial bani de la Rustem. Acum Abbas revine la Zumrut, pentru ca vede ca cu Serhat chiar nu poate sa se puna… Asa ca ii spune ca ar face bine sa se pazeasca. Are o familie frumoasa si ar fi pacat sa i se intample ceva. Practic, individul o ameninta pe a noastra ca, daca nu va sta departe de Serhat si de conac, niciun membru din familia ei nu va scapa de furia lui. Iar a noastra se sperie de aceasta data, deoarece ii poate citi pe chip furia lui Abbas…

Intre timp, Serhat isi spune ca faca un gest frumos. Pentru ca l-a ajutat, el vrea sa ii arate lui Cihan ca poate sa fie si baiat bun cu el. Asa ca decide sa o duca pe Isik la el la atelier. Insa, cand ajunge acolo, arre parte de o surpriza neplacuta. O gaseste pe Zumrrut cu el, iar gelozia incepe din nou sa il tulburr. Zumrut este cat se poate de indiferenta cu el, din cauza lui Abbas. Nu vrea sa le cauzeze celor dragi probleme. Serhat incearca sa ii spuna ca nu trebuie sa fie atat de rece cu el. Doar pe ea o iubeste. Deja a initiat procedurile de divort si va fi in scurt timp din nou un barbat liber. Apoi, se va casatori din nou cu ea si vor fi fericiti. Zumrut nu spune nimic, probabil v-ati prins de ce… Nu vrea sa isi puna in pericol parintii sau surioara.

A renuntat Deniz?

Aparent, Deniz este de acord cu divortul. Insa asta nu inseamna si ca a renuntat de tot la ideea de a sta la conac si de a fi doamna Demirkan. Doar ca are nevoie de niste timp sa ticluiasca noi planuri. Intre timp, parca un personaj ce a fost in primele episoade a cam lipsit, nu vi se pare? Va lasam cateva secunde sa va dati seama la cine ne referim. Daca nu v-ati dat seama, va spunem noi: Niyazi. Parca nu l-am mai vazut in ultima vreme, insa Serhat da de el in episodul 16 din Promisiunea.

Iar individul decide sa discute cu el. Si fara perdea ii spune ca din cauza lui Abbas, Serhat nu mai are si al 2-lea unchi, pe Adil. Insa nu doar atat. Individul le-a facut felul si parintilor lui Serhat. Cand dragul nostru aude toate acestea, innebuneste de-a dreptul. Nu mai poate, vrea sa se duca dupa Abbas si sa-l faca sa aiba fix aceeasi soarta cu a acestor persoane nevinovate, care si-au gasit sfarsitul din cauza lui. Niyazi omite, desigur, sa spuna ca Abbas nu a actionat de unul singur. Insa, pentru ca a dat banii necesari, Niyazi nu spune nimic legat de Azimet.

Promisiunea Episodul 16 Rezumat: Gelozia, bat-o vina

Intre Suhadan si Hamit lucrurile nu prea par sa stea bine. Ea decide sa ii dea papucii, iar Hamit este putin surprins, insa pana la urma, accepta decizia ei. Suhandan s-ar fi asteptat ca el sa nu fie de acord. Sa o implore sa se impace sau alte lucruri de genul acesta. Surprinzator insa, Hamit nu prea a facut nimic din toate acestea. Iarr Suhandan se supara. Aici exagereaza si ea, trebuie sa recunoastem. Cei doi tinerri se distanteaza.

Pana la urma, tot Suhandan decide sa se duca la el si sa discute impreuna despre ei si despre ce vor putea sa faca pe mai departe. Din intamplare insa, cand sa ajunga la el, Suhandan da peste Canan, care, dupa felul in care este imbracata, pare sa se fi facut tare comoda in preajma tanarului. Suhandan intelege ca, de fapt, ea si cu Hamit au petrecut niste clipe frumoase impreuna. In loc sa aiba o discutie cu el si sa vada daca intr-adevar s-a intamplat sau nu ceva, ii spune direct ca vrea sa divorteze de el, din pacate. Ce va urma pentru toti ai nostri? Va reusi Zumrut sa scape de Abbas si sa se poata casatori cu Serhat? Va renunta totusi Deniz la planuri? Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Promisiunea.