Biografia lui Dogac Yildiz

Biografia lui Dogac Yildiz este subiectul articolului de astazi. Tanarul actorr ne este cat de cat cunoscut inca de pe vremea cand se difuzau primele sezoane din serialul turcesc Pretul Fericirii. Daca va mai amintiti, in cadrul acestui proiect, tanarul l-a jucat pe Yigit, baiatul lui Ender. Ulterior, a trecut o buna perioada de timp pana sa il revedem in serialul turcesc Taramuri Nelegiuite, in rolul lui Celal. In randurile urmatoare, vom afla si noi cine este actorul din spatele acestor personaje.

Biografia lui Dogac Yildiz: locul si data nasterii celebrului actor

Biografia lui Dogac Yildiz

Biografia lui Dogac Yildiz

Tanarul actor venit pe lume dupa jumatatea lunii septembrie a anului 1991. Ca sa fim exacti, pe 16 septembrie el deschidea ochii pentru prima data, in Istanbul. Din aceasta informatie, putem foarte usor sa facem inca 2. Astfel, va putem spune ca el este in floarea varstei, avand frumoasa varsta de 32 de ani. De asemenea, semnul sau zodiacal este Fecioara.

Dogac este constient ca meseria pe care si-a ales-o este una care se beazeaza foarte mult pe aparenta. Sigur, e necesar si sa poti juca, sa poti interpreta fel de fel de personaje. Insa, in acelasi timp, trebuie sa arati si bine, pentru a fi placut unui numar cat mai mare de persoane. De aceea, el are grija sa se mentina in forma. In prezent, are in jur de 74 de kilograme, o greutate buna pentru inaltimea lui. Nu este cel mai inalt actor, insa nu putem spune ca nu se poate face vazut pe scena la cei 1.79m pe care ii are.

Primul rol

In lumea actoriei, primul rol e un subiect sensibil. Multi se gandesc cu nostalgie la prima data cand au intrat in pielea unor personaje. Iar acest lucru se poate intampla fie devreme, din opilarie, fie dupa terminarea facultatii, in cele mai multe cazuri. Pentru domnul Yildiz, primul rol a venit foarted devreme. La 7 anisori, el a jucat in filmul Babami Hirsizlar Caldi. I-a placut experienta si si-a spus ca sigur o va mai repeta.

Au urmat, evident si altele, insa niciunul parca nu i-a adus la fel de multa popularitate precum cel din serialul intitulat Iki Aile. Aici, el l-a jucat pe Efe Soydan. Si, in urma interpretarii sale foarte bune, a fost solicitat in din ce in ce mai multe productii. Tocmai pentru ca e foarte ocupat cu filmarile, tanarul nu are in prezent o relatie serioasa.

Biografia lui Dogac Yildiz: rolul lui Yigit din Pretul Fericirii

Pentru noi, romanii, el a devenit mai cunoscut odata cu aparitia sa in serialul turcesc Pretul Fericirii. Rolul sau s-a dezvoltat gradual. De la un simplu personaj care mai aparea in decor si care nu ni se parea interesant, a devenit unul aproape central. De ce? Pai…Yigit, personajul sau e nimeni altul decat fiul lui Ender si fratele lui Erim, in acelasi timp.

Relatia lui este tare tumultoasa. La inceput, nici nu voia sa auda de faptul ca Ender si Kaya sunt parintii lui. Apoi, insa, si-a dat seama ca nu mai poate sa fie lupul singuratic. Are si el nevoie de afectiunie si de familie. Iar acum, cand are parinti, are si probleme in dragoste. Nu de alta, dar s-a indragostit de Lila, fata lui Halit Argun, popularul personaj interpretat de Talat Bulut. Iar acesta din urma nu e de acord ca Yigit sa ii devina ginere. Daca va reusi pana la urma acesta sa se insoare cu Lila vom afla din episoadele viitoare. Pana atunci, nu uitati ca puteti sta la discutii de tot felul, legate de serial, evident, pe pagina de Facebook.

Rolul lui Celal din serialul turcesc Taramuri Nelegiuite

Dupa cativa ani de pauza de pe micile noastre ecrane, domnul Dogac Yildiz a revenit in atentia noastra la sfarsitul anului 2023, atunci cand a inceput in Romania serialul turcesc Taramuri Nelegiuite. Aici el nu este protagonist, la fel cum nu a fost nici in Pretul Fericirii. Chiar si asa, personajul pe care il joaca este destul de important, iar deciziile pe care le ia afecteaza vietile protagonistilor.

In noua productie, el e Celal, fratele lui Davut, personajul interpretat de Ugur Gunes. Avand in vedere legatura dintre ei, noi ne-am fi asteptat sa ii fie aliat lui Davut, insa, din pacate, Celalt se pare ca este fix opusul. Pentru bani, si-a tradat fratele deja de cate ori, spunandu-i lui Ali Gedik niste lucruri pe care ar fi trebuit sa le tina secrete. Ce va urma cu personajul sau vom vedea si noi pe parcurrsul serialului Taramurri Nelegiuite. Si aici ne incheiem si noi acest articol in care v-am spus biografia lui Dogac Yildiz.