Biografia lui Buce Buse Kahraman, interpreta Lilei din Pretul Fericirii

Biografia lui Buce Buse Kahraman este subiectul nostru de astazi. Actrita din Turcia o joaca pe fiica lui Halit Argun, Lila in serialul turcesc Pretul Fericirii. Si-a format deja o baza de fani aici in Romania, fapt pentru care a sosit timpul sa aflam diverse detalii despre ea.

Biografia lui Buce Buse Kahraman: unde s-a nascut tanara?

Biografia lui Buce Buse Kahraman

Biografia lui Buce Buse Kahraman

Probabil ati fi tentati sa spuneti ca sigur s-a nascut in Istanbul. Ati gresi, caci tanara a venit pe lume in Izmir, in anul 1996. Astfel, ne putem da seama ca nu are decat 24 de ani, fiind la inceput de drum. Tocmai de aceea, vom vedea ca nu are un palmares foarte mare de proiecte, insa se straduieste si ea sa ajunga in topuri. E o fata peste medie din punct de vedere al inaltimii, avand 1.70. Deoarece stie ca trebuie sa fie in forma pentru tot felul de roluri ea incearca sa isi mentina silueta in jurul a 48 de kilograme.

I-a placut dintotdeauna arta si isi spunea adesea ca a sa cariera cu siguranta va acea ceva de-a face cu acest domeniu. Tocmai de aceea, si-a spus ca, dupa terminarea liceului, drumul ei trebuie sa se indrepte spre o facultate care se intersecteaza neaparat cu actoria, caci, dintre toate, acest domeniu ii placea cel mai mult.

Astfel, ea a devenit studenta la Universitatea Dokuz Eyul. Aici a urmat cursurile Facultatii de Arte Plastice. In Departamentul de Actorie a invatat, an dupa an, ce trebuie sa faca pentru a intra in pielea personajelor cat mai bine. A facut tot felul de exercitii, iar la examnul final, a luat o nota mare, devenind astfel absolventa.

Primele roluri ale lui Buce Buse Kahraman

Dupa studii, trebuie sa vina si lucrul efectiv, ca doar nu inveti degeaba, nu-i asa? Domnisoara Kahraman a inceput relativ repede sa prinda roluri in diverse productii. Primul sau rol a fost nu demult, in anul 2017. Atunci, ea a jucat in Kotu Cocuk.

Anul urmator, respectiv in 2018, a urmat un alt proiect: Carpisma. Interpretarile din acestea 2 i-au adus indeajuns de multa expunere incat sa joace si in alte productii, cu mult mai multa audienta si expunere. Sigur, ne referim aici la serialul pe care il iubim cu totii, adica Pretul Fericirii. Datorita popularitatii productiei si tanara a reusit sa devina si ea, la randu-i o prezenta populara printre internauti, ajungand sa aiba aproape 100 de mii de urmaritori pe contul ei de Instagram.

Rolul Lilei din Pretul Fericirii

In cadrul acestei productii ce ne-a placut din prima, tanara actrita o joaca pe Lila, fiica domnului Argun. Halit, dupa um bine o stim, a cam avut multe relatii la viata lui. Nu i-a fost de ajuns o singura femeie. Si nici nu a vrut sa plece de langa ele, fara sa le faca si cate un copil. Astfel, Lila este fata lui si a lui Zerrin. Daca in primele sezoane nu prea ne-a interesat de ea, ca nici nu aparea mult, iata ca in sezonul 3, care abia s-a terminat in Romania, a a capatat mai multa atentie de la producatori.

Lila, personajul domnisoarei Kahraman si personajul lui Dogac Yildiz, Yigit au avut o relatie tare tumultoasa. S-au indragostit si totul parea ca e numai lapte si miere, pana cand au aparut certurile, evident. Pana la urma insa, dragostea a invins, iar cei 2 au ramas impreuna. In realitate insa, domnisoara Kahraman sa stiti ca este singura. Nu a reusit niciun baiat sa ii atraga indeajuns de mult atentia.

Un lucru tare interesant despre personajul Lila este ca nu a fost jucat intotdeauna de domnisoara Buce Buse Kahraman. Initial, fata lui Argun a fost interpretata de o cu totul si cu totul alta actrita. Din sezonul 3 insa, personajul a fost intruchipat de ea. Gata si articolul cu biografia lui Buce Buse Kahraman. Ce parere aveti de ea? V-a placu rolul ei din serialul turcesc Pretul Fericirii?