Biografia actritei Meliz Tugunzuc din Aripi Frante

Biografia actritei Meliz Tugunzuc din Aripi Frante este ceea ce vom discuta astazi. Rolul pe care tanara actrita l-a jucat in superbul serial ne-a fascinat inca din primele episoade. Frumoasa, inteligenta si ambitioasa, Zeynep s-a dovedit a fi un personaj tare placut. Dar actrita care l-a jucat, cine este? Hai sa aflam.

Biografia actritei Meliz Tugunzuc din Aripi Frante: locul si data nasterii

Biografia actritei Meliz Tugunzuc

Biografia actritei Meliz Tugunzuc

Ca la orice alta biografie, vom incepe cu detaliile pe care noi preferam sa le numim…de baza. Ne referim, desigur, la locul unde s-a nascut actrita, dar si la data exacta. In cazul lui Meliz, va putem spune ca Istanbul a fost locul unde ea a vazut pentru prima data lumina lumii. Cand? Pai, pe 4 octombrie 1994. Asadar, dupa cum va spuneam, ea face parte din noua generatie de actori, pregatita sa dea un suflu nou tuturor personajelor pe care le interpreteaza in seriale.

Domnisoara Tugunzuc are 28 de ani, daca e sa facem un calcul simplu. De asemenea, din data la care s-a nascut, ne mai putem da seama de un detaliu: Meliz este in zodia Balanta. Intr-un fel, nu e de mirare. Se aseamana foarte mult si cu personajul Zeynep, care a incercat intotdeauna sa pastreze un echilibru intre familia ei si viata ei sentimentala. Ca idee, daca sa spunem ca personajele pe care Meliz si Deniz Bolisik (Nefise) ar fi avut in serial varstele reale pe care le au actritele, nu ar fi fost in regula…Pentru ca doamna Bolisik are 40 de ani, iar domnisoara Tugunzuc 28.

Studiile

In aceasta parte, vom discuta despre studiile domnisoarei Tugunzuc. Va putem spune din start ca a terminat liceul Bahcelievler Anatolian. Dupa aceea, ca orice alta adolescenta de varsta ei, a inceput sa se gandeasca ce ar putea sa faca pe mai departe. I s-a parut ca actoria i se potriveste foarte bine. Inca de cand era doar o copila, a inceput sa viseze cu ochii deschisi la scenarii si la roluri. Ba chiar a avut o dorinta de a-si face propriul film, de la inceput si pana la sfarsit. Adica sa scrie ea scenariul, sa creioneze personajele si asa mai departe. Asa ca, avand ambitia aceasta si-a zis ca trebuie sa ia niste lectii in aceasta directie. De aceea, s-a inscris la Beykent University Acting School, pe care a si absolvit-o.

Apoi, a inceput sa caute roluri. Primul a fost unul secundar, in anul 2011. Atunci, ea a jucat in serialul turcesc intitulat Yildiz Masali. Si-a dat toata silinta, insa nu un rol principal nu a venit rapid. A trebuit sa mai treaca un timp, pana in anul 2013, atunci cand a primit rolul principal in serialul turcesc Babam Sinifta Kaldi. Si va putem spune ca acest serial si acest rol au reprezentat rampa ei de lansare. Au vazut-o mai multi producatori si si-au dat seama ca nu ar strica sa fie protagonista si in alte productii.

Biografia actritei Meliz Tugunzuc: Rolul lui Zeynep din serialul turcesc Aripi Frante

Noi in Romania am vazut-o in actiune in serialul turcesc Aripi Frante. Aici, domnisoara Tugunzuc i-a dat viata lui Zeynep, o tanara ambitioasa, dar greu incercata. Atat ea, cat si surioarele, fratele si mama ei, nu au dus o viata prea buna. Au avut tot timpul greutati financiare. Insa, totul pare sa se schimbe la 180 de grade atunci cand ei ajung la Muzaffer, un barbat bogat.

De aici, stiti ce s-a intamplat. Zeynep l-a vazut pe Onur si a fost vorba de dragoste la prima vedere. Au urmat episoade intregi in care acestia au incercat sa aiba o relatie, insa s-a tot bagat Ahmet. Asta, pana in penultimul episod, cand in sfarsit putem spune ca a fost prins si nu a mai putut sa ii deranjeze pe Zeynep si pe Onur. Unii sunt de parere ca Zeynep a fost adevarata protagonista din serial, desi teoretic, Nefise, personajul jucat de Beniz Bolisik, a fost eroina principala din Aripi Frante. Aici, desigur, sunt pareri impartite.

O viata trista

Nici actrita in sine nu a avut o viata prea fericita. Un copil trebuie crescut atat de mama, cat si de tata. Ei bine, in cazul actritei Meliz Tugunzuc, lucrurile nu prea au stat asa, din pacate. In locul figurii materne, ea a avut-o pe bunica acesteia, care s-a asigurat ca nu ii lipseste nimic. Ea l-a mai avut alaturi si pe tatal ei.

Si asa, ei toti au mers mai departe. De curand insa, bunica actritei s-a stins. Iar ea a postat pe Insta si nu numai un mesaj prin care isi arata durerea fata de faptul ca fiind care a ajutat-o sa devina ce este astazi, nu mai exista…Dar o stim drept o fata puternica si suntem siguri ca se va redresa rapid. Si va putea din nou sa dea viata unor noi personaje, pe care poate ca le vom vedea si noi la TV sau nu. Si aici se termina si articolul nostru cu biografia actritei Meliz Tugunzuc.