Biografia lui Deniz Bolisik

Biografia lui Deniz Bolisik este subiectul pe care il vom mai aborda in randurile urmatoare. Dupa cum probabil stiti, actrita ne-a fascinat prin rolul ei din serialul Aripi Frante, unde a jucat-o superb pe Nefise o mama dedicata pentru copiii ei. Insa, in realitate, cine este actrita din spatele personajului? La aceasta intrebare ne-am propus sa raspundem in randurile urmatoare. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem.

Biografia lui Deniz Bolisik: unde si cand s-a nascut?

Biografia lui Deniz Bolisik

Biografia lui Deniz Bolisik

Distinsa actrita a deschis ochii pentru prima data in anul 1982, in Ankara. Mai exact, in ultima zi a lunii iulie. Doar din acest lucru, putem deja sa intelegem urmatoarele lucruri: in 2022, doamna Bolisik a schimbat prefixul, ajungand la frumoasa varsta de 40 de ani. O varsta nobila, de la care unii sunt de parere ca incepe o noua etapa in viata oricarei femei, pentru ca, pe langa frumusete, are deja acumulate si experiente de viata care o fac sa gandeasca intelept.

Apoi, tot din data dansei de nastere, ne dam seama ca se afla in zodia leului. Va putem spune din start ca nu ne surprinde. Pana si personajul ei din Aripi Frante, Nefise, a fost asemenea unei leoaice, care a vrut intotdeauna sa isi apare puii, cu orice pret. Cel mai probabil, doamna Bolisik i-a dat ceva din propria personalitate personajului, pentru a-l face si mai credibil.

A cochetat cu baletul si dansul

Se spune ca gratia unei femei sta si in miscarile acesteia. In acelasi timp, se mai zice si ca trebuie sa ne miscam mult, in fiecare zi, daca vrem sa avem o viata sanatoasa. Constienta de aceste 2 lucruri, Deniz si-a zis ca nu trebuie sa devina sedentara. Si asa se face ca, pana acum, a luat lectii de balet, dar si lectii de dans contemporan. Una peste alta, nu prea a stat niciodata locului, vrand tot timpul sa incerce ceva nou. Si-a dat seama si ca, e langa limba ei nativa, turca, trebuie sa invete si engleza, ca sa poata sa aiba succes la nivel international. In prezent, o vorbeste tare bine.

Probabil ca, la cat de bine joaca, va ganditi ca sigur prima ei varianta atunci cand a venit vorba de alegerea facultatii a fost ceva legat de domeniul artistic. Insa, surprinzator, nu, nu a fost asa. Doamna Deniz, pe vremea cand abia terminase liceul, a ales sa dea la Facultatea de Economie de la Universitatea Dokuz Eylul. Abia ulterior, a dat si la Teatru, la Universitatea Hacettepe.

Primele roluri

Nu a debutat direct in vreun produs de televiziune, ci pe scena teatrului. Astfel, incepand cu 1998, a avut roluri diverse in piese de teatru ce i-au slefuit jocul actoricesc. Abia in anul 2006, a avut primul ei rol intr-un serial de televiziune, denumit Kirik Kanatlar. Si evident, aici au inceput sa o vada si toti cei ce se ocupa de seriale.

I-au vazut expresiile faciale, au vazut ce talent are si, de aceea, rolurile in seriale nu s-au oprit doar la acesta. Foarte putini au fost anii in care nu a avut vreun rol pe care sa i-l stie lumea. A devenit din ce in ce mai cunoscuta si mai apreciata atat in tara natala, Turcia, cat si pested hotare, unde au ajuns serialele in care a jucat.

Biografia lui Deniz Bolisik: rolul lui Nefise din Aripi Frante

In tara noastra, dansa a ajuns prin serialul Aripi Frante, care s-a terminat recent. In cadrul acestei productii, Deniz Bolisik a jucat-o pe Nefise, o leoaica in adevaratul sens al cuvantului, dupa cum v-am spus si mai devreme. Ea a tinut tot timpul cu copiii ei si a incercat sa le ofere cele mai bune conditii. Viata lor nu a fost una usoara, cel putin pana cand l-au intalnit pe Muzaffer.

El s-a indragostit de Nefise si de aici au inceput intrigile pe care probabil le stiti deja. Desi ne asteptam la un final fericit, nu prea a fost asa. Personajul lui Deniz, Nefise, a sfarsit tragic, departe de cei dragi ei. In rest, copiii ei au ajuns bine. Dar asa rau ne-a parut ca nu a putut sa fie si ea langa ei, sa se bucure cu totii, dupa niste peripetii asa grele.

Viata amoroasa a lui Deniz Bolisik

Daca pe plan profesional, ii merge de minune, nu prea stim ce sa va spunem despre viata amoroasa a lui Deniz Bolisik…Dansa a fost dintotdeauna o femeie cat se poate de discreta. De aceea, presa nu prea a surprins-o cu nimeni. Asa de bine a stiut sa isi ascunda secretele personale aceasta actrita indragita.

Abia undeva prin 2018, ea a fost surprinsa in niste ipostaze tandre cu managerul ei, Gurray Gursel. Dar de atunci, nu prea s-au mai auzit multe. Si nu prea se stiu asa multe detalii. Insa, pana la urma, e treaba dansei ce si cu cine. Noi vrem doar sa stim detalii despre viata profesionala si despre proiectele ei. Si aceasta a fost si biografia lui Deniz Bolisik. Ce parere aveti despre aceasta actrita? Va place de ea? Ne puteti spune si pe pagina noastra de Facebook.