Biografia actorului Halit Ozgur Sari – Kadir din Totul Pentru Familia Mea

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Biografia actorului Halit Ozgur Sari, care l-a jucat pe Kadir din Totul Pentru Familia Mea este subiectul nostru de astazi. Personajul a fost unul foarte apreciat de publicul telespectator din Romania. Si chiar si acum, la niste zeci de episoade distanta fata de clipa cand ne-am luat ramas bun de la el, tot exista o dragoste si o apreciere generala pentru el. Insa, cine este tanarul actor ce a reusit sa il joace atat de bine? Despre el vom afla detalii din randurile urmatoare.

Biografia actorului Halit Ozgur Sari: Detaliile de baza

Biografia actorului Halit Ozgur Sari

Biografia actorului Halit Ozgur Sari

Actorul Halit Ozgur Sari este unul dintre cei mai apreciat din breasla sa, datorita stilului sau, prin care reuseste sa atraga priviri. El s-a nascut pe data de 4 octombrie, in anul 1993, in Istanbul. Astfel, la un calcul simplu, ne putem da seama ca in 2023, el schimba prefixul. De la un pustan de 20 si ceva de ani, deja va ajunge un tinerel de 30 de ani. Stim ca vi se pare ciudat, pentru ca in serial, desi el era fratele mai mare, tot nu ne-am fi gandit ca mai are putin si ajunge la aceasta varsta, insa despre acest aspect vom discuta cand ajungem la partea cu rolul lui Kadir.

In ceea ce priveste zodia lui, va putem spune ca acesta este Balanta. Intr-un fel, nu ne mira, pentru ca pana si in serial, el era echilibrul familiei. Asiye, Emel, dar si Omer, toti depindeau de el. La fel veneau pentru un sfat. Si el reusea tot timpul sa ii echilibreze, pentru a putea sa mearga mai departe. Ati observat, probabil, ca Halit Ozgur Sari are asa, un aer oriental, parca putin diferit fata de al colegilor sai de pe platourile de filmare. Acest lucru se datoreaza faptului ca tatal lui este de origine arab, venind din Aleppo.

Educatia

In timpul liceului, la fel cum li se intampla aproape tuturor adolescentilor, Halit a inceput sa se gandeasca la ce va putea sa faca pe viitor. Voi sa aiba totusi un loc de munca stabil, asa ca s-a inscris la Facultatea ded Economie din cadrul Universitatii Bilgi din Istanbul. Insa, si-a dat seama ulterior ca nu acesta este drumul pe care si-l doreste. Da, cifrele sunt bune, dar nu sunt pentru el. Isi dorea ceva mai atipic, asa ca a decis sa vada care este treaba si cu actoria.

Astfel, el a inceput sa ia cursuri de la Esra Kizildogan, care l-au ajutat foarte mult sa dobandeasca acea baza atat de necesara in actorie. Dupa ce s-a simtit in stare sa joace, a inceput sa caute si sa tot caute. Iar in cele din urma, a primit si un rol.

Primul rol din viata de actor

Pentru un actor, se spune ca primul rol nu se uita niciodata. In ceea ce il priveste pe Halit Ozgur Sari, acest loc special il ocupa serialul turcesc Dirilis Ertugul. Aici, el l-a jucat pe Suleyman Alp. Si atat de bine a facut-o, incat nu a putut sa treaca neobservat de cei ce se ocupa cu serialele in Turcia. Ne referim, desigur, la producatori. Acestia au vazut in el potentialul si i-au dat multe alte proiecte pe care acesta le poarta acum cu mandrie in palmares.

In toate acestea insa, nu a avut rol principal, ci in cel mai bun caz, unul secundar. Totul avea sa se schimbe insa in anul 2021, cand avea sa primeasca poate cel mai frumos rol din intreaga lui cariera de pana la acel mmoment, desigur. Credem ca stiti cu totii la care ne referim…

Biografia actorului Halit Ozgur Sari: Rolul lui Kadir din Totul Pentru Familia Mea

In anul 2021, asa cum va spuneam anterior, actorul a primit rolul principal in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea. Avea sa il joace pe Kadir, unul din patru frati greu incercati de viata. Povestea i-a placut foarte mult si si-a pus tot sufletul in a-l interpreta exact asa cum trebuie. Si a reusit sa ajunga rapid la inimile telespectatorilor de pretutindeni. Au fost episoade grele, in care fratii Eren au avut multe greutati de indurat. Insa, de fiecare data, Kadir, Omer, Asiye si Emel au reusit sa ramana impreuna si sa treaca peste toate.

Nimeni nu se astepta la despartirea ce avea sa urmeze, din pacate. La cat de bine se intelegeau, telespectatorii credeau ca vor fi intotdeauna impreuna, toti 4, pana in ultimul episod din Totul Pentru Familia Mea. Doar ca, niste lucruri urate s-au intamplat, iar Melissa, fata lui Akif Atakul, a ajuns sa dea peste el si asa, au ramas doar Omer, Emel si Asiye, personajul jucat de Su Burcu Yazgi Coskun.

Practic, putem spune ca din acea clipa, Omer a devenit barbatul casei. La acea vreme, toti s-au aratat surprinsi in sens negativi. Si extrem, dar extrem de suparati. Nimeni nu voia ca fratele mai mare, Kadir, sa nu mai apara in serial. Au fost si diverse controverse, aparand in presa diverse motive pentru aceasta disparitie. S-a spus si ca actorul a gasit un rol mai bun in alta parte si a trebuit sa renunte la acesta. Dar si ca au fost diverse tensiuni pe platourile de filmare.

Alte detalii despre actorul Halit Ozgur Sari

Revenind insa la omul in sine, la actorul ce interpreteaza personajul, va mai putem spune ca, asa cum a zis el insusi, a avut o copilarie din aceea normala, in care statea si se juca pe afara, iar aceasta i-a prins de multe ori destul de bine. Este un tip atetic, sportiv, placandu-i fotbalul, baschetul, intotul, dar si alte sporturi. El afirma ca atunci cand vine vorba de dragoste, nu are prea mari emotii. Daca ii place o fata, nu sta timid intr-un colt, asteptand. In schimb, se duce el spre respectiva fata, sa o abordeze pana la urma.

Cand era mic, voia sa se faca astronaut. In prezent, ii place foarte mult sa gateasca si se pare ca, dupa spusele sale, se si pricepe. Cu acest lucru incheiem si noi biografia actorului Halit Ozgur Sari. Va asteptam si pe pagina de Facebook, unde discutam despre serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.