Azize sau Sukran? Care e cea mai buna bunica?

Azize sau Sukran? Care e cea mai buna bunica? De-a lungul serialului, ne-a fost dat sa aflam ca Miran al nostru are nu una, ci chiar doua bunici. De aici si pana ca cei care urmaresc serialul sa inceapa sa se certe pe baza subiectului, nu a mai fost decat un pas. Unii sunt de parere ca Azize ramane suprema, chiar daca a aparut in peisaj Sukran. Altii spun ca Sukran e cea mai cea, iar Azize ar fi bine sa isi faca deja bagajele si sa plece undeva, departe. Haideti sa punem si noi in balanta tot ce stim pana in prezent. La final, vom vrea sa stim si ce parere aveti dumneavoastra, cei care cititi acest articol.

Azize e bunica de la inceput

Azize sau Sukran

Azize sau Sukran

Inca de la primul episod din serialul turcesc Hercai, noi am cunoscut-o pe Azize ca fiind bunica blajina. Ne-a placut de ea pentru ca a avut grija de Miran, dupa accidentul in care ambii sai parinti au disparut. Desigur ca, pe masura ce au trecut episoadele, am inteles mai bine care este, de fapt, realitatea. Azize nu e atat de blajina si nici atat de blanda pe cat am fi crezut-o noi. In realitate, am putea chiar spune ca e fix opusul. E o dura si o femeie care de multe ori pune propriile interese mai presus de cei apropiati.

Din pacate, se cam prefigureaza si o ipoteza interesanta. Azize isi doreste doar sa il foloseasca pe Miran pentru razbunarea ei, pe careo unelteste de atata amar de vreme. In realitate, putin i-ar pasa de tanar, chiar daca s-a dat atat dornica in a-l ajuta sa isi razbune parintii. Realitatea e doar ca vrea sa o ajute pe ea sa isi duca la bun sfarsit ideile rele in ceea ce priveste familia Sadoglu. Chiar si asa, faptul ca e atat de plina de resurse, atunci cand vine vorba de a-si apara interesele, e bine. Ar putea sa insemne si ca la nevoie, il poate ajuta pe Miran sa scape de probleme. Deoarece este pionul principal in planul ei, acesta va avea paza lui Azize. Cel putin pana cand nu va mai avea nevoie de el…

Sukran, o adevarata bunica

Nu de mult, am aflat si noi ca Miran mai are o bunica. Este vorba despre mama lui Dilsah, cea care i-a dat viata acestuia. E fix ceea ce nu este Azize. Pare a fi o femeie blanda si blajina. Tipul de batrana si pregatita intotdeauna sa isi lase treburile pentru a putea sa iti dea un sfat simplu, din bogata-i experienta. De cand am aparut, ne-am atasat toti de ea. Pare a fi o femeie care ii vrea binele nepotului ei, apreciindu-l pentru cine este, nu pentru ceea ce poate sa faca, spre deosebire de Azize.

Insa, dupa bogata-i intelepciune, nu prea ar mai fi multe de zis. Femeia a ajuns la o varsta la care are nevoie de ingrijiri, din ce in ce mai des. Puterile fizice incep sa o paraseasca. Asa ca Miran va trebui sa aiba grija sa ea, sa fie tot timpul cu gandul la ceea ce are nevoie. Acesta poate fi si un avantaj, caci ii va unge sufletul lui Miran de fiecare data cand ii va putea fi de folos. In acelasi timp, poate fi si un dezavantaj, caci o parte din gandurile sale vor trebui sa fie tot timpul la bunica lui.

Azize sau Sukran?

Si acum ca am expus in mare cam despre ce este vorba in cazul fiecareia dintre cele 2 bunici ale lui Miran, a sosit timpul sa vedem si pe care o preferati. Stim, e o alegere dificila, chiar daca multi probabil ca vor opta pentru Sukran, caci e mai umana. Dar sigur exista o gramada de telespectatori carora pur si simplu le place mai mult de Azize.

Asadar, Azize sau Sukran? Pe care dintre cele doua o preferati? Care va este mai draga? Ne puteti spune parerile dumneavoastra fie aici, fie pe pagina de Facebook. A, si nu uitati ca daca vreti sa fiti la curent cu toate noutatile despre seriale turcesti, va puteti abona gratuit la articolele noastre. Aveti un formular pe site, pe care va invitam sa il folositi, ca sa nu pierdeti nimic.