Hercai Episodul 33 Rezumat: E sub nasul lor!

Hercai Episodul 33 Rezumat: E sub nasul lor! Cel care tot trimite biletelele pare a fi mult mai aproape decat si-ar fi putut ei inchipui. Si totusi, vor reusi sa il gaseasca sau le va scapa iarasi? Miran e destul de nervos ca nu isi poate da seama cine este. Iar nervii il fac sa aiba un comportament total inadecvat. Dar haideti sa veem cu subiect si predicat ce s-a mai intamplat.

Hercai Episodul 33 Rezumat: Ca prin urechile acului

Hercai Episodul 33 Rezumat

Hercai Episodul 33 Rezumat

Am stat ca pe ace atunci cand am aflat din rezumatul episodului 32 ca Harun e in camera lui Miran, iar acesta se intoarce sa ia cadoul pentru Reyyan. Deja ne facuseram niste scenarii care mai de care mai palpitante. Ne gandeam ca sotul lui Reyyan il va surprinde pe acesta acolo si nu il va lua la intrebari, ci direct la pumni. In fine, probabil ca am exagerat si noi putin. Cert este ca altfel au stat lucrurile. Harun nu e un oarecare si nu isi permite sa faca nici cea mai mica greseala in misiunea lor. Trebuie sa o duca la bun sfarsit, asa ca fiecare detaliu trebuie sa fie in locul potrivit. Altfel, totul se destrama, la fel ca un castel facut din carti de joc, la o adiere de vant mai puternica.

Harun a luat in calcul si ipoteza ca Miran ar putea sa vina peste el, dintr-un motiv sau altul. De aceea, a vorbit cu o femeie din trecutul dragului nostru, sa apara acolo pur intamplator. E vorba despre o fata pe nume Denise, cu care Miran a avut treaba in facultate, daca ne intelegeti. Trebuia sa fie cineva din trecutul sau, caci altfel Miran nu ar fi ramas la discutii si nu i-ar fi acordat timpuli necesar lui Harun sa dispara la timp. Si uite ca i-a prins bine aceasta tactica, deoarece, datorita lui Denise, el iese cu cateva secunde inainte ca Miran sa intre. Insa acesta din urma incepe sa se intrebe de unde pana unde e el acolo, la acel hotel din Istanbul. Asa ca se hotaraste sa il puna in garda pe Firat, caci acest Harun a inceput sa i se para suspect.

Prietena lui Dilsah

Nu trece mult timp de cand Miran, plin de intrebari, intra in camera de hotel, ca gaseste un alt biletel. Chiar asa, isi bate joc de el aceasta persoana? De ce nu ii poate spune verde in fata cine este si de ce il ajuta? Citind, el intelege ca exista un asa-zis colac de salvare din furtuna care l-a prins. E vorba despre o prietena buna dea mamei lui. Nu spune cine este cel care a scris biletelul, asa ca Miran va trebui sa porneasca singur in calatoria aflarii numelui. Reyyan se supara cand il vede cat de agitat este din nou, insa il si intelege, in aceeasi masura. E stresant si enervant sa stii ca e cineva pe langa tine, care poate te urmareste la fiecare pas. Iar tu habar nu ai cine poate sa fie.

Degeaba incearca Miran sa descopere identitatea prin intermediul camerelor de luat vederi din respectivul hotel. Harun, dupa cum am mai spus-o, este un adevara profesionist. Nepotul lui Azize isi spune ca trebuie de indata sa se intoarca in satul mamei ei, caci acolo e posibil sa fie urmatoarele raspunsuri. Atat de nerabdator este incat ar plecat si in secunda urmatoare. Doar ca nu exista niciun zbor atat de apropiat. Stiind ca mai are de asteptat, Miran incepe sa se gandeasca de unde ar putea sa primeasca niste raspunsuri. Pana la urma, decide sa apeleze si la ultima persoana la care s-ar fi putut gandi. Astfel, il suna pe Hazar, care, la fel ca el, pare nedumerit. Si totusi, pana la urma, isi aduce aminte de o anume Ayla. Ea a fost prietena mamei lui. Miran e bucuros ca exista totusi un punct de plecare.

Ayla si Nasuh

Hazar si fratelel ui se hotarasc sa o gaseasca repede pe Ayla. Din pacate, ei nu sunt singurii care o cauta pe aceasta femeie ce pare a detine niste informatii tare valoroase. Surprinzator sau nu, seful familiei Sadoglu, respectiv Nasuh, porneste pe urmele ei. Si, din pacate, reuseste sa o gaseasca inaintea tuturor. Nu va faceti griji, caci nu ii face nimic. Doar o roaga sa isi tina pe cat de mult posibil gura in ceea ce priveste ce s-a intamplat cu mult timp in urma.

Doar ca, mai tarziu in episodul 33 din Hercai, Ayla se intalneste cu Hazar. Iar intre ei se vee ca a fost candva o prietenie frumoasa. Femeia nu se poate abtine si ii spune, rand pe rand, gandurile lui Dilsah. S-ar parea ca femeia nu a incetat niciodata sa se gandeasca la el. Chiar daca a fost la conacul Aslanbey, cu Mehmet, ea ar fi vrut sa devina sotia lui Hazar. Insa, apoi, lucrurile s-au intamplat asa cum am aflat si noi deja.

Hercai Episodul 33 Rezumat: Omer, politistul

In trecutul lui Dilsah, au existat numeroase personaje, care l-ar putea face pe Miran sa inteleaga mai bine ce s-a intamplat. El incearca sa se bazeze pe aceste personaje necunoscute. Nu de alta, dar, dupa el, ele nu ar putea si nu ar avea de ce sa il minta. Stie ca pe acel om al legii care s-a ocupat mai demult de cazul mamei si al tatalui sau il cheama Omer. Iar o veste neasteptata ajunge la urechile lui: acesta se afla in Istanbul.

Insa drumul pana la el pare a fi mai lung decat prefigurase Miran. El nu reuseste sa dea decat de unchiul lui Omer. Acesta insa stie cine e si ii spune ca niciodata nu il va ruga pe nepotul lui sa stea de vorba cu Miran. Nu e o chestie persoanal, insa bunica lui i-a facut mult rau lui Omer. Asa ca, oricat de bun ar fi el, nu poate sa ii aduca aminte acestuia de cineva din familia Aslanbey. Cand totul pare pierdut insa, Miran da nas in nas cu acest Omer. Ceva se pare ca il face sa vrea sa vorbeasca cu el. Si nu ii spune baliverne, ci ca bunica lui l-a tot mintit, in acesti ani. Astfel, Miran ajunge la concluzia ca Hazar a spus adevarul. iar el a nutrit aceste planuri de razbunare degeaba. Ce va face mai departe? Aflam din urmatoarele episoade. Si pana la ele, vainvitam la taclale despre Hercai si pe pagina de Facebook.