Pretul Fericirii Sezonul 5 a primit unda verde!

Pretul Fericirii Sezonul 5 a primit unda verde! Telespectatorii care urmaresc inca de la inceput peripetiile personajelor preferate, se vor bucura sa afle ca acestea nu pleaca nicaieri. Au fost destui care au crezut ca gata, ne apropiem de ultima pagina a cartii. Dar iata ca dragii nostri mai au multe sa ne arate. Haideti sa aflam mai multe detalii din randurile ce urmeaza.

Pretul Fericirii Sezonul 5 a primit unda verde!

Pretul Fericirii Sezonul 5

Pretul Fericirii Sezonul 5

Daca ne-ati fi intrebat acum cateva saptamani daca se terina Pretul Fericirii de tot sau nu, nu am fi putut sa va raspundem exact. Si stiti de ce? Pentru ca au fost atatea variabile sezonul acesta care se incheie in curand in Turcia. Daca nu stiati, sezonul 4 a reprezentat un adevarat punct de cotitura pentru productia turceasca, pe care si noi, romanii, o adoram. De ce spune acest lucru? Pai, haideti sa recapitulam.

Pe langa intrigile si rasturnarile de situatie care fac deliciul publicului, am avut parte si de cateva plecari la care nu ne asteptam. Insusi Halit Argun, barbatul irezistibil, pe care l-am cunoscut inca din primele episoade, a disparut…Nu am crezut pana nu am vazut cu ochii nostri. Si apoi, a trebuit sa le spunem „La revedere” si Leylei, dar si lui Kerim, personajul interpretat de Gokhan Alkan. Au plecat asa, unul dupa altul. Nu va mai spunem si de Kaya, fratele Sahikai, dar si sotul lui Ender. Noroc ca el se pare ca s-a intors la finalul sezonului 4 din Pretul Fericirii.

Cand incepe noul sezon?

Nu avem inca o data fixa. Si probabil ca va mai dura pana cand va vom putea spune exact. Cert este ca, din toamna, ne vom putea revedea iarasi cu Yildiz. Probabil ca luna septembrie va fi cea in care vom pasi in sezonul 5. Dar, va repetam, nu putem sti cu exactitate. Mai e si problema…stiti voi care, ce poate pune in dificultate filmarile.

Daca va fi cazul de vreo amanare, noi va vom spune. Pana atunci insa, suntem tare curiosi sa vedem ce personaje noi vor aparea si cum vor afecta ele vietile dragilor nostri. Nu stim sigur de ce a revenit Kaya, dar avem intregul sezon 5 din Pretul Fericirii sa aflam. Daca vreti sa discutati despre posibilele scenarii, o puteti face si pe pagina de Facebook, sa stiti. Va bucurati ca Pretul Fericirii Sezonul 5 se face sau nu vi se mai pare atat de interesant?