Aripi Frante Episodul 28 Rezumat: Incercari peste incercari

Aripi Frante Episodul 28 Rezumat: Incercari peste incercari…Fiecare isi doreste ceva si incearca sa il obtina, chiar daca va calca in acest fel si peste dorintele altora, pana la urma. Interesul poarta fesul, cum se spune. Insa, pana unde se va ajunge? Haideti sa aflam si noi detalii astazi, dintr-un nou rezumat.

Aripi Frante Episodul 28 Rezumat: Zeynep e agitata

Aripi Frante Episodul 28 Rezumat

Aripi Frante Episodul 28 Rezumat

Zeynep a noastra era pe cale sa obtina ceea ce voia de niste timp. Cu alte cuvinte, ea si-ar fi dorit ca Ahmet sa spuna pana la urma cine este. Gata cu minciunile, gata cu ascunzisurile. Sa spuna odata. Si individul chiar era pe cale sa se dea de gol, daca nu ar fi intervenit Talat. Din pacate, si-a dat seama de schema pe care voia sa o faca draga noastra si si-a spus ca nu trebuie sa lase asa ceva sa se intample. Asa ca si-a folosit arma pe Zeynep. Din fericire, nu a fost vorba de vreo rana prea dureroasa. Nu a tintit in vreo parte cheie a corpului, ci undeva unde sa se poata repara destul de usor. Pana la urma, scopul era sa o avertizeze pe tanara sa inceteze cu astfel de tentative. Nu voia sa o scoata definitiv din joc, daca ne intelegeti.

Pentru Nefise nu este o perioada prea buna. E suparata cu Muzaffer si ar avea nevoie de un loc unde sa munceasca. Pana la urma, Kenal ar vrea-o la restaurant, dar a noastra ezita. Nu prea stie daca ar fi bine sa se duca. Insa, are alternative? Nu prea…Asa ca decide sa dea o sansa si acestui loc de munca. Muzaffer nu poate sa stea prea mult timp departe de ea si se duce sa discute. Ar vrea totusi sa se impace, pentru ca fie ca ii place sa recunoasca sau nu, tine la ea. Si nu prea i-ar conveni sa stea despartiti prea mult timp…Doar ca, degeaba. In loc sa se impace si sa ne bucuram, ei se cearta. Si totul pentru ca Muzaffer a aflat de faptul ca Nefise a stat pe langa Kemal la cinema…

Tactici diverse

Zeynep si Onur sunt suparati ca inca nu le-a iesit schema. Iar Ahmet nu se lasa. Asa ca incep sa se gandeasca la ce noi tactici ar putea aplica pentru a-l descoase. Pana la urma, se gandesc sa se prefaca. Sa spuna „Da, te credem ca pe tine te cheama, de fapt, Kartal”. Dar nu doar atat. Ar vrea si sa il faca sa fiarba, aratandu-i ca ei doi impreuna sunt ce trebuie. Sunt un cuplut frumos, aproape perfect, pe care nimeni niciodata nu ar trebui sa il desparta. Vor sa afle si ce trebuie, dar sa il si enerveze in acelasi timp. Si Ahmet chiar ca asa ar fi facut, daca nu s-ar fi bagat iar Talat, care se vede ca stie sa joace sah. El isi da seama mult mai usor de tacticile celor 2.

Asa ca il invata pe Ahmet sa nu mai fie asa naiv, ca sa nu ii spunem altfel. Ba chiar ii spune ce ar trebui sa faca penntru ca ranjetul celor 2 de „haha, l-am pacalit si il pacalim pe naiv”, sa le piarda de pe fete amandurora. Ce ii spune Talat lui Ahmet, mai exact? Ii zice ca trebuie sa o faca pe Cemre sa il placa. Sa se dea pe langa ea, sa ii acorde atentie. Asa, sigur va vedea ca cel putin pe Zeynep o va supara.

Aripi Frante Episodul 28 Rezumat: Vine la ea fix cand nu trebuie

Stim deja ca intre Muzaffer si Kemal nu prea exista relatii de prietenie. Si nici nu s-ar putea sa fie, avand in vedere circumstantele. Muzaffer este un barbat vulcanic si cat se poate de gelos, dupa cum bine stim. Asa ca de multe ori i se intampla sa actioneze inainte de a se gandi. Asa se faca ca pana si la aceasta cearta din episodul 28 din Aripi Frante, el isi da seama ca a gresit. Si se duce sa discute cu Nefise. Insa, fix atunci, Kemal apare si el in peisaj…

De ce? Pai, Nefise si-a uitat ceasul la bucatarie. Si el s-a gandit sa vina si sa i-l aduca. A noastra face ochii mari cand il vede. Si isi da seama ca, daca il va vedea si Muzaffer, nu va fi bine. Iar se vor certa si chiar ca nu ar avea rost…Ce va urma vom afla din urmatoarele episoade, desigur. Pana atunci, haideti la o vorba si pe pagina de Facebook.