Aripi Frante Episodul 21 Rezumat: Sa ierte sau nu?

Aripi Frante Episodul 21 Rezumat: Sa ierte sau nu? Muzaffer va trebui sa vada daca pana la urma, Nefise l-a mintit doar pentru ca nu avea ce altceva sa faca sau asa, pentru a trage foloase materiale de pe urma lui. Sta pe ganduri si incearca sa inteleaga pas cu pas. In episodul trecut, i-a spus-o in fata lui Nefise ca stie de minciunile ei. Iar in episodul acesta, se pare ca va trebui sa isi dea seama ce poate sa faca pe mai departe. Ce va urma?

Aripi Frante Episodul 21 Rezumat: Regrete

Pentru Muzaffer, niciuna dintre variante nu prea e buna. Daca i-ar spune acum lui Nefise sa dispara si sa nu se intoarca la el niciodata, nu ar fi bine. Orice ar zice el, o place. Arata bine, e o femeie frumoasa si si-ar dori sa stea langa ea. Dar, daca ar fi sa o lase sa ramana langa el si sa fie sotia lui, parca nu ar mai fi la el. Stiind ca a putut sa il minta atata timp, ce ar opri-o sa il minta in continuare si cu alte lucruri?

Nefise tine sa ii spuna ca lucrurile s-au schimbat pe parcurs. Da, la inceput, intre ei nu prea a putut sa fie vorba de o dragoste adevarata. Ea s-a casatorit cu el din nevoie, nu din dragoste, intr-adevar. Dar…apoi, s-au schimbat lucrurile. A vazut ce fel de om este si a inceput sa prinda sentimente pentru el. Pana sa vada e va face in legatura cu ea, Muzaffer se asigura ca Azime si Emel pleaca din casa lui. Acestea ajung pana la urma la draga noastra.

Dezamagirea lui Onur

Pe langa Muzaffer, e si Onur, care e cel putin la fel de dezamagit. Zeynep sa nu ii spuna nimic in tot acest timp? Cine stie ce alte lucruri ii ascunde…In timp ce acesta se tot gandeste daca viitorul ei o va inclunde sau nu pe tanara, Zeynep a noastra trebuie sa stea cu Ahmet. Desi nu prea, teoretic, e sotia lui. Pana descopera ce naiba s-a intamplat cu ofiterul starii civile. Nimeni insa nu e bucuros sau bucuroasa pentru legatura dintre Ahmet si ea, cu exceptia asa-zisului sot, desigur…

Nemaiputand suporta lucrurile, Zeynep isi spune ca tot singura trebuie sa rezolve. Asa ca se duced sa discute cu acel ofiter al starii civile, sa vada cum stau treburile de fapt. Cum se poated ca ea sa devina sotia cuiva, fara sa fie in primul rand, de fata? Ahmet insa e pe urmele ei si o ia, ducand-o undeva, intr-o cabana. Ii spune ca niciunul din ei nu va pleca din acel loc pana cand ea va incepe sa il iubeasca, asa cum ar trebui o sotie sa isi iubeasca sotul, pana la urma. Si, ca sa nu dea de banuit, individul ii ia telefonul fetei lui Nefise si ii trimite un mesaj lui Cemre. In el, ii spune ca el (de fapt, ea, Zeynep) s-a dus cu Onur pentru cateva zile. Asa el si cu Zeynep ar putea sa stea linistiti, fara sa ii deranjeze nimei.

Aripi Frante Episodul 21 Rezumat: Cemre si Onur

Planul ar fi mers foarte bine, daca Cemre nu ar fi aflat ca Onur inca e prin preajma. Si cand il suna si isi da seama ca nu a plecat nicaieri, nu intelege. Doar Onur isi da seama ca sigur trebuie sa fie la mijloc un alt plan de-al lui Ahmet. Asa ca se gandeste unde ar fi putut sa o duca pe Zeynep. Si ca tot vorbim de ea, aceasta pandeste un moment bun si reuseste sa il lase lat pe Ahmet. Depinde acum de cat de repede isi va reveni barbatul…

Intre timp, Azime se gandeste cum sa faca astfel incat Muzaffer sa o ierte pe Nefise. Totusi, e vorba de o gramada de bani la mijloc, pana la urma…Si ar fi pacat de ei. Asa ca Nefise trebuie sa ii reintre in gratii lui Muzaffer cat mai repede. De aceea, Azime face in asa fel incat sa discuted cu Mert si s-al convinga de faptul ca cel mai bine pentru toata lumea ar fi daca s-ar intoarce Nefise. Cel mic intelege si cu ajutorul lui Lutfu, ajunge la Nefise, sa discute cu ea. Insa, cand Muzaffer afla, se enerveaza si se duce la ei. Pana aflam ce va urma, haideti si pe FB.