Voi ati vrea sa fie Totul Pentru Familia Mea de Luni pana Sambata?

Voi ati vrea sa fie Totul Pentru Familia Mea de Luni pana Sambata? Se pare ca printre pasionatii de seriale turcesti, lumea a inceput sa discute despre ce se intampla in ultima vreme. Cum dintr-un serial ce era de multe ori pe saptamana, acesta cu fratii nostri dragi a ajuns sa se dea cu lingurita, daca ne permiteti aceasta exprimare. Au aparut seriale noi, vor aparea seriale noi, dar cu peripetiile lui Omer, Asiye si restul ce se va intampla? Haideti sa discutam putin despre acest subiect in randurile urmatoare.

Voi ati vrea sa fie Totul Pentru Familia Mea de Luni pana Sambata?

Daca urmariti de mai mult timp serialul turcesc cu Asiye, Omer, Emel, Doruk si toti ai lor, stiti probabil deja ce bine a fost candva. Se difuza serialul destul de des. A fost si de luni pana joi, ceea ce inseamna ca aveam patru intalniri cu personajele noastre dragi. Apoi, a urmat un taifun de schimbari, despre care probabil va aduceti aminte. A aparut in grila serialul Deatainuiri, care se anuntase a fi primul dublat in romana. Telespectatorilor nu le-a placut, asa ca pana la urma s-a renuntat la dublaj. Si s-a scurtat si numarul de dati cand vedeam povestea la TV.

Dupa, a revenit Pretul Fericirii. Multi s-au bucurat. Dupa, insa, prea putini s-au mai uitat. Am si scris un articol despre acest lucru. Desi e un serial cu traditie in Romania, parca nu mai are acelasi farmec. Sau cel putin asta am inteles noi din ce discuta lumea. Dar stiti care e faza? Acum Pretul Fericirii e serialul de baza. Se difuzeaza de miercuri pana sambata, adica de patru ori. Asa cum se difuza in trecut si serialul cu Asiye si Omer. Si, in prezent, Totul Pentru Familia Mea e doar luni si marti. Pai, asa cum chiar spunea o doamna, ce sa iti mai aduci aminte de marti si paaana luni? Uiti fara sa vrei tot ce s-a intamplat… Nu se mai poate asa.

De ce nu se difuzeaza mai des?

Lasand totusi la o parte dorintele noastre, trebuie sa ne uitam putin si la faptele din piata. Totul Pentru Familia Mea se difuzeaza in Turcia saptamanal, cate un episod. Noi in Romania nu mai avem mult si ii prindem din urma cu episoadele. La inceput era usor sa se dea multe episoade, pentru ca era sacul plin. Acum, usor, usor, se goleste. Cand se va ajunge la zi cu difuzarea din Turcia, va dati seama ca la noi, cel mai probabil, se va opri. Si dupa, se va astepta pana se strang iar episoade destule pentru o difuzare ulterioara. Desigur, asta va dura, caci dupa ce se termina ultimele episoade din sezonul 3, toata vara actorii vor avea pauza. Si abia din toamna vor incepe sa filmeze sezonul 4 din Totul Pentru Familia Mea.

Si chiar si asa…Exista un decalaj de aproximativ 15 episoade. Sezonul in Turcia mai dureaza cateva saptamani, deci hai sa zicem ca s-or face vreo 20 de episoade. In loc sa ni se dea cu portia aceste 20 de episoade ramase, pana cand se va incheia totul, nu mai bine primim portie mai mare, ca sa ne saturam, pana cand ne vom putea revedea cu dragii nostri dragi? Adica, in loc sa fie aceste potentiale 20 de episoade date cate 2 pe saptamana, nu mai bine se dau macar patru episoade si gata? Da, se va termina si mai repede in Romania astfel, insa cu siguranta ca fanii ar fi mult mai multumiti. Voi ce ziceti? Haideti sa discutam si pe pagina de Facebook. Poate totusi se vor da mai multe episoade pana la urma, depinde.