Pretul Fericirii Episodul 89 Rezumat: Nu ii vrea impreuna!

Pretul Fericirii Episodul 89 Rezumat: Nu ii vrea impreuna! Feride este pregatita sa faca tot ceea ce poate pentru a-i desparti pe Yildiz si Cagatay. Insa, pana unde va ajunge tupeul ei? Si ce altceva se va mai intampla in episod? Aflam din rezumatul nostru de astazi. Daca vi se pare util, nu uitati ca ne-ar ajuta foarte mult daca l-ati da mai departe si pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Pretul Fericirii Episodul 89 Rezumat: Gelozia lui Asuman

Hasan Ali vrea sa faca o impresie buna si ii cheama la masa pe toti cei apropiati lui, de la firma. Nu mai stam sa vi-i spunem pe fiecare in parte, pentru ca probabil ii stiti. Interesant insa este ca, pe langa Yildiz, de exemplu, Hasan Ali o cheama si pe Asuman. Aceasta este de-a dreptul flatata si deja se gandeste cam cum ar putea sa ii atraga atentia. Stim deja ca aceasta il place tare mult. Hasan Ali le face tuturor cadou cate un ceas destul de scump. Toti sunt surprinsi, inclusiv baiatul acestuia.

Speriat la gandul de a face calculul in legatura cu cat au costat toate acele ceasuri, Cagatay il ia putin deoaprte, la o vorba. Hasan Ali insa nu pare sa considere ca toate acele ceasuri au fost prea scumpe. Desigur, el are alte planuri, pe care fiul sau nu le stie si pentru care este dispus, iata, sa arunce practic cu o gramada de bani pe fereastra.

Inca o spalatorie

Feride este furioasa ca baiatul ei s-a incurcat cu una precum Yildiz. Si-a zis ca poate o fi vorba despre vreo relatie din aceea de o noapte sau doua, asa cum se mai intampla adesea la tinerii acestia. Insa nu, se pare ca acesta are planuri serioase cu ea. Si de aceea, femeia incepe sa se gandeasca ce altceva ar putea sa faca pentru a le pune bete in roate. A incercat sa le supere pe Yildiz si pe Asuman in episodul precedent, atunci cand a facut faza cu perdelele. Insa, nu prea i-a reusit. Acum, in episodul 89 din Pretul Fericirii, decide sa apeleze la un tertip tot in legatura cu afacerea celor doua.

Ea deschide o spalatorie fix langa cea a lui Asuman si Yildiz. Pana aici, nimic neobisnuit. Pana la urma afaceri se tot deschid in fiecare zi. Doar ca Feride vrea practic sa le ia toti clientii celor doua. Nu a vrut doar asa, sa aiba inca o afacere n portofoliu. Si, de aceea, ofera preturi mult mai mici. Nu ma conteaza ca cel mai probabil va iesi in pierdere. Tot ce vrea e sa vada ca spalatoria lui Yildiz e goala si inchisa. Asuman cand vede nu se poate abtine si face scandal. Feride s-a gandit si la acest aspect. De aceea, atunci cand Cagatay o cearta, ea ii spune ca nu e spalatoria ei. Ea doar era prin preajma, dar spalatoria este a altcuiva. A unei prietene… Yildiz e si ea nervoasa, va dati seama si ajunge la dispute aprigi cu Cagatay. Din cauza schemei lui Feride ei se despart, intr-adevar. Insa se si impaca la scurt timp, din fericire.

Tot ce se poate

Sahika ar fi putut sa stea linistita. Inca mai are actiuni la firma, asa ca pe din afara nu este. Nu putem spune neaparat ca ajunge pe strazi sau ca nu mai are ce sa manance. Si chiar si aa, ea tot isi vrea locul inapoi in consiliul de administratie al firmei. Si stie ca, pentru a-l redobandi, trebuie sa faca in asa fel incat sa il impace pe Hasan Ali. Daca s-ar duce acum la el sa discute si eventual sa ii ceara si scuze, probabil ca nu ar fi de ajuns. Asa ca, stiti la ce se gandeste Sahika? Vrea sa o roage pe Yildiz sa o ajute. Stie ca ea e placuta cat de cat de catre Hasan Ali.

Ii propune chiar si o intelegere. A aflat ea prin sursele ei ca fata lui Asuman nu este deloc in gratiile lui Feride. Si nu prea e bine, caci sigur femeia nu se va opri din a le face zile fripte ei si lui Cagatay. Asa ca, nu ar fi bine daca ea, Sahika, s-ar baga pe langa ea si ar face-o pe femeie sa o vada pe Yildiz si intr-o lumina buna? Asa cel putin ea si cu Cagatay si-ar putea vedea linistiti de relatia lor. Yildiz se uita asa de sus la Sahika, atunci cand aude. Adica Yildiz sa o readuca pe Sahika in consiliul de administratie al firmei, iar in urma acestui serviciu, ea, Yildiz ar urma sa primeasca doar binecuvantarea acelei Feride? Nu multumesc, isi spune a noastra. E prea putin. Poate sa traiasca si fara aprobarea acelei individe. Cagatay va fi al ei si cu si fara ca Feride sa le dea acordul, pana la urma.

Pretul Fericirii Episodul 89 Rezumat: Si totusi…

Sahika se intristeaza. Spera ca Yildiz va accepta. Acum va trebui sa vada prin ce alte metode va reusi sa ajunga iar in pozitia ce i-a fost luata de Hasan Ali… Ea decide ca ar fi pcat sa nu discute totusi si cu Feride. Si asa avea de gand sa o faca, daca Yildiz ar fi acceptat targul. Acum insa, vrea sa faca in asa fel incat sa se puna pe ea intr-o lumina buna.

Din vorba in vorba, Sahika reuseste intr-adevar sa se faca tare placuta. Feride o place tare mult si chiar incepe sa se intereseze de ea. Asa, uitandu-se mai atent, pare nora perfecta. Ce sa stea baiatul ei cu Yildiz, cand ar putea foarte usor sa o aiba la brat pe Sahika? Si de aici se pare ca incepe probabil o lupta intre Sahika si Yildiz pentru Cagatay. Ramane de vazut. Pana aflam, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se mai intampla in serialul turcesc Pretul Fericirii.