Totul Pentru Familia Mea Episodul 70 Rezumat: Adevarul despre tatal lui Omer

Totul Pentru Familia Mea Episodul 70 Rezumat: Adevarul despre tatal lui Omer este unul care cu siguranta ca va face valuri in vietile dragilor nostri, din pacate. Ce va urma pentru Omer? Vom afla si noi din rezumatul de astazi. Daca vi se pare util, nu uitati ca il puteti da si mai departe, pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 70 Rezumat: Afra si mesajul

Sengul s-a schimbat destul de mult. Bine, de fapt, nici nu ne mai mira. Cert este ca, daca in episoadele trecute nici nu mai voia sa auda de Orhan, acum si-ar cam dori sa-l aiba inapoi. De dorinta ei profita Afra, care are de gand sa ii arate ca nu se poate juca asa nici cu ea, nici cu Gonul, mama ei. Asa ca, atunci cand vede un mesaj de la Sengul pe telefon, se gandeste sa ii raspunda ea in numele lui Orhan. In respectivul mesaj, Sengul il intreb ce se mai intampla intre el si Gonul. Afra i-a raspuns in asa fel incat Sengul a inteles ca gata, intre ei nu mai e nimic, fapt pentru care poat sa intervina ea si sa il recucereasca. Afra continua farsa spunandu-i ca vrea sa discute cu ea la un restaurant.

Sengul devine din ce in ce mai bucuroasa si deja incepe sa se gandeasca ce bine va fi cand Orhan va reveni acasa si vor fi toti impreuna. Ce nu stie ea insa e ca nu a discutat cu Orhan, ci cu Afra. Tanara nu se opreste insa aici. Pentru a o distruge din punct de vedere emotional pe Sengul si mai mult, ea face in asa fel incat Gonul si Orhan sa vina fix la acelasi restaurant. Astfel, cand Sengul apare si se asteapta sa il gaseasca pe Orhan singur la o masa, asteptand-o, ea, de fapt, da peste alte scene. Orhan si Gonul sunt la masa si par sa se distreze de minune. Pana sa inteleaga ea care e schema, apare si Afra si ii spune ca, de fapt, cu ea a vorbit prin mesaje.

Ogulcan si-a dat seama

Dupa ce Ahmet a discutat cu directorul scolii, acesta a venit sa le spuna lui Doruk, Asiye si Ogulcan ca gata, acela e noul proprietar. Ahmet a facut in asa fel incat sa para ca Sevgi nu a mai vrut sa se ocupe de liceu, lasandu-l pe el. Directorul ii spune numele si atunci, pe Ogulcan il loveste sirul amintirilor…

Dupa ce aude ca pe individ il cheama Ahmet Yilmaz, el isi aduce aminte de discutia avuta cu Omer intr-unul din episoadele trecute si isi da seama ca sigur e tatal lui Omer. Prea a vrut Sevgi sa fie langa el si langa Asiye… Si singurul motiv ar fi pentru ca, de fapt, sunt rude, iar Sevgi nu e o simpla bunicuta care a apreciat bunatatea fratilor si de aceea a ales sa ramana langa ei.

Sa fie o coincidenta?

Si totusi… sunt sanse sa fie doar o coincidenta de nume. Pana la urma, lor le vine ideea sa faca un test ADN, pentru a putea sa fie siguri. Dupa ce dau tot ce trebuie pentru a incepe cercetarile, Doruk, Asiye si Ogulcan asteapta si asteapta cu sufletul la gura. Ce nu stiu ei e ca, intre timp, Omer al nostru afla de unul singur ca pe baiatul lui Sevgi il cheama Ahmet Yilmaz. Si atunci face si el aceeasi legatura pe care a facut-o Ogulcan. Si totusi, si-ar dori atat de mult sa fie vorba de o coincidenta.

Un individ precum acela sa ii fie lui tata? Ar fi o rusine, nu o bucurie…El se gandeste sa discute cu Suzan si sa vada daca intr-adevar asa stau lucrurile sau nu. Dar nu stie ca intre Sevgi si Suzan exista deja un acord sa nu spuna nimic, nimic. S-au gandit si ele ca poate va afla cumva Omer. Nu vor sa ii spuna insa adevarul pentru ca Ahmet e cum e. Sigur i-ar face mai mult rau lui Omer adevarul…

Si totusi…

Ahmet incepe sa se gandeasca din ce in ce mai mult la situatia cu Omer. Parca e si putin mai linistit, pentru ca Nebahat ar da semne ca il place. Iar lui i s-au aprins deja calcaiele dupa ea. Ba chiar cei doi devin si parteneri de afaceri la club. Desigur, mai mult ca sa aiba un pretext sa petreaca timp impreuna. Entuziasmul lui Nebahat insa scade atunci cand afla ca, de fapt, Ahmet are sotie. Ea credea ca e un burlac, un barbat disponibil. Dar asa… e posibil sa se schimbe datele problemei.

Si fix acum, cand e deja suparata din cauza lui Suzan. Dupa ce a rupt legaturile cu Ayla, se pare ca pana si Suzan o tradeaza. Nebahat a aflat ca aceasta l-a gazduit pe Akif. Si normal ca nu a fost de acord, asa ca i-a dat pe amandoi afara. Si acum, mai afla si ca Ahmet e insurat. Ce pacat…Revenind insa la Ahmet, putem spune ca si-a mai schimbat parerea in privinta lui Omer. De aceea, el isi surprinde din nou baiatul, cand ii spune ca nu e de acord cu exmatricularea lui Omer. Sarp a crezut ca acum, cand tatal lui are puteri depline la liceu, va putea sa faca ce trebuia sa faca si mai devreme si sa-l scoata afara pe individ. Insa Ahmet nu e de acord.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 70 Rezumat: Trebuie sa il minta

Intre timp, vine si rezultatul de la testul ADN. Iar lucrurile sunt cat se poate de clare: Ahmet Yilmaz este tatal lui Omer Eren. Asiye ramane socata si nu stie ce sa faca. Pana la urma, se gandeste ca trebuie ca fratele ei sa afle de la ea. Se duce acasa si il asteapta, incepand sa formuleze in cap cum ii va spune. Omer se intoarce si el, bucuros nevoie mare. Acrodul dintre Suzan si Sevgi se pare ca a functionat. Ea i-a spus lui Omer ca nu, Ahmet nu e tatal lui, iar tanarul a avut incredere in ea.

De cum o vede pe Asiye, el ii spune cat de mult se poate bucura pentru ca acum stie sigur ca acel individ Ahmet nu este tatal lui, de fapt. Asiye se uita surprinsa si ia o decizie neasteptata. Avand in vedere cat de bucuros este, ar fi pacat sa ii strice bucuria, spunandu-i adevarul. sa ca ea decide sa ii ascunda ca Ahmet e, de fapt, tatal lui. Ce va urma pentru ei? Pana aflam, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in Totul Pentru Familia Mea.