Totul Pentru Familia Mea Episodul 4 Rezumat: I-au exmatriculat!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 4 Rezumat: I-au exmatriculat! Dupa dezvaluirea facuta de fata lui Sengul din episodul precedent, lucrurile escaladeaza cu o viteza ametitoare. Akif se grabeste sa nege si sa ii acuze pe copii ca in loc sa ii multumeasca pentru tot ajutorul, ei au ajuns in situatia de a spune o astfel de minciuna in fata tuturor invitatilor…Nebahat nu crede ca sotul ei ar fi putut face asa ceva.

Adica da, avea ea banuieli ca o insala, insa chiar asa, dintre toate femeile de pe aceasta lume, sa o aleaga fix pe prietena ei, Suzan? Singurul pentru care aceasta veste se pare ca pica greu, deoarece o crede, este Kenan. El incepe sa nu mai aiba incredere in sotia lui, pentru ca stie de trecutul ei…Haideti sa vedem ce se va intampla mai departe.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 4 Rezumat: Bietul Kadir

Totul Pentru Familia Mea Episodul 4 Rezumat

Totul Pentru Familia Mea Episodul 4 Rezumat

Kadir nu poate sa stea linistit pana nu afla de unde au putut face rost fratele sau si Ogulcan de toti banii pentru a-i plati datoria baiatului lui Akif. Nu e vorba de 2 lire turcesti sau de vreo suma derizorie, ci de una foarte mare. Mai ales pentru ei. Si, din pacate, temerile i se adeveresc: cei doi au luat bani de la cine nu trebuie. Kadir le spune ca pot sta linistiti. Ca de fiecare data, el ia vina asupra lui si le spune ca va incerca el sa plateasca intreaga datorie.

Ce nu stie al nostru insa e ca acest Mehmet nu e un individ cu care sa te poti intelege. Cand il vede ca vine la el, nu doar ca nu e intelegator, dar se enerveaza atat de rau incat ii spune ca datoria lor tocmai s-a dublat. Si nu doar atat, dar vrea toti banii, pana la ultima lira turceasca pana a 2-a zi. Si nu doar atat. Vrand sa dovedeasca cat de periculos e, il bate tare rau pe Kadir…Bietul de el, prin cate poate sa treaca pentru fratii lui. Kadir incearca sa ajunga acasa, dar se prabuseste pe drum. Melisa il gaseste si incearca sa il ajute. Ea chiar ii propune sa ii plateasca ea datoria, dar al nostru e prea demn sa accepte ajutorul ei.

Necazurile lor continua

Dupa ce s-a intamplat la petrecere, va dati seama ca lucrurile nu aveau sa fie prea bune pentru copii. Akif nu poate sa treaca peste faptul ca a fost pur si simplu facut de ras in fata tuturor invitatilor. Asa ca e hotarat sa le faca rau celor ce l-au pus in aceasta postura. Tocmai de aceea, Kadir si Orhan raman fara job. In acelasi timp, Omer, Asyie, Ogulcan, dar si Aybike sunt exmatriculati de la scoala.

Si lucrurile ar fi devenit din ce in ce mai rele pentru ei toti, daca nu ar f intervenit Sengul. Femeia se gandeste ca informatia pe care o stie de la Ismet ii poate scoate pe toti ai ei din incurcatura. Asa ca se duce la sotia lui Akif sii zice ca din cauza sotului ei, Veli, tatal celor 4 frati, nu mai este in viata. Asa ca, daca nu vrea sa se afle si mai departe, ar face bine ca toata lumea sa se intoarca la locurile lor. Copiii la scoala, iar Kadir si Orhan la locurile de munca. Nebahat nu stie ce sa faca. Sa fie adevarat? Pana la urma, decide sa indrepte greseala sotului ei. Insa nu ii spune si de ce.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 4 Rezumat: Kadir intra in belele si mai mari

Harika vrea sa o faca de ras pe Aybike dupa ce aceasta se intoarce la liceu. Si o si face, dupa ce ii gaseste jurnalul si are tupeul de a-l citi in fata colegilor. Aybike se enerveaza, uita de tot si ii da o palma. Dar Harika se enerveaza si mai tare si ii face un rau si mai mare, din pacate…Intre timp, Melisa face o prostie uriasa, care l-ar putea scoate pe Kadir din joc definitiv.

Ea, dupa cum v-am spus, ar vrea sa il ajute pe Kadir, platind datoria. Insa al nostru nu vrea si nu vrea sa apeleze la banii ei. Asa ca, ce ii ramane de facut tinerei? De ajutat tot vrea sa il ajute. Insa el nu accepta banii de la ea. In aceste conditii, ar mai fi un singur lucru de facut: sa il denunte pe Mehmet. Astfel, Kadir nu ar mai trebui sa ii dea niciun ban, se gandeste tanara. Doar c aceasta actiune a ei va aduce furtuna…Acolitii lui Kadir pornesc in cautarea lui Kadir, sa se razbune. Si daca il prind, s-a terminat. Ce va urma? Ramane sa aflam si noi din episoadele urmatoare. Pana atunci, haideti si pe Facebook.