Totul Pentru Familia Mea Episodul 107 Rezumat: Onoarea lui Orhan!

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Totul Pentru Familia Mea Episodul 107 Rezumat: Onoarea lui Orhan este tot ce i-a mai ramas. Si se pare ca, din pacate, pentru multi, nici macar aceasta nu mai are pic de valoare. Baiatul lui Ahmet se pare ca nu intelege ce inseamna sa respecti oamenii mai in varsta. Individul nu stie cum sa se poarte sub nicio forma. Bine, nici nu prea avem asteptari de la el, ca doar il stim de atata timp… Si totusi, lucrurile devin din ce in ce mai interesante…

Totul Pentru Familia Mea Episodul 107 Rezumat: Onoarea lui Orhan!

Sarp se pare ca nu poate sa stea linistit. Daca de Omer s-a tot luat si parca s-a plictisit, acum si-a zis sa ii faca rau si lui Orhan. Si chiar i-a reusit, caci dragul nostru a fost pus intr-o situatie tare, tare aiurea din cauza lui. In fata tuturor, a fost acuzat de furt, un lucru pe care nu l-ar face. Ahmet l-a si dat afara si dat ar fi ramas, daca barbatul nu ar fi aflat cine este, de fapt, Orhan. Dandu-si seama ca a gresit din cauza lui Sarp, Ahmet merge sa discute cu unchiul lui Omer. Si chiar si-ar doti sa il primeasca inapoi pe acelasi post. Doar ca Orhan simte ca nu mai poate sa se intoarca de unde a plecat. Daca i se trezeste iar lui Sarp dupa o perioada sa il acuze pe nedrept?

Insa, al nostru e linistit. Pentru el, onoarea conteaza. Iar faptul ca un pusti ca Sarp l-a putut acuza pe el de asa ceva in fata tuturor l-a durut mult. Acum insa, dupa ce Ahmet si-a cerut scuze pentru cele intamplate, parca apele nu mai sunt chiar atat de tulburi…. Va trebui insa sa vada in ce alt loc va putea gasi altceva de munca.

Vor sa plece

Pentru Ahmet, situatia este una tensionata. Sevval ar fi trebuit sa plece si sa il lase sa isi poata vedea si el linistit de viata. Doar ca, din cauza faptului ca nu mai are niciun ban, Sevval s-a vazut nevoita sa se intoarca. Iar Ahmet, desi poate ca si-ar fi dorit, nu poate sa o dea iar afara pur si simplu, stiind ca nu mai are unde sa se duca. Dar nici nu si-ar dori ca ea sa bage intrigi intre el si Suzan, de care simte ca s-a apropiat tare mult in ultima perioada.

El are o discutie cu Yasmin si cu Sarp despre faptul ca in viata lui este cineva, altcineva decat mama lor. Apare si Sevval, care evident ca a stat sa asculte si a incercat sa faca o scena tare urata. Asa s-a gandit ea ca il va face pe fostul ei sot sa renunte totusi la cunoasterea cu Suzan. Doar ca Ahmet, vazand ca nu se poate stapani ca o femeie in toata firea, parca si mai mult si-ar dori sa o incheie cu ea si sa nu o mai vada nicodata. Insa, cei doi copii sunt de partea lui Sevval. Cand aud ca vrea sa o dea iar afara, ei ii spun ca vor pleca si ei cu mama lor.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 107 Rezumat: Care e treaba?

Akif nu prea o crede pe Ayla. De cand a devenit ea atat de inimoasa incat sa o ajute pe Elif? Si mai ales, de ce? Degeaba tot incearca femeia sa ii explice ca o face doar asa, pentru ca ii place de fata. Akif isi da seama ca e ceva putred la mijloc. Dar ce anume? Ce poate sa aiba aceasta fata asa special incat sa-i fi atras atentia femeii? El incearca sa stea de vorba mai mult cu tanara, in speranta ca va putea sa afle detalii.

Si afla. Elif ii spune despre faptul ca a ramas fara mama ei, care, din pacate, si-a pierdut viata pe aici, prin apropiere. Atunci in capul lui Akif incepe sa se formeze o idee. Asadar, mama fetei asteia si-a dat duhul pe langa casa lui Ayla. Iar acum ea a luat-o in grija pe Elif. Nu cumva o avea vreo legatura Ayla cu ceea ce i s-a intamplat acelei femei? Se pare ca Akif e deja pus pe urmele aflarii adevarului, iar Ayla va trebui sa se fereasca.

Ce va urma? Pana aflam si noi haideti la vorba si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea. Se pare ca vor urma episoade din ce in ce mai interesante, mai ales ca Ogulcan se pare ca nu o slabeste din ochi pe Susen, dupa ce a aflat primele detalii despre ce s-a intamplat intre ea si Leyla.