Serialul turcesc La Rascruce: Prezentare si Rezumat

Serialul turcesc La Rascruce incepe pe 21 ianuarie la TV. Fanii serialelor turcesti vor putea urmari o noua aventura palpitanta, cu personaje numai unul si unul. In randurile ce urmeaza, noi va vom spune tot ceea ce trebuie sa stiti, daca doriti sa il urmariti. Vom vorbi despre ora zi zilele de difuzare. In acelasi timp, vom face si un rezumat al actiunii, ca sa stiti despre ce este vorba.

Serialul turcesc La Rascruce: Rezumatul de dinainte de premiera

Serialul turcesc La Rascruce

Serialul turcesc La Rascruce

Trebuie sa va spunem din start ca va fi foarte multa actiune, inca din primele episoade. Productia va incepe alert, iar personajele se vor vedea deja puse in fata greutatilor. De obicei, primele 2 episoade asa sunt introductive. Altfel spus, nu se intampla cine stie ce, caci sunt facuted doar pentru a ajunge sa cunoastem personajele. Insa, in cazul serialului turcesc La Rascruce, lucrurile sunt diferite. Actiunea va aparea pe micile noastre ecrane inca din primele minute ale primului episod.

Protagonistul se numeste Kadir. Acesta ramane singur pe lume intr-o fractiune de secunda. Un atac al unor oameni rai il lasa fara persoanele dragi. El isi pierde atat fetita, cat si sotia si incepe sa se simta vinovat. In teorie, nu ar trebui, caci nu avea ce sa faca. Insa, fix acest lucru il umple de un sentiment acut de vinovatie. Ar fi trebuit sa isi dea seama ca urmeaza un atac si, de asemenea, ar fi trebuit sa fie in stare sa le protejeze…Aceste ganduri incep sa ii umple mintea lu Kadir pana acolo incat ajunge sa nu le mai suporte.

Abia atunci incepe…

Dandu-si seama ca nu mai are pentru ce sa ramana in viata, el decide sa puna punct la tot. Se urca intr-un autovehicul si apasa pedala de acceleratie. Insa, nimic nu se sfarseste. Ba, mai mult, abia de acum incepe. In accident sunt implicati mai multi si se pare ca fiecare dintre aceste persoane ii vor afecta viata mai departe lui Kadir. O avem pe Zeynep, o femeie care ii va fi alaturi si va incerca sa il convinga ca viata trebuie traita.

In acelasi timp, mai exista 2 personaje, pe numele lor Kerem si Cemre, care, iarasi isi vor lega vietile de a lui Kadir, in feluri pe care niciunul din ei inca nu le stie. Cert este ca nimic nu va fi ceea ce pare. Aparentele vor ascunde secrete ingrozitoare, care, odata dezvaluite, vor transforma totul intr-o adevarata lupta pentru supravietuire. Ce se va intampla, de fapt? Ramane sa aflam din episodul 1 din serialul La Rascruce si din urmatoarele, evident.

Cate episoade are La Rascruce si cand incepe?

Bun, acum ca am vazut in mare despre ce va fi vorba, haideti sa aflam si urmatoarele detalii. De exemplu, cate episoade are La Rascruce? E un serial ok din acest punct de vedere, caci nu e nici lung, dar nici scurt. Actiunea e compartimentata bine de-a lungul episoadelor. A, si ca tot vorbeam de ele, trebuie sa va spunem ca in difuzarea originala din Turcia au fost 24 de episoade. De ce am ales sa ne exprimam asa si nu am spus direct „vor fi sigur 24 de episoade”? Pai, probabil unii stiti, dar serialele turcesti la noi nu mai sunt date intotdeauna in integralitate.

Sa luam exemplul celui mai recent serial turcesc, Prizoniera Destinului. In primele episoade, se termina la ora 23. In prezent, episoadele au fost scurtate. Astfel, in teorie, vor fi mai multe, insa in practica, actiunea va fi aceeasi. Cele 24 de episoade din serialul turcesc La Rascruce se pot transforma si in mai multe, in functie de grila de programe.

Primul episod din serialul turcesc La Rascruce se va vedea pe 22 ianuarie, de la ora 23:30. Episdul 2 va fi a 2-a zi, respectiv vineri, de la aceeasi ora. Iar programul va ramane asa pana la final, respectiv cate 2 episoade saptamanale, in fiecare joi si vineri, cu jumatated de ora inainte de miezul noptii. Daca va place si vreti sa aveti unde sa discutati despre ce se intampla pe parcurs, o puteti face si pe pagina de Facebook.