Serialul turcesc Instinct de Mama: Rezumat si Prezentare Generala

Serialul turcesc Instinct de Mama este primul serial turcesc difuzat de noul post de televiziune Kanal D2. Dupa cum probabil v-ati dat deja seama, in cazul in care nu stiati, acesta este un post auxiliar deja popularului Kanal D. Vom gasi multe productii interesante si, evident, multe seriale turcesti. Astazi, vom vorbi despre unul pe care il vom vedea in scurt timp si care cu siguranta ca ne va face serile mai frumoase. Acestea fiind zice, haideti sa vedem care e povestea din noua productie, dar si de cate ori pe saptamana o sa ne putem uita la ea. Daca vi se pare util articolul nostru, nu uitati ca il puteti da mai departe pe Facebook, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Seriale turcesti noi pe Kanal D2

Asadar, avem un nou post tv: Kanal D2. Evident, avand in vedere specificul „fratelui mai mare”, era lesne de inteles ca si pe acesta vom vedea o gramada de productii din Turcia, care mai de care mai interesante. Se pare ca postul va fi foarte variat, pe langa serialele turcesti gasindu-sei si unele grecesti sau coreene. Pentru cele turcesti, se pare ca vom avea un tronson orar bine stabilit, care va incepe la ora 18.

Cu alte cuvinte, timp liber sa fie, ca seriale bune vom tot avea. Daca de la 18 vin serialele turcesti pe Kanal D2, inseamna ca se vor termina la timp, astfel incat, de la ora 20, sa putem sa mutam pe Kanal D, ca sa vedem si serialul de aici. Una peste alta, vom putea avea portie dubla de seriale in fiecare zi, daca vom avea timpul necesar sa le putem urmari pe toate, desigur.

Serialul turcesc Instinct de Mama: Rezumat si Prezentare Generala

Serialul turcesc Instinct de Mama este prima productie de pe Kanal D2, care ne va bucura pe acest tronson de la ora 18. Povestea? Plina de emotii superbe. In centrul ei se afla Hicran, o tanara frumoasa foc, insa greu incercata. A crezut ca o sa fie o mama tanara, vioaie, cu o fetita plina de energie pe langa ea, amandoua fiind cele mai bune prietene. Deja se gandea la stilul frumos in care avea de gand sa o creasca, la manierele pe care avea sa i le induca si la pozele pe care ar fi urmat sa le faca asa, ca fetele.

Doar ca, Hicran nu a mai ajuns sa faca nimic din toate acestea cu fata ei, cel putin nu pana cand ajungem noi sa o cunoastem in episodul 1 din Instinct de Mama. De ce? Ei bine, ei i s-a spus ca fetita ei…nu a supravietuit. Astfel, in loc sa o stranga in brate si sa o pupe, Hicran a ajuns doar sa o planga. Cei din jurul sau au incercat sa o incurajeze, spunandu-i ca e tanara. Nu e ultimul copil pe care il poate face, nu? Insa, sa ii spui unei mame asa ceva este tare urat. Hicran nu a vrut sa auda nimic, spunandu-si intotdeauna ca trebuie sa fie o greseala la mijloc. Fetita ei trebuie sa fie in viata. Asa simte ea. Asta ii spune instinctul ei de mama. Si de aici, incepe si aventura. Draga noastra va porni intr-o aventura din care spera sa se intoarca cu fata ei, care probabil ca e deja mare si frumoasa. Insa, de unde sa inceapa? Nu e ca si cand ar avea prea multe indicii…

O poveste de fiata si o dragoste aparte

Insa, tocmai de aici vine si farmecul povestii. O vom putea vedea pe protagonista cum incearca sa gaseasca finele fire pe care sa porneasca. Pe langa durerea pe care i-a pricinuit-o faptul ca a pierdut atatea zile din viata copilei ei, pe care le-ar fi putut petrece impreuna, Hicran mai trebuie sa aiba grija si la propria ei familie. Una peste alta, avem o protagonista puternica.

Hicran il va intalni pe Emre, un barbat total opus fata de ea. Un barbat care nu mai crede in dragoste si o femeie care nu are acum nevoie de dragoste, caci are un singur scop: gasirea fetitei ei. Insa, destinul i-o va aduce lui Hicran pe fata ei mult mai aproape decat ar fi putut spera vreodata. Si totusi, cum o va recunoaste? Vum va reactiona? Toate aceste detalii le vom putea afla si noi urmarind serialul.

Cate episoade are serialul turcesc Instinct de Mama?

Daca e sa discutam despre difuzarea originala, din Turcia, atunci vorbim de 20 de episoade. E genul acela de serial scurt, dar tare bun. Unora nici nu le plac prea mult serialele care o lalaie. Acum na, depinde. Fiecare cu gusturile lui. Revenind insa, Instinct de Mama va fi un serial la care sigur ne vom uita cu drag. Actorii sunt de top, iar trairile personajelor pe care le interpreteaza vor trece de sticla televizoarelor inca din primele scene.

Serialul incepe din 3 aprilie, adica intr-o zi de luni. Se va difuza de 5 ori pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 18. Si aici vom incheia si noi articolul nostru de astazi. Ramane de vazut cu ce alte seriale turcesti noi vor aparea in Romania, pe Kanal D2, dupa acesta. Ne auzim la discutii si pe pagina de Facebook.