Nehir Episodul 17 Rezumat: L-au arestat pe Nazim!

Nehir Episodul 17 Rezumat: L-au arestat pe Nazim! Viitorul barbatului pare incert, caci fapta de care e acuzat nu e una usoara. Pana la urma, e viata de unui om, care…nu mai e. Ne referim la Halil, desigur. Si unde mai punem ca tradarile despre care va vorbeam in rezumatul episodului trecut incep sa isi faca aparitia? Practic, el se simte sngur si vede ca lumea e cu el doar atunci cand ii e bine. Pana si cei apropiati fac la fel…Dar gata cu introducerile. Haideti sa vedem cu subiect si predicat ce s-a mai intamplat.

Nehir Episodul 17 Rezumat: L-au arestat!

Nehir Episodul 17 Rezumat

Nehir Episodul 17 Rezumat

Descoperirea catelului lui Nazim este una fara precedent. Patrupedul a dat peste Halil. In scurt timp, vine si Nazim si vede de ce era agitat cainele. Si parca nu isi crede ochilor. Halil?! La el in gradina? De unde pana unde? Socul este cu atat mai mare cu cat isi da seama si de eventualele batai de cap pe care i le-ar putea face faptul ca e fix acol. Adica, daca il gasea in oricare alt loc, nu erau probleme. Insa acum, fiind la el in curte, sansele ca cineva sa isi puna intrebari sunt foarte mari.

Chiar si asa, el vrea sa fie un cetatean model. Da, stim, o decizie dubioasa, cel putin. Asa ca el suna la autoritati. Si cand acestea vin si vad ca situatia e grava…ce credeti ca fac? Il iau pe sus pe Nazim. Practic, el singur si-a semnat sentinta. Caci politistii, pana vorf afla, daca vor afla, ca nu el e vinovatul, il vor retine, caci pare a fi singurul suspect. Si pana la urma, din afara, trebuie sa recunoasteti ca pare ciudat. Adica un barbat suna panicat ca a gasit un corp la el in gradina…Nu pare prea plauzibil. S-ar putea crede ca a sunat la cacealma…

Tradare intre prieteni

Situatia este delicata. Pana la urma, nu e vorba de vreun furt sau alt lucru nu atat de grav. E vorba despre un corp omenesc, gasit ingropat in gradina unui individ. Asa ca Nazim are slabe sanse sa iasa repede de dupa gratii, din pacate. Nehir e pregatita sa il ajute, insa ce poate sa faca? Singurul lucru la care se gandeste e sa il puna in tema pe Hakan. El sigur are vreo relatie, vreu pila pe undeva si poate va reusi sa traga niste sfori pentru prietenul sau. Si din fericire, asa si este. Hakan stie cea mai potrivita persoana pentru Nazim. E vorba despre Bahar, sora lui. In cine sa ai cea mai mare incredere, daca nu in propria-ti sora?

Insa aici intervine o chestie lipsita de orice urma de etica sau de moralitate. Bun, Hakan are solutia perfecta. La cat de buna e in meseria ei, Bahar l-ar putea ajuta pe Nazim si lucrurile s-ar indrepta usor, dar sigur, spre o rezolvare. Insa…Hakan nu isi doreste aceasta rezolvare. Da, ati citit bine. Prietenul lui Nazim, Hakan, cel care ar face multe pentru el, nu ar vrea sa iasa de dupa gratii. Ba chiar, undeva in adancul sufletului, se si bucura ca e tinut in loc, la racoare. De unde pana unde? Pai, v-am spus de nevasta lui. Fosta lui sotie semana foarte mult cu Nehir. Iar amintirile si dorinta de a retrai dragostea i-au luat lui Hakan orice urma de omenie. Astfel, cand vine vorba de Nehir, uira de prieteni, uita de tot din jurul sau.

Bahar nu accepta

Sora lui Hakan, din fericire, este cu capul pe umeri. E surprinsa cand fratele ei propune ca ea sa faca in asa fel incat Nazim sa mai poposeasca putin la inchisoare. Poate daca era vreun dusman de-al sau, da, intelegea. Si nici atunci, caci in meseria ei, trebuie sa judeci corect. Aici insa e vorba de cel mai bun prieten al sau. Au fost aproape unul de altu, s-au ajutat la nevoie, iar el acum a ajuns in postura de a vrea sa ii faca rau? Si totul pentru o tanara care seamana foarte mult cu fosta lui sotie? Sigur, intelege durerea, caci stied cat de mult a iubit-o. Dar aceasta Nehir nu e ea, nu vorbeste ca ea si sigur nu poate vreodata sa o inlocuiasca.

Vazand ca nu are o aliata in propria sora, Hakan, din disperare, reuseste sa faca niste schimbari la asa-zisele probe ped care le au autoritatile. Si va dati seama ca, atunci cand autoritatile vad acele dovezi false, puse de acesta, Nazim nu mai are nicio sansa. Primeste o pedeapsa grea. O pedeapsa care il va schimba pentru totdeauna. Cand va iesi de acolo, daca va mai iesi, sigur nu va mai fi la fel…

Nehir Episodul 17 Rezumat: Pedeapsa lunga…

Pedeapsa pe care a primit-o este de 25 de ani…Bahar ested socata cand afla. Dupa ea, avand in vedere dovdzile deja existente, nu ar fi trebuit sa fie acuzat. Apoi isi da seama ca sigur si-a bagat nasul Hakan. Bietul de el, atat de mult isi doreste sa o aiba pe sotia lui alaturi…Insa lucrurile nu pot ramane asa. Femeia e pregatita sa il ajute pe Nazim.

Intre timp, Tarik afla despre cine e vorba. Ne referim aici la persoana care, din umbra, i-a tot spus ce sa faca, daca vrea ca nu cumva lumea sa afle de ce i-au facut el si Zahra lui Halil. Si de aici, lucrurile intr-adevar vor deveni super interesante. Sunt atatea intrigi, iar acesta e abia inceputul, sa stiti. Daca vi se pare util rezumatul nostru, va invitam sa il distribuiti si prietenilor. De asemenea, nu uitati ca va asteptam si pe pagina de Facebook.