Fiica Ambasadorului Episodul 2 Rezumat: Dragoste sau ura?

Fiica Ambasadorului Episodul 2 Rezumat: Dragoste sau ura? La prima vedere, pare a fi o intrebare usoara. Doar vorbim de 2 protagonisti ai unui serial turcesc, care, teoretic, sunt indragostiti. Insa in cazul lui Sancar si al lui Nare, lucrurile par a fi de 100 de ori mai complicate. De ce? Pai, cei 2 au deja un trecut plin de resentimente, frustrari si ura. Asa ca, in prezent, dragostei ii ia mai mult timp sa ajunga si sa le umple inimile. Insa, ce se va intampla pe mai departe? Haideti sa aflam impreuna.

Fiica Ambasadorului Episodul 2 Rezumat: Trecutul isi cere tributul

Fiica Ambasadorului Episodul 2 Rezumat

Fiica Ambasadorului Episodul 2 Rezumat

Am fost speriati sa aflam din rezumatul episodului 1 din Fiica Ambasadorului ca Nare vrea sa se arunce de pe stanca. Deja ne gandeam ca ar putea sa fie cel mai scurt serial din istorie. Din fericire insa, ceva a oprit-o pe a noastra sa recurga la gestul ce ar fi cauzat atata durere. I-au venit in minte niste cuvinte ale lui Melek, fiica ei si si-a dat seama ca ar parea ultima lasa daca ar sari. Cel mai bine e sa reziste si sa ii demonstreze micutei ca mama ei este o adevarata luptatoare.

Sancar ajunge si el la fata locului, iar Nare e si bucuroasa, dar si suparata pe faptul ca il vede. Barbatul ii cere pe un ton imperios sa ii spuna de unde pana unde s-a gandit ea dintr-odata sa sara de pe stanca. Ce a suparat-o? Nare se gandeste pret de o fractiune de secunda. Insa, pana la urma, decide sa ii ascunda adevaratele motive. In definitiv, nu a crezut-o niciodata cand i-a spus adevarul. De ce ar crede-o tocmai acum?

S-a mai aruncat in trecut

Nare a mai recurs la acest gest si in trecut. Pe atunci insa, ea chiar s-a aruncat, caci nici Sancar, nici nimeni altcineva nu a putut sa o opreasca. Din fericire, aruncarea ei nu a fost una fatala. Cineva a gasit-o. Insa, mai bine n-o gasea nimeni…De ce spunem acest lucru? Pai, Akin a gasit-o, cel din cauza caruia intreaga viata a lui Nare a devenit o adevarata ruina. El a gasit-o si a luat-o sa o ingrijeasca. Intre timp, va dati seama ca Sancar a inceput sa o caute, la fel cum a facut si acum. Negasind-o, si-a zis sa isi incerce norocul si la Akin. Poate o stii el ceva…

AKin i-a raspuns. Si a negat faptul ca ar fi gasit-o sau ca tanara ar fi recurs la acel gest despre care auzise Sancar. In schimb, a tinut sa ii spuna ca a auzit de faptul ca Nare a plecat pe undeva prin Europa, alaturi de un individ chipes. Totul pentru a-l face pe Sancar sa renunte la ea. Si se pare ca i-a reusit. Anii au trecut, iar acum, dupa aproape un deceniu, ura lui Sancar pentru Nare pare sa fie cu mult mai mare decat ramasitele de dragoste.

Akin inca e in viata

In episodul 1 din Fiica Ambasadorului, Nare parea tare afectata de gestul pe care l-a facut. I-a fost prea frica sa stea si sa vada daca intr-adevar Akin si-a dat si ultima suflare. Iar acum, in al 2-lea episod, ea afla de la Gediz ca atat el, cat si tatal lui sunt ingrijorati pentru ea. Cand aude, lui Nare parca nu ii vine sa isi creada urechilor. Asadar, nenorocitul nu a murit…

Probabil ati fi tentati sa credeti ca Guven Celebi, ambasadorul, este tare ingrijorat de starea fiicei lui. Realitatea insa este cu totul si cu totul alta. Pe barbat il intereseaza mai mult ce ar spune lumea. Cu alte cuvinte, el vrea ca Nare sa se intoarca doar pentru ca nu isi doreste sa afle jurnalistii ca a plecat. Ce tata bun si responsabil ar fi el, daca fiica lui ar fi pe nu se stie unde, nu alaturi de el?

 

Secrete…

Ca sa nu se auda pe undeva de ce a facut fiica lui, ambasadorul regurge la un gest usor din pozita lui. El face sa para ca niste hoti au venit si l-au atacat pe acest Akin. Doar nu ar putea sa suporte titlurile din ziare, daca vreun reporter ar afla cum au stat lucrurile, de fapt. In spatele acestui om care in societate pare tare bun se ascund secrete diverse. Are si vicii, are mai multe chestii care i-ar scadea valoarea, daca lumea ar afla cine este el, de fapt.

Intre timp, Nare afla ca ura pe care i-o poarta Sancar il face sa nu vrea sa ii dea voie s-o vada pe fiica ei. Iar pentru o mama, aceasta este cea mai mare durere posibila. Vazand ca nu poate sa discute cu el din cauza resentimentelor, isi spune ca a gresit. Nu trebuia sa se intoarca aici. Cel mai bine ar fi sa plece undeva departe, alaturi de fiica ei.

Fiica Ambasadorului Episodul 2 Rezumat: Adevaratul dusman

Ajutata de Menekse, Nare e la doar un pas de a o avea pe Melek langa ea si a putea fugi. Sancar insa o prinde la timp si nu are de gand s-o lase sa ii ia fiica. In definitiv, acesteia i-ar fi mult mai bine langa el, aici, in siguranta, decat langa mama ei, care e doar o fugara. In timp ce el si Nare se cearta pentru cea mica, adevaratul dusman intra in scena. Unul pe care se pare ca niciunul din ei nu l-a anticipat.

E vorba despre ambasador, tatal lui Nare, care s-a plictisit sa isi roage fiica sa vina acasa, in Muntenegru. Asa ca s-a gandit sa aplice o metoda mai buna: sa i-o ia pe Melek, caci el are custodia, de fapt si de drept. Astfel, fiica ei va putea sa decida: vine acasa, la cea mica sau ramane aici, la acest Sancar. Si asa se termina episodul. Ce va urma, vom vedea din urmatoarele. Si pana la ele, haideti cu un like si pe pagina de Facebook despre Fiica Ambasadorului. Aici se mai posteaza poze si alte lucruri despre personajele pe care le vom vedea.