Cate episoade are serialul turcesc Pretul Fericirii?

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Cate episoade are serialul turcesc Pretul Fericirii, de fapt? Acum ca serialul a revenit de ceva timp si pe micile ecrane de la noi din Romania, nu putem sa nu ne intrebam si cat timp vom mai putea vedea peripetiile lui Yildiz, dar si ale restului de personaje. Despre acest detaliu vom discuta si noi in randurile urmatoare, desigur. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa trecem la subiectul nostru de azi.

Cate episoade are serialul turcesc Pretul Fericirii?

Cate episoade are serialul turcesc Pretul Fericirii

Cate episoade are serialul turcesc Pretul Fericirii

Productia intitulata „Yasak Elma” in limba turca si „Pretul Fericirii” in limba romana si-a adunat de-a lungul timpului o gramada de fani de toated varstele. Bogatia care parea ceva obisnuit in fiecare episod, tradarile la fiecare pas, dar si intrigile care parca nu se mai opreau au facut si inca fac deliciul telespectatorilor. Povestea a suferit destul modificari. Au plecat personaje, au aparut personaje si tot asa. Noi in prezent ne aflam undeva cu mult peste jumatatea serialului. Pentru ca da, stim exact cate episoade vor fi in total. Stim care este ultimul sezon din Pretul Fericirii si care este ultima scena. De unde? Pai… abia s-a terminat in Turcia. Definitiv.

Asadar, va putem spune ca serialul turcesc Pretul Fericirii are in total 177 de episoade, impartite in 6 sezoane. La noi, sezoanele nu au pauza intre ele, asa ca nu prea le simtim. De exemplu, cand a reaparut serialul la noi la TV, acum in 2023, s-a intors cu sezonul 4. Acum, cand va scriem acest articol, serialul se afla la sezonul 5. Insa avand in vedere cum se difuzeaza la noi, nici n-am simtit trecerea aceasta. In Turcia, pauza dintre sezoane e de obicei de cateva luni. Se termina undeva in luna iunie un sezon, iar urmatorul incepe abia in toamna cu noi intrigi si noi rasturnari de situatie. Si, de obicei, si cu noi personaje pe langa cele cu care ne-am obisnuit deja. De aceea s-a dus de exemplu Hasan Ali si a aparut in peisaj Dogan, tatal lui Kumru.

Ce se intampla in ultimul episod din Pretul Fericirii?

Ei bine, lucrurile se pare ca scapa de sub control, iar in episodul final, desi exista si multe la care ne-am fi asteptat, sunt si niste schimbari pe care pur si simplu nu le-am putut preconiza. Yildiz si Ender raman pana in ultimul episod, asta va putem spune. Insa daca raman singure sau nu, ramane sa discutam intr-un alt articol separat.

Pana atunci, noi mai avem niste zeci de episoade ce trebuie difuzate aici, in Romania. Va mai putem spune ca, pe parcurs, un personaj tare indragit va reaparea. Este vorba despre nimeni alta decat… Zeynep, sora lui Yildiz. Da, gingasa surioara va reveni si ea pe micile ecrane, insa mai avem de asteptat pana la episodul in care se va intoarce sa isi ajute sora. Din pacate insa, Alihan nu va fi cu ea. Dar tot e mai bine decat sa nu se intoarca niciun personaj din sezoanele trecute, nu? Ramane de vazut si cu cine va ramane pana la urma Ender. Dar si ce se va intampla cu Kumru si cu Cagatay. Si gata, aici incheiem si noi prezentul articol. Voua vi se par putine 177 de episoade de Pretul Fericirii? Ati fi vrut sa fie macar 200 de episoade pline de suspans si dragoste pasionala? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook, desigur.