Cand se termina serialul turcesc O Dragoste?

Cand se termina serialul turcesc O Dragoste? E vestea momentului. S-ar parea ca personajele se pregatesc de plecare, iar lucrurile vor evolua intr-un stil aparte, la care nimeni nu se astepta. Insa, cand e data difuzarii ultimului episod? Si ce inseamna toate acestea pentru noi, romanii? Va explicam pe larg care este treaba, de fapt, in articolul nostru de astazi. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Un serial fenomenal

Nu mai este nicio surpriza pentru nimeni faptul ca serialul turcesc O Dragoste sau Serbet de Afine, asa cum este cunoscut in Turcia se numara printre cele mai populare productii din prezent. Peripetiile lui Doga si Fatih pe de o parte, dar si cele ale lui Kivilcim si Omer, pe de alta parte, fac deliciul publicului la fiecare episod. Serialul are parte de un succes international, fiind laudat in mai toate tarile in care se difuzeaza.

Temele actuale, lupta contiua dintre traditii si modernism, toate presarate cu fel de fel de intrigi se pare ca reprezinta reteta ideala pentru atragerea audientei. Acum probabil ca va intrebati: „Bine, bine, daca tot laudati serialul ca are audiente bune, cum adica se termina? De ce?”. Stati linistiti, caci va vom explica in urmatoarele momente.

Cand se termina serialul turcesc O Dragoste?

Nu vrem sa va tinem pe jar mai mult decat ar fi necesar. De aceea, va putem spune din start ca nu discutam despre sfarsitul definitiv al serialului sau ale peripetiilor personajelor noastre. Vorbim doar de sfarsitul sezonului 2 din Serbet de Afine/O Dragoste. Ca sa intelegeti, acum in Turcia, serialul se afla la cel de-al 2-lea sezon. La momentul scrierii acestui articol s-au difuzat la ei in jur de 60 si ceva de episoade.

Evident, sezonul trebuie sa se termine, actorii si producatorii trebuie sa ia o pauza si sa se gandeasca la noi intamplari care sa ne tina pe noi, telespectatorii, cu sufletul la gura. Birsen Altuntas, care a mai dat in trecut stiri de ultima ora despre seriale turcesti a spus recent presei din Turcia cand se termina serialul turcesc O Dragoste, sezonul 2. Astfel, va putem spune si noi, multumita dansei, ca acest sezon se va termina la ei in Turcia pe data de 7 iunie. Sau, cu alte cuvinte, episodul 66 din O Dragoste va fi si ultimul din sezonul 2.

Ce inseamna acest lucru pentru noi, romanii?

Aceasta informatie trebuie sa stiti ca are un impact aparte si pentru noi, telespectatorii din Romania. De unde pana unde? Ei bine, haideti sa o luam cu inceputul. Suntem obisnuiti sa avem cel putin 2 sau 3 episoade pe saptamana din orice serial turcesc ce se difuzeaza la noi in tara. Pentru ca acest lucru sa se poata intampla trebuie, desigur, sa si existe „la ciorap” un numar suficient de episoade. Sau, cu alte cuvinte, inainte ca la noi sa ajunga noile peripetii, trebuie sa se difuzeze destule in Turcia. Ganditi-va ca la ei in Turcia exista doar un episod pe saptamana. Astfel, pentru ca noi sa avem o saptamana cu 4 episoade, cum avem in prezent, in Turcia trebuie sa treaca o luna intreaga.

De aceea, putem spune sigur ca episodul 66 din O Dragoste va fi si ultimul care se va difuza in Romania din acest serial pentru un timp. In prezent, noi ne aprropiem de episodul 40. Asadar, am mai avea 26 de episoade. Daca se va pastra ritmul actual de 4 episoade pe saptamana, discutam de inca 6 saptamani si ceva in care se va difuza serialul. Desigur, se poate schimba oricand treaba si sa avem doar 3 sau 2 episoade saptamanale.

S-a intamplat la fel si cu alte seriale

Ideea de baza ramane: dupa episodul 66, vom avea o pauza destul de lunga pana cand ii vom revedea pe Doga si pe Fatih pe micile noastrre ecrane. Serialul va intra in vacanta de vara si se va intoarce cu sezonul 3, care a fost aprobat, in toamna. Sigur, probabil ca unii dintre voi ar urma sa spuna ca poate tot atunci o sa inceapa iar si la noi. Insa, dupa cum v-am explicat si mai sus, nu prea e posibil. Vor trebui sa se stranga niste episoade bune pana cand sa se poata relua si la noi in tara difuzarea, din pacate.

Asa s-a intamplat si cu Totul Pentru Familia Mea. In prezent, serialul e la sezonul 4 in Turcia. La noi sezonul 3 s-a terminat anul trecut prin vara. In toamna, a inceput in Turcia sezonul 4 si lumea se astepta sa il vedem si noi in Romania. Insa nu, nu s-a intamplat asta. S-a asteptat si se asteapta sa se stranga suficiente episoade pentru ca atunci cand va reveni serialul si la noi, sa se poata difuza cateva episoade pe saptamana, nu doar unul. Insa, despre serialul cu fratii Eren vom discuta intr-un alt articol. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook.