Cand se termina serialul turcesc Aripi Frante?

Cand se termina serialul turcesc Aripi Frante? Din pacate, va putem spune ca mult mai devreme decat ne-am fi asteptat. Parca abia incepuseram sa ne obisnuim cu personajele…Si abia ne bucuraseram si noi ca il avem pe TV de luni si pana joi. Dar, iata ca, in scurt timp, va trebui sa le facem cu mana atat lui Nefise si copiilor ei, cat si lui Onur, Muzaffer si restul. Dar…se va termina totul cu bine sau vom asista la un final dramatic? Haideti sa aflam impreuna.

Cand se termina serialul turcesc Aripi Frante?

Cand se termina serialul turcesc Aripi Frante

Cand se termina serialul turcesc Aripi Frante

Serialul turcesc Aripi Frante a intrat in casele noastre undeva pe la inceputul lunii iulie, daca va aduceti aminte. Pe atunci, vremea era calda si frumoasa. N-a durat mult si a intrat in grila si serialul Infidelul. In prezent, cele reprezinta piesele de rezistenta ale Kanal D in ceea ce priveste serialele turcesti din aceasta toamna. Amandoua fac audiente bune si fiecare in parte are publicul sau propriu. Unora nu le place serialul turcesc Infidelul, altora nu le place Aripi Frante, desigur. Depinde de gusturi. Dar cert este ca de cateva saptamani ne-am obisnuit sa avem 6 zile din 7 povestile celor 2 seturi de personaje.

Din pacate insa, in doar cateva zile, va trebui sa ii lasam sa plece pe Nefise si pe restul. In data de 10 noiembrie se termina serialul turcesc Aripi Frante, care ne-a fascinat inca de la bun inceput. Atunci se va difuza ultimul episod, intr-o zi de joi si tot atunci vom vedea si noi cum se termina povestile personajelor. Nu o sa va spunem prea multe, ca sa nu va stricam surpriza. Insa, un lucru: nu toate personajele ce apar in prezent in serial vor ramane pana la final. Atat va spunem. Si inca un lucru: Muzaffer si Emre se vor impaca, pana la urma. Ramane de vazut despre ce va fi vorba pana la urma in ultimul episod din Aripi Frante, de pe 10 noiembrie. Va pare rau ca se termina acest serial? Sau, din contra, va pare bine? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook unde mai discutam despre el.