Aripi Frante Episodul 48 Rezumat: Zeynep se desparte de Onur!

Aripi Frante Episodul 48 Rezumat: Continua minciunile! Si desi adevarul e fix in fata, nu prea se vede bine. Pentru ca odata ce minti, se aduna nervii, frustrarile si nu mai poti sa vezi limpede. Personajele noastre preferate vor trece prin multe stari in episodul de astazi. In timp ce Nefise inca este la Kemal, Emre si Muzaffer s-au certat rau. Acum fiecare pare sa fie pe cont propriu…Ce va urma? Haideti sa aflam si noi.

Aripi Frante Episodul 48 Rezumat: Continua minciunile, din pacate!

Aripi Frante Episodul 48 Rezumat

Aripi Frante Episodul 48 Rezumat

Dupa ce s-a certat cu Emre, Muzaffer si-a zis ca trebuie sa isi continue cautarile pe cont propriu. Trebuie sa o gaseasca pe Nefise a lui. Si pana la urma, a dat peste o pista, cum stim si noi deja din episodul precedent. Doar ca, atunci cand credea ca l-a prins, individul respectiv a fugit. Norocul lui Muzaffer a fost ca respectivul a lasat in urma fix ceea ce trebuia ca sa ii faca treaba mai usoara: un telefon. Datorita acestuia, Muzaffer si-a putut da seama ca, pana la urma, Kemal este in spatele a tot ce s-a intamplat. Si si-a zis ca pana aici i-a fost individului.

Insa, Kemal se va dovedi a fi putin mai inteligent decat sotul lui Nefise. De ce? Pai, in secunda in care Muzaffer vine nervos si ii spune ca l-a auzit la telefon, el gaseste portita de scapare. Ii spune ca, de fapt, si el a pornit in cautarea lui Nefise. Si a ajuns la acelasi individ, cel pe care Muzaffer nu a reusit sa il prinda…Inteligent, foarte inteligent. Muzaffer nu este atat de sigur ca spune adevarul, din pacate. Ceva in el parca ii zice ca totul e o minciuna, dar se pare ca a avut o explicatie plauzibila la ce credea el ca e dovada incontestabila ca el a luat-o pe Nefise. El pleaca dezamagit, gandindu-se cine ar putea totusi sa se afle in spatele tuturor lucrurilor.

Nefise incearca sa ii vorbeasca

Ce nu stie Muzaffer insa e ca Nefise se afla mai aproape de el decat ar fi putut crede. Cand l-a auzit, ea a incercat sa il faca sa inteleaga ca e si ea acolo, dar din pacate nu a putut. Muzaffer nu a auzit-o, iar acum a plecat. Dupa ce Kemal s-a asigurat ca a plecat pe bune, s-a dus la ea. Atunci, primul gand al lui Nefise a fost sa ii spuna individului ca poate sa faca ce vrea in privinta ei, dar sa il lase in pace pe Muzaffer.

Kemal e un jucator de sah dibace. Incepe rapid sa isi calculeze toate posibilele traiectorii. SI isi da seama ca ar putea sa faca ceva surprinzator, la care nici macar Nefise nu se asteapta. Pana la urma, ea si cu Kemal pica de acord ca sotia lui Muzaffer sa se duca la acesta si sa ii spuna ca s-a terminat. Nu mai vrea sa fie langa el. S-au petrecut prea multe si nu mai poate. Apoi, Nefise trebuie sa ii convinga pe toti copiii ei sa vina cu ea, ca mai apoi sa plece toti, impreuna cu Kemal, din acest oras. Nefise trebuie sa joace bine de tot acest teatru. Trebuie sa para ca i-o spune e bune lui Muzaffer ca vrea sa se desparta.

Daca nu o face, vor fi probleme

Kemal ii explica foarte bine ca are o singura sansa sa faca lucrurile bine. Daca in loc sa respecte ce i s-a spus, Nefise va avea vreun gand sa ii spuna adevarul lui Muzaffer, vor fi probleme. In primul rand, el va afla ca Emre este fiul lui, unul din secretele pe care Nefise inca vrea sa il tina…secret.Nu se simte pregatita sa ii spuna lui Muzaffer.

Intre timp, Onur are si el problemele lui…Sotia barbatului din accident si fiica acesteia nu se mai inteleg cu barbatul ce o voia pe fata drept sotie. Nu poate sa accepte ca lucrurile s-au schimbat si ca tanara nu va mai fi nevasta lui. De aceea, se pune cu raul pe ele. Iar acestea vor sa scape si Onur decide sa le ofere un adapost, pana cand se va calma. Dar ce nu stie e ca mama fetei a inceput sa-l placa. Si sa isi dea seama ca ar fi numai bun pentru fata ei. Asa ca va incerca sa-l faca sa o placa atat de mult, incat sa o ia de nevasta. Dar ce va spune Zeynep totusi?

Aripi Frante Episodul 48 Rezumat: Dorinta lui Zeynep

Zeynep vrea sa o convinga pe Cemre sa renunte la Ahemt, insa ii va fi greu, foarte greu…Degeaba ii spune tot ce trebuie, ca tanara nu vrea sa o asculte. Vazand ca cu ea nu se poate face nimic, Zeynep a noastra se gandeste sa se duca la celalalt capat al problemei: la Ahmet. Ii spune acestuia ca are un targ pentru el. Daca o va lasa in pace pe Cemre si nu ii va mai vorbi vreodata, ea e dispusa sa il lase pe Onur. Individul parca nu ar crede-o, insa e totusi dispus sa vada ce se intampla mai departe cu ei.

Zis si facut. Zeynep se desparte de Onur si se duce la Ahmet. Desigur, totul face parte din planul ei. Dar…ce se va intampla, pana la urma? Va intelege Onur de ce a facut ea ce a facut? Sau se va supara rau? Ramane de aflam din urmatorul episod, desigur. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook.