Cand se termina serialul Camera 309?

Cand se termina serialul Camera 309? Trebuie sa va spunem, din pacate, ca nu mai sunt multe zile si va trebui sa ne luam la revedere de la toate personajele noastre preferate. Ultimul episod din Camera 309 e chiar dupa colt, din punct de vedere al timpului pana la difuzare. Insa, care este data exacta? Haideti sa aflam.

Cand se termina serialul Camera 309?

A fost o productie de exceptie. Povestea ne-a fascinat si noi am stat sa ne uitam atent la fiecare episod. Protagonistii ne-au plecaut repede si, in scurt timp, am devenit fani. Insa, iata ca totul se apropie de sfarsit pentru personajele din serialul turcesc Camera 309. Trebuie sa ne pregatim sa le fim alaturi in ultimul episod si sa vedem cum se termina ceea ce a inceput acum o gramada de episoade. Stim, nu va fi usor…

Nu vrem sa va mai tinem pe jar, asa ca va vom spune scurt si la obiect. Ultimul episod din Camera 309 se va difuza pe data de 21 decembrie. De la ora 21 va trebui sa ne uitam ca sa vedem ce se va intampla pana la urma si care va fi deznodamantul tuturor peripetiilor prin care au trecut deja dragii nostri. Insa, exista si o veste buna. Daca v-a placut de Demet Ozdemir in serial, sa stiti ca o mai puteti vedea in aceasta perioada pe micile ecrane din Romania. Ea joaca rolul lui Zeynep in serialul turcesc Prizoniera Destinului.

De asemenea si Furkan Palali are proiecte noi. El il joaca pe nepotul lui Fekeli in sezonul 3 din Ma Numesc Zuleyha si se pare ca va deveni un personaj care se va implica din ce in ce mai mult in poveste. Din pacate insa, noi nu stim inca si cand va incepe in tara noastra. Pana atunci insa, am vrea sa ne spuneti ce nota ii acordati serialului turcesc Camera 309. V-a placut si va pare rau ca se termina sau, din contra, va plictisise?