Biografia lui Hakan Karahan, Nadir din Pretul Fericirii

Biografia lui Hakan Karahan, Nadir din Pretul Fericirii va fi subiectul despre care vom vorbi in randurile ce urmeaza. Actorul a jucat unul din personajele negative ale noului sezon si probabil ca multi dintre noi nu prea il suportam pentru acest lucru. In realitate insa, el este un tip de treaba si ne-am gandit ca merita sa va spunem cateva lucruri despre el.

Biografia lui Hakan Karahan: s-a nascut in prima zi a anului

Biografia lui Hakan Karahan

Biografia lui Hakan Karahan

Se spune ca cine se naste in prima zi a anului va fi o persoana ghidata de noroc pe tot parcursul vietii. Se pare ca aceasta zicala i se aplica si domnului Karahan. Nascut pe 1 ianuarie in anul 1960, in Istanbul, barbatul s-a bucurat de uriasul noroc de a avea talent atat la scris, cat si la interpretat.

Nobil in gandire, genial in actiune, el s-a remarcat atat in literatura, cat si in actorie, de ambele parti. Altfel spus, a fost si este bun si in a scrie un scenariu, dar si in a intra in pielea personajelor, care urmeaza un scenariu.

Educatia actorului

Domnul Karahan a absolvit Colegiul Robert in anul 1979. Apoi, cursurile facultatii le-a facut mult mai departe, in alte locuri decat cele natale. Va spunem doar numele facultatii: Universitatea din Miami. Probabil v-ati dat deja seama unde se afla aceasta, asa ca nu mai e nevoie sa va spunem. Trebuie insa sa va adaugam si faptul ca a terminat-o cuc brio in anul 1983. Probabil multi dintre dumneavoastra se gandesc ca gata, dupa facultate, a inceput sa joace fie pe scene de teatru, fie in seriale sau reclame. Ei bine, nu a fost chiar asa.

Domnul Karahan, un tanar pe vremea aceea, a inteles ca arta se poate imbina la fel de usor si cu srtiinte exacte, dar si cu afacerile. Da, actorul nu este doar un desavarsit interpret, ci si un businessman sau un om de afaceri. Astfel, dupa ce a terminat facultatea, s-a tot interesat incolo si incoace, sa vada unde ar fi cel mai bine sa intre in lumea afacerilor.

A inceput la Geneva

Dupa doar un an de la finalizarea studiilor universitare, el a inceput sa isi bage nasul in domeniul afacerilor, la Geneva. Plictisindu-se repede, dar fiindu-i si dor de locurile natale, el s-a intors un an mai tarziu, adica in 1985, in Istanbul. Vreme de 8 ani, s-a bagat in tot felul de afaceri din domenii variate, insa ,in 2003, a pus stop si s-a gandit sa faca si altceva. Nu de alta, dar se plictisise.

Da, se pare ca are un temeprament tare aprins. Nu suporta sa faca un lucru prea mult timp in acelasi fel. Pe scurt, nu suporta monotonia, fapt pentru ca a incercat si incearca tot felul de lucruri. Pana acum, v-am spus de afaceri si de actorie. Dar sa stiti ca dansul e si un sportiv pe performanta, avand la activ centura neagra la Aikido.

Pseudonimul de Sinan

Hakan Karahan a fost activ si in industria muzicala, insa sub un pseudonim: Sinan. Astfel, el a lansat numeroase melodii frumoase, printre care va putem enumera si ”Anlatma Sakın” (Nu spune, in limba romana) sau ”Sonsuz” (Infinit). Stam si ne intrebam: talent in afaceri, talent muzical si talent in interpretare. Oare mai sunt multe la care se pricepe? Se pare ca da!

Sufletul sensibil al lui Karahan l-a facut sa vrea sa isi astearna trairile si gandurile pe hartie. Astfel, el este si un autro publicat, dar si un poet desavarsit. Cariera in literatura este mult mai veche decat cea in actorie. Astfel, in urma cu 24 de ani, isi lansa prima carte, intitulata Yeni Baslaynlar Icin, o lucrare filosofica. Dupa aceasta, au urmat multe altele, precum Azrail sau Abluka. De asemenea, stim cu totii ca scrisul nu se rezuma numai la carti, biografii sau poezie. Poti sa fii si scriitor de scenarii sau scenarist, altfel spus. Ei bine, da, Hakan Karahan este, printre atatea altele si un scenarist bun. Scenele pe care el le-a gandit au stat la baza unor productii superbe.

Primele roluri

Dupa cum v-am spus deja si mai devreme, actoria, desi a fost in vizorul sau de mai mult timp, nu a devenit o realitate decat in urma cu 13 ani. Astfel, in anul 2007, Hakan Karahan a avut primul sau rol in serialul Sagir Oda. Surprinzator, in cadrul acestui proiect, el s-a implicat mult mai mult. Astfel, a trecut peste statutul de acotr si s-a ocupat si de scenariu. In 2009 a urmat Golgesizler si apoi, multe, ,multe, altele.

Se pare ca si aici, talentul si dorinta de a evolua l-au facut pe Karahan sa devina un preferat al producatorilor. Aparea pe listele scurte de candidati pentru proiecte si, de multe ori si lua rolurile pentru care fusese produs. Unul dintre cele mai recente participari intr-un serial a fost si prilejul prin care el a devenit cunoscut in tara noastra.

Biografia lui Hakan Karahan. rolul lui Nadir din Pretul Fericirii

Dupa o pauza lunga de tot, serialul turcesc Pretul Fericirii a reveni in Romania. Sezonul 3 a adus mai multe persoanje noi, printre care si Nadir, cel interpretat de Hakan Karahan. Acesta era un om de afaceri care se aseamana destul de mult cu interpretul sau. E destept si are simturi rafinate. Pentru Halit, reprezinta unul dintre cei mai puternici dusmani. De-a lungul episoadelor, Nadir se aliaza cu alte personaje, precum Ender, interpretata de Sevval Sam, care il ajuta sa ajunga din ce in ce mai aproape de scopul sau.

Care era acesta? Preluarea actiunilor lui Halit de la firma. Din pacate insa, dupa cum probabil ca ati aflat deja, Nadir nu a mai apucat sa isi vada visul devenit realitate. Una dintre asa-zisele lui aliate, l-a tradat intr-un fel la care nu se astepta. Sahika l-a facut sa intre intr-un semn adanc, din care nu s-a mai trzit vreodata. Fara remuscari, femeia i-a pus ceva in bautura si, astfel, a devenit singura mostenitoare a intregii lui averi. Gata si biografia lui Hakan Karahan. Ne puteti spune daca v-a placut de el sau nu in rolul lui Nadir pe pagina de Facebook.