Yildiz din Pretul Fericirii s-a despartit de iubit!

Yildiz din Pretul Fericirii s-a despartit de iubit! Din pacate, in cadrul acestui articol, vom discuta despre o veste nu foarte buna. Indragita actrita Eda Ece, cea care ii da viata lui Yildiz din serialul turcesc Pretul Fericirii s-a despartit de iubitul baschetbalist. Insa, ce s-a intamplat, de fapt? Ea l-a inselat sau el a inselat-o? Aflam toate detaliile din randurile ce urmeaza.

Yildiz din Pretul Fericirii s-a despartit de iubit!

Yildiz din Pretul Fericirii s-a despartit de iubit

Yildiz din Pretul Fericirii s-a despartit de iubit

Nici un an de zile nu este de cand va scriam, plini de bucurie ca Eda Ece si Bugrahan Tuncer formeaza un cuplu. Erau amandoi tineri, frumosi si destul de populari in domeniile lor de activitate. Pe Eda Ece o stim si o indragim datorita rolului lui Yildiz. E o actrita pe cinste. Iar domnul Tuncer e un baschetbalist tare bun. Asa ca, una peste alta pareau a forma un cuplu frumos si care va rezista.

Iata insa ca, dupa doar cateva luni, ei se pare ca s-au despartit. De data aceasta se pare ca definitiv. Da, am spus ca ”de data aceasta”, deoarece, in scurtul timp de cand s-au cuplat, s-au mai despartit. Insa, niciodata nu a mai fost ceva atat de grav.

Si-au aruncat cuvinte grele

Se pare ca s-a lasat cu scantei intre ei. Amandoi au avut ceva de spus pe retelele de socializare, legat de faptul ca nu mai formeaza un cuplu. Insa, nu va ganditi ca s-au balacarit asa, in spatiul public. Pana la urma, ei sunt vedete si stiu ca nu e niciodata o idee buna sa isi spele rufele in public. Asa ca au dat-o mai pe departe. Insa, fanii s-au prins repede la ce se refera.

De exemplu, Eda a postat un fel de citat legat de faptul ca Universul are grija de fiecare. Si, pentru ca o face, e posibil ca unele persoane sa dispara din viata ta, fara sa iti dai seama de ce. Insa, cand se intampla asa ceva, actrita ne sfatuieste sa nu stam sa plangem. Nu de alta, dar Universul stie totul si aude toate vorbele pe care le arunca unii pe la spate. Cam asa am putea rezumat ce a postat actrita. Sa intelegem de aici ca a inselat-o?

S-au sters de pe retelele de socializare

Printre vedetele noului val, acestea tinere, exista diverse feluri de a se manifesta. De exemplu, atunci cand se desparte un cuplu, un lucru e sigur. In scurt timp, el o va scoate pe ea de la follow si invers. Vorbim aici de retelele de socializare, desigur. Acolo fiecare poate sa urmareasca pe cine vrea. Iar cei ce se despart apeleaza des la acest mod de a arata ca nu mai e nimic intre ei. Se pare ca si Eda si Bugrahan au recurs la acest lucru. De aici, ne dam seama ca e serios.

Voi ce credeti? Se vor impaca cei 2? Si, mai ales, sunteti de parere ca se potriveau sau ar fi mai bine pentru Yildiz a noastra sa isi caute pe altul? Nu uitati ca Pretul Fericirii, serialul in care ea joaca, a inceput din nou in Romania. Si puteti discuta si cu alti fani pe pagina de Facebook.