Totul Pentru Familia Mea Episodul 57 Rezumat: Emir le face probleme fetelor!

Totul Pentru Familia Mea Episodul 57 Rezumat: Emir le face probleme fetelor! Individul se pare ca tocmai si-a indreptat atentia spre ale noastre. Desigur, nu a uitat nici de Ogulcan sau de Omer, insa acum are un motiv in plus sa le urasca si pe Asiye, Susen, Aybike si Harika. Tanarul va deveni din ce in ce mai insuportabil si isi va scoate asii din maneca pentru a deveni si mai periculos. Insa, ce se intampla, de fapt? Aflam si noi din rezumatul nostru de astazi.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 57 Rezumat: Emir le face probleme fetelor!

Stim deja ca Emir s-a enervat teribil dupa ce Harika i-a ajutat pe Ogulcan si pe Omer. Pai cine e ea sa se bage in astfel de probleme? Tanarul a dus-o cu masina langa un rau, vrand sa ii faca rau. Insa nu prea a avut cum, caci Harika a ripostat, in cele din urma, desi mai devreme, cand acesta s-a purtat urat cu ea, nu a spus nimic. Pana la urma, au venit ci Aybike, Asiye si Susen cu masina, insa, din neatentie, s-a ajuns la o situatie incredibila. Emir e in masina, adormit, iar masina tocmai s-a dus in acel rau.

Fetele noastre se sperie si tipa. Ati putea crede ca cel putin una din ele ar putea sa sara in apa si sa ii deschida individului usa. Din pacate, niciuna nu poate sa faca acest lucru. De ce? Pai…nu stiu sa inoate… Asa ca panica lor creste, pentru ca isi dau seama ca timpul individului este limitat. Pana la urma, ele ajung sa sune la Salvare. Dupa aceea, decid sa se ascunda pe undeva, ca sa nu ii vada cei care vor veni, sa le puna intrebari incomode sau altceva. Intre timp, Emir reuseste sa se trezeasca si sa iasa din masina, insa eforutl este atat de mare incap, cand ajunge pe mal, nu se simte deloc bine.

Le spune ca n-o sa scape de el

Desi poate multi ar fi dorit sa se intample fix contrariul, individul se face bine si nu ezita sa le spuna fetelor ca vor avea de-a face cu el. Ii ested foarte usor sa se duca si sa le denunte. Insa, pentru ca e el baiat bun, le ofera si o varianta. Daca vor face exact ce le spune el, atunci nu va merge sa le parasca. Insa, daca n-o vor face…vor avea probleme grave. Ale noastre se sperie si aleg sa faca fix ce le spune el. Evident, planul lui Emir e simplu. Acum, daca le poate dicta lor, evident ca le pune sa faca in asa fel incat ai nostri sa se intrebe ce e in neregula cu ele. Harika, Susen, Aybike si Asiye se poarta tare ciudat, iar baietii nostri nu prea isi dau seama de unde pana unde. Daca ar stii ei adevarul…

Dupa ce se asigura ca a bagat zazanie intre ei si intre ele, Emir le da lovitura de gratie… El le denunta. Da, chiar daca le-a spus ca n-o va face, in cazul in care il asculta, el tot le-a denuntat. Iar acum, ale noastre au probleme din toate partile…Intre timp, Sengul se hotaraste sa bage divort de Orhan, dupa ce afla ca acesta s-a dus acasa la Gonul. Desigur, ea nu are habar ca barbatul a facut-o nu neaparat ca sa se intalneasca si sa faca ceva cu Gonul, daca ne intelegeti, ci ca sa o ajute. Gonul l-a sunat si l-a rugat sa vina pana la restaurant, pentru ca s-au intors cei ce i l-au distrus in episoadele trecute. Evident, n-a fost vorba decat de niste vorba, ca sa il faca sa vina la ea.

Totul Pentru Familia Mea Episodul 57 Rezumat: A facut infarct

Akif e suparat tare pe fosta sa sotie si pe Ayla. De unde pana unde? Pai, voia si el ca Suzan sa se implice din ce in ce mai mult in tot ceea ce inseamna afacerile lor. Urmeaza sa deschida o companie de cosmetice si voia ca Suzan, alaturi de cele doua, sa hotarasca ce lucruri sa se faca. Insa nu, niciuna nu vrea sa colaboreze cu actuala sotie a lui Akif. Asa ca individul se gandeste sa le invete o lectie. Astfel, el face in asa fel incat ele pierd o gramada de bani, ceea ce le va pune o pata uriasa pe reputatia lor.

Din pacate pentru Atagul, lucrurile nu sunt foarte bune nici pentru el. Din dorinta de a avea si mai multi bani, el face o miscare riscanta. Practic, e una din miscarile acelea din care fie iesi putred de bogat, fie iesi cu buzunarele goale. Si, din pacate pentru Akif, lucrurile ies invers decat si-ar fi dorit el. Practic, pierde toti banii firmei. Din cauza socului si a supararii, el face infarct. Ce va urma? Sa fie episodul 57 din Totul Pentru Familia Mea ultimul pentru domnul Atagul? Ramane sa vedem. Pana atunci, haideti la discutii si pe pagina de Facebook, unde vorbim despre ce se intampla in serialul turcesc Totul Pentru Familia Mea.