Tablou de Familie Episodul 8 Rezumat: Adevarurile din trecut!

Tablou de Familie Episodul 8 Rezumat: Adevarurile din trecut ies la iveala, iar acestea risca sa schimbe totul. Atunci cand vechi istorii de familie ies la suprafata, prezentul are de suferit. Ce va urma pentru Colpan si pentru fetele ei? Haideti sa aflam si noi din rezumatul de astazi.

Tablou de Familie Episodul 8 Rezumat: Adevarurile din trecut!

Azra vrea ca Yildirim sa fie avocatul ei la divort, dupa ce, in episodul trecut, a reusit sa il faca pe Sergen sa semneze actele de divort, strangand dovezi de netagaduit in ceea ce priveste infidelitatea lui cu Jale. Acum, Azra s-a dus la Yildirim sa discute si despre viitorul proces, dar mai ales despre… trecutul lor. Dupa cum stim si noi asa, vag, intre cei doi a fost candva ceva. Pe vremea cand erau mult mai tineri, flacara iubirii s-a aprins. Doar ca au existat o serie de obstacole care pana la urma au dus la o asa-zisa despartire.

Azra il placea pe Yildirim, insa nu stia sigur ce este in sufletul acestuia. Fiind barbat bine, intotdeauna avea pe langa el multe fete, asa ca Azra si-a zis ca nu prea se poate sa o aleaga pe ea dintre toate. De aceea, si-a indreptat atentia spre un alt barbat. Ati ghicit, e vorba despre Sergen. In ziua in care Azra trebuia sa ii devina sotie acestuia, s-a gasit si Yildirim sa vina la ea si sa ii spuna despre sentimentele pe care le nutreste. Atunci Azra stiti ce a facut? Si-a zis ca trebuie sa isi asculte inima si a vrut sa plece cu Yoldirim, lasandu-l balta pe Sergen.

Colpan a oprit-o

Si chiar asa ar fi facut, daca nu ar fi oprit-o mama ei. Aceasta si-a dat seama ce urma sa faca fiica ei. Si a tinut sa ii spuna niste lucruri din trecutul ei. Pe vremea cand Colpan era aproape de varsta ei, a venit vremea sa isi aleaga si ea pe cineva. Un barbat bun, intelegator si cu care sigur ar fi urmat sa aiba o viata linistita o placea. Dar Colpan nu l-a ales pe acela. Ce a facut, in schimb? A ales un barbat mai atragator. E vorba, desigur, de Faruk. Si stim cu totii cum s-au terminat toate acestea. Faruk, barbatul mai atragator, a inselat-o pe Colpan si a lasat-o intr-o stare urata.

Dupa ce s-au intamplat toate acestea, Colpan a regretat ca nu l-a ales pe acel barbat care poate ca nu era la fel de atragator ca Fatih, insa cu siguranta avea sa ii ofere o viata mult mai frumoasa, pentru ca ii pasa de ea. Acel barbat pe care Colpan l-a lasat pentru Faruk este nimeni altul decat Erman. Revenind insa la poveste, duap ce Azra a auzit, a decis sa nu mai plece cu Yildirim si sa il aleaga in schimb pe Sergen, un barbat care la vremea aceea parea sa ii poata da mai multa stabilitate…

Tablou de Familie Episodul 8 Rezumat: Afla ca e insarcinata Azra…

Jale se pare ca se dovedeste a fi un soi de junghi in spate pentru draga noastra. De la Miray, ea reuseste sa afle niste informatii care ii dau peste cap viata profesionala Azrei. Care e treaba? Ei bine, de la Miray Jale afla niste detalii despre divortul secret al unei cantarete pe nume Melisa. Aceasta este si clienta Azrei. Lucrurile ar fi trebuit sa se desfasoare cat se poate de discret, insa, din cauza lui Jale, care spune totul ziaristilor, totul ajunge sa fie un subiect aprig discutat.

Acest lucru o face pe Azra sa fie intr-o ipostaza tare jenanta… Cand afla ca totul e din cauza lui Jale, Azra decide sa se duca la ea si sa discute. Poate reuseste sa o faca sa nu mai spuna si alte lucruri, care ar putea transforma situatia Melisei intr-un adevarat dezastru… Sergen o vede din intamplarte cand se duce la Jale si e de-a dreptul intrigat. Incepe sa prinda franturi din discutia celor doua. Si asa afla ca Azra e insarcinata. Si mai afla si ca a tinut ascuns acest lucru ca sa il faca pe Sergen sa semneze actele de divort usor.

Ii surprinde pe toti

Cand vine ziua cu divortul, aceea in care teoretic ar fi trebuit sa se termine totul, Azra ramane pur si simplu surprinsa. De ce? Pai, Sergen ar fi trebuit sa spuna ca da, e de acord cu divortul si totul ar fi trebuit sa se termine relativ repede, dupa ea. Insa, sotul ei a spus niste lucruri care i-au surprins pe cei prezenti. A zis ca nu mai vrea sa divorteze. A aflat ca sotia lui este insarcinata, asa ca nu ar putea chiar acum sa devina asa rapid fostul ei sot, cand are cea mai mare nevoie de el.

Azra nu intelege de unde stie de sarcina, insa pana sa isi dea seama, judecatorul e de acord cu decizia lui Sergen. Iar urmatoarea infatisare e pusa peste doua saptamani. Colpan nici bine nu incepe sa se linisteasca, acum ca teoretic este pensionara, ca Yildirim o baga din nou in priza. Ce face, mai exact? Ii spune ca are un caz foarte important si de aceea s-a si intors in Istanbul. Daca il va ajuta sa rezolve acest caz, Yildirim va pleca din oras. Ce va urma pentru ei? Pana aflam si noi, haideti la discutii si pe pagina de Facebook.