Serialul Hercai ajunge la final

Serialul Hercai ajunge la final. Vestea trista nu a picat deloc bine pentru milioanele de fani ai aventurilor lui Reyyan si Miran. Insa, iata ca povestea se apropie de final. Nu mai e mult pana la marele final, despre care se intreaba toata lumea cum va fi. Oare se vor termina toate cu bine? Va aparea pe ultima suta de metri vreun dezastru care sa distruga tot ceea ce au reusit sa cladeasca eroii nostri? Intrebarile sunt, ca de obicei, multe. Iar raspunsurile vin greu de tot. Haideti sa aflam cand se termina Hercai si la ce am putea sa ne asteptam.

Serialul Hercai ajunge la final

Serialul Hercai ajunge la final

Serialul Hercai ajunge la final

Recent, v-am spus cate episoade are Hercai. Nu este nici un numar urias, insa, cu siguranta e mai mare decat Gulperi sau Dragoste si Secrete, care abia au avut 30 de episoade. Insa, toate lucrurile bune au un sfarsit. Si se pare ca Hercai se termina in Turcia. Din articolul de care v-am pomenit anterior, am aflat ca vor fi 69 de episoade. Iar acum stim si cand se va difuza ultimul episod din Hercai, pe care il asteapta toata lumea. Sunteti pregatiti? Pe 25 aprilie, in Turcia, se va difuza cel din urma episod, care va repezenta sfarsitul acestei povesti tulburatoare.

Va fi interesant sa vedem in ce fel vor fi ultimele scene. Vor fi unele pline de bucurie si de usurate ca totul se va termina cu bine? Sau, din contra, va fi un final amar, care ne va lasa un gust la fel in gura dupa ce se va fi coborat cortina peste personaje? Nu stim inca. Dar cert este ca nu mai este mult si vom afla.

In Romania, mai avem de asteptat

Dupa cum probabil ati inteles deja, serialul Hercai se termina in Turcia pe data de 25 aprilie. In Romania, va mai continua niste saptamani bune de acum incolo. La momentul scrierii acestui articol, s-au difuzat si la noi vreo 30 de episoade. Asadar, suntem undeva pe la jumatatea aventurii. Deci daca urmariti Hercai in romana, nu trebuie sa va ingrijorati. La rata de 3 episoade pe saptamana pe care o avem in prezent, probabil ca va mai dura.

Desigur, nu se stie niciodata ce se va intampla. Poate nu vor ramane 3 episoade lunea, martea si miercurea. Nu mai e mult si se termina si sezonul al 2-lea al show-ului Survivor Romania. Acest lucru inseamna ca s-ar putea difuza Hercai si joi si vineri, in locul lui. Insa, nimic nu e sigur, in afara faptului ca in mai putin de 2 saptamani, fanii din Turcia isi vor lua ramas bun de la Reyyan si Miran. Pana ajunge si la noi ultimul episod din Hercai, noi spunem sa ne mai bucuram de personaje si sa discutam despre ele si pe pagina de Facebook.