Promisiunea Episodul 14 Rezumat: Zumrut a primit cea mai proasta veste!

Promisiunea Episodul 14 Rezumat: Zumrut a primit cea mai proasta veste, din pacate. Este una care probabil ca ii va afecta intregul viitor… Vom afla si noi impreuna despre ce este vorba din rezumatul de astazi. Pana acolo insa, sa stiti ca ne mai asteapta si alte scene grele. A noastra e acuzata de lucruri urate, iar tradarea pe care a tot simtit-o si in episodul trecut, dar si in altele, devine din ce in ce mai apasatoare. Gata, haideti sa trecem la treaba. Nu uitati ca, daca vi se pare util rrezumatul nostru, il puteti da mai departe pe Facebook sau pe alte retele sociale, sa ne bucuram si noi ca ne citeste lumea.

Promisiunea Episodul 14 Rezumat: Acuzata pe nedrept!

Stim ca Abbas i-a schimbat medicamentele lui Zumrut tocmai din dorinta de a incetini sau chiar a stopa procesul prin care ea si-ar fi putut aduce aminte ca el a fost la volan in acea noapte in care s-a schimbat totul. Zumrut a stat din cauza lui atatea luni in coma si era la un pas sa piarda totul. Acum, usor, usor, se pare ca ea se reface, iar fiecare secunda a devenit pentru Abbas un adevarat chin. Daca isi aduce aminte? Ce o sa faca? Asistenta a descoperit deja ca pastilele pe care le lua Zumrut nu erau cele bune si a inceput sa i le dea pe cele corecte.

Nu a durat mult, iar acestea si-au facut efectul, ca la comanda. Zumrut si-a adus aminte cine a fost la volan atunci si i-a zis lui Serhat. Am putea crede ca gata, totul se va termina aici pentru unchiul dragului nostru. Din pacate, nu. Individul a avut suficient timp sa se gandeasca la potentiale raspunsuri… Asadar, atunci cand e acuzat de Zumrut, gaseste rapid ce sa spuna. Astfel, Serhat e imbrrobodit ca, de fapt, Zumrut inca are niste probleme si repercursiuni de nivel psihic dupa ce i s-a intamplat. Cu alte cuvinte, e foarte posibil sa aiba halucinatii…

Filmarea

Si nu doar atat. El vrea sa mai adauge ceva la discursul sau, pentru ca acesta sa fie si mai credibil in fata nepotului sau. De aceea, el face rost de o asa-zisa filmare din acea noapte, care prractic l-ar exonera pe el de orice vina, pentru ca ar arata unde a fost el atunci. Practic, individul foloseste o filmare din alta zi, spunand ca, de fapt, e de atunci, de cand cu Zumrut. Bun, Abbas face toate acestea pentru ca nimeni sa nu mai spuna ca el a fost vinovatul. Si totusi… Cineva tot trebuie sa fi schimbat acele pastile, iar individul stie ca Serrhat nu se va opri din cautari. Asa ca eventual tot la el va ajunge.

De aceea, Azimet discuta cu Ulfet si o face pe aceasta sa minta, ca de fapt, ea este vinovata. Ea i-a schimbat pastilele fiicei sale, pentrru ca aceasta sa nu isi poata aduce aminte ceea ce a vazut. Ne referim aici, desigur, la nunta dintre Serhat, barbatul pe carre il iubeste si acea femeie pe numele ei Deniz. Zumrut simte ca nu mai poate. Ea stie ca este exclus ca mama ei sa-i fi pus sanatatea in pericol pentru asa ceva. Abbas a facut-o. Isi aduce aminte clar. Serhat decide ca de data aceasta sa o asculte si isi spune ca trebuie sa investigheze. Apararea lui Abbas practic e facuta din vorbele sale si din acea filmare de la hotel. Si totusi, daca acea filmare este falsa? Al nostru afla destul de repe ca intrr-adevar nu-i adevarata.

Se apropie si mai mult

Cihan a cam iesit cu orgoliul si cu onoarea patate dupa vizita lui Serhat. Nu a apucat sa dea si el, caci Zumrut i-a oprit. Acum insa, el vrea totusi sa-l faca pe acesta sa plateasca. Iar avocatul sau ii spune ca lucrurile se pot rezolva destul de repede, daca il da in judecata. Pana la urma, a venit la CIhan in atelier si a provocat daune. Poate fi acuzat usor. Cihan chiar ia in conisderare acest aspect, caci prea se da mare acest Serhat…

Intre timp, al nostru si cu Deniz vor sa o duca pe cea mica la ferma, sa se joace cu calutii. Insa nu vor sa fie doar ei, ca sa nu existe cine stie ce discutii. De aceea, el ii spune si lui Deniz sa vina. Desigur, e o decizie asupra careia trebuie sa tot rumege a noastra. Pe de o parte, s-ar duce. Pe de alta nu, caci nu ar suporta sa ii vada pe Serhat si pe Deniz impreuna. Si totusi, cand ea se duced sa discute si cu Cihan, decide sa se duca si sa il aduca si pe el. Asa poate va avea puterea sa inteleaga si ea, in acelasi timp cu el, ca ar fi bine sa ii lase pe Serhat, Deniz si Isik sa traiasca de aici inainte fericiti impreuna. Asa, ca o familie…

Promisiunea Episodul 14 Rezumat: Nu mai poate avea copii

Astfel, draga noastra incepe sa se gandeasca din ce in ce mai serios ca nu mai are rost sa continue cu Serhat, acum ca Deniz si Isik au venit in viata lui. Iar vestea pe care o afla in episodul 14 din Promisiunea chiar ca o face sa creada ca da, viitorul ei trebuie sa fie departe de barbatul pe care il iubeste. Ce afla mai exact a noastra? Ei bine, in urma analizelor pe care le face, se pare ca sansele ei de a ii putea oferi vreodata un baietel sau o fetita lui Serhat sunt aproape nule. Nu prea mai exista. Medicamentele pe care a fost nevoita sa le ia au fost foarte puternice, iar viitorrul ei din postura de mama aproape ca nu exista.

In aceste conditii, cum mai poate ea sa fie sotia lui Serhat? Ca in orice familie, la un moment dat, ar fi trebuit sa ii ofere si copii acestuia. Dar daca ea nu mai poate sa faca, cum va putea trai Serhat cu ea? A noastra decide ca de data aceasta sa nu mai incerce sa tina cu dintii de relatie. S-ar parea ca viitorul ei nu poate sa fie cu Serhat… A noastra pleaca de la conac, intorcandu-se acasa la mama ei.

Iar ii gaseste

Se repeta putin ceea ce s-a intamplat in episodul precedent. Mai exact, dupa ce se intoarce acasa, Zumrut primeste vizita lui Cihan. Cei doi incep sa discute, iar a noastra ii spune ca de azi inainte va trebui sa vada pe unde sa se duca sa lucreze, caci are nevoie de bani. Cihan a inceput sa se schimbe de cand a inceput sa stea in preajma ei.

Iar acum, cand aude ca trebuie sa se duca undeva sa lucreze, ii propune sa vina cu el la atelier. Ce frumos ar fi sa fie amandoi acolo, sa faca lucruri frumoase si sa si castige bani din asta. Serhat vine in vizita la Zumrut, cu gandul ca o va putea impaca si o va putea face sa se intoarca la conac. Iar cand ii vede din nou impreuna, din nou este cuprins de gelozie…

Promisiunea Episodul 14 Rezumat: Suhandan este surprinsa

Suhandan s-a plictisit si site ca nu mai poate. Stagneaza ea, ca individa si e pacat. Astfel, ea ii spune lui Hamit ca vrea sa se duca la Universitate, sa isi faca si ea studiile asa cum trebuie. Ea se astepta la un soi de refuz sau la cine stie ce altceva. Insa Hamit ii aduce niste profesori care sa o ajute pentru admitere, un gest pe care tanara il apreciaza tare, tare mult.

Suhandan si Hamit se pare ca au trecut peste unele suparari. Iar acum el incearca sa si-o apropie din ce in ce mai mult. Si reuseste. S-ar parea ca tinerei ii devine din ce in ce mai drag. Ce va urma pentru ei toti? Va ajunge Zumrut sa fie iubita lui Cihan? Sau va reusi Serhat sa o aduca inapoi? Pana aflam si noi, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Promisiunea.