Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 20 Rezumat: Taci sau pierzi!

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 20 Rezumat: Taci sau pierzi! Halit este pus in fata unei decizii fara precedent. El, in fata caruia nimeni nu sufla, trebuie sa se supuna. Nadir ii spune ca, daca nu va face ce va dori, totul se va termina cu el. Insa, de unde pana unde a ajuns in aceasta ipostaza domnul Argun? Ce a aflat Nadir atat de rau incat totul depinde de tacerea lui? Aflam astazi, intr-un nou rezumat.

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 20 Rezumat: Adevarul despre Leyla

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 20 Rezumat

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 20 Rezumat

Nu ne-a venit sa credem cand am aflat din rezumatul episodului 19 ca Halit s-a dus la Leyla. Am tot sperat ca nu e vorba de vreo idila, insa, realitatea e alta. Halit a inceput o relatie in paralel cu Leyla. Si nu de ieri sau de azi, ci de mai mult timp. Sa va spunem cum a inceput totul.

Leyla voia sa se mute, sa aiba un loc al ei. Cand i-a auzit nevoia, Halit s-a oferit sa o lase sa stea intr-una din casele lui. Cand esti bogat si ai case pentru aproape fiecare deget de la mana, iti permiti. Asa ca, domnul Halit i-a propus sa stea pe termen nelimitat intr-una din proprietatile lui. Leyla va dati seama ca a fost cum nu se poate mai bucuroasa. Doar nu mai trebui sa pleateasca chiria, iar banii i-ar fi putut folosi in alte mijloace. Sigur ca sederea ei acolo nu este una gratuia. Insa, Leyla o plateste altfel, nu cu bani…

Simtindu-i tineretea si noutatea, Halit s-a indragostit. De la o simpla escapada, din cand in cand, s-a ajuns la iesiri din ce in ce mai dese. De fiecare data cand pleca, Yildiz avea asa, o nelamurire si o teama. Insa el ii spunea de fiecare data ca pleaca cu treaba.

Zerrin ii banuieste

Insa blondina nu e singura femeie din viata lui Halit, care il banuieste pe acesta de infidelitate. Si Zerrin, mama Lilei, incepe sa intre la banuieli. Si, pana la urma, e aproape sigura ca Halit o are in grija pe Leyla, daca am putea spune. De unde pana unde i-a venit ideea aceasta, plina de siguranta? Pai, initial, si-a spus ca i se pare. Sau, si-a zis ca isi incearca si Leyla norocul.

Insa, de la o vreme, stilul ei vestimentar s-a schimbat. Nu mai e asa, unul care sa nu iasa in evidenta. E parca prea bun pentru o persoana la nivelul ei social. Pana la urma, o secretara nu are atat de multi bani. Insa, hainele de pe ea, dar si accesoriile sunt scumpe. Asa ca, sigur are pe cineva in spate. Si de la aceasta remarca la legatura cu Halit nu a mai fost decat un pas.

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 20 Rezumat: Doi iepuri, nicio tinta

Zerrin vrea totusi sa stie sigur ca are dreptate. Nu poate sa ramana doar la stadiul de banuieli, caci acestea ar bantui-o si nu ar lasa-o sa se concentreze si pe alte treburi. Asa ca, ea se gandeste pe cine ar putea pune sa o urmareasca. Se duce la Ender si ii spune ce banuiala are. Aceasta din urma pare intrigata. La randu-i, vrea si ea sa stie daca fostul ei sot chiar a ajuns atat de rau incat sa se intalneasca cu o simpla secretara. Ea il cheama pe Caner si ii spune ca trebuie sa ramana in umbra Leylei si sa vada pe unde se duce. Acesta accepta si se pune pe treaba.

In acelasi timp, si pe Yildiz o mananca sa afle mai multe despre Leyla. Tare ar vrea sa stie unde sta, ca sa ii faca vreo vizita surpriza. Asa ca, ea il pune pe Emir sa se tina dupa fusta ei. Si uite asa, saraca Leyla are 2 urmaritori care se tin dupa ea. Din fericire pentru ea, niciunul nu se poate spune ca exceleaza la capitolul inteligenta. Sahika il vede pe Caner si se prinde de ce vrea sa faca. Iar un simplu apel la Leyla le strica planurile lui Zerrin, Ender si Yildiz.

Insa, atacul Sahikai nu se opreste aici. Ea isi da seama ca, aceasta incercare esuata nu le va face sa se opreasca. Ele vor dori cu siguranta sa afle de unde are banii Leyla. Asa ca, vrea sa le dea peste nas si sa le bage intr-o ceata totala. Astfel, ea incepe sa bage vorbe la Ender cum ca, pe Leyla a lovit-o norocul. De ce? Pai, unul dintre managerii de la firma lui Halit a pus ochii pe ea. Iar acum, cei 2 se afla intr-o relatie frumoasa.

O familie unita

Pentru familia lui Kaya si Ender, lucrurile par sa se aseze intr-un fel la care nici nu se asteptau. Daca ar fi fost sa ii intrebam, in urma cu cateva episoade, daca vor ramane impreuna, raspunsul ar fi fost unul negativ. Acum insa, se pare ca vechile sentimente s-au reaprins in fiecare dintre ei. Dupa ce s-a despartit iar de Lila, Yigit nu mai poate. Nu mai vrea sa auda de nimeni din familia lui Halit Argun. Insa, nici nu vrea sa reprezinte o piedica pentru parintii lui. Asa ca le spune verde in fata: daca nu va iubiti, nu mai trebuie sa stati unul langa celalalt. Puteti sa divortati, daca asta vreti.

Insa, se pare ca niciunul din ei nu isi doreste divortul. Ba, mai mult, aproape ca incep sa isi faca planuri, la fel ca o familie frumoasa si fericita. Cand afla Erim ca Ender si Kaya se inteleg atat de bine, isi spune ca si-ar dori si el sa aiba parte de liniste in locul unde sta. Asa ca, incepe sa isi doreasca din ce in ce mai mult sa stea la Ender si nu la Halit.

Pretul Fericirii Sezonul 3 Episodul 20 Rezumat: Un santaj nereusit

Halit nu se afla in cel mai bun moment al carierei sale. Nu prea sta bine financiar, din cauza unei datorii uriase, care ii tot bate la usa. Insa, are un plan prin care spera sa iasa in incurcatura. Doar ca riscul e pe masura datoriei. Altfel spus, ce vrea sa faca Halit este ceva ce, un om de afaceri in toate mintile, nu ar face. E vorba despre plasarea tuturor fondurilor sale pe niste actiuni riscante, in speranta ca va putea, in timp scurt, sa faca un profit urias.

Halit are totusi un asa-zis noroc. Ii spunem asa, pentru ca el se va dovedi a fi praf in ochi, dupa cum veti vedea. Unul din vechii angajati ai lui Nadir s-a gandit el asa ca ar fi rost de facut niste bani. Pentru ca acum nu mai lucreaza, niste bani de la Halit pe o informatie pe care o are sunt bineveniti. El stie ca Nadir se iubeste cu sotia cuiva dintr-o pozitie buna a firmei. Halit plateste pretul si afla informatia. Apoi, isi spune ca s-a zis cu Nadir. Sigur va da inapoi cand va afla ca Halit ii stie secretul.

Ce sa vezi, insa? Si Nadir are un as in maneca. Astfel, atunci cand Halit se duce la el ii spuna ca ar face bine sa se retraga, nadir ii raspunde ca nu are de ce sa o faca. Si el, la randu-i, stie ca el se intalneste cu Leyla. Si, daca nu va pastra tacerea, el ii va spune lui Yildiz. Am putea spune ca e si o scena amuzanta aceasta in care cei 2 se acuza unul pe celalalt de aventuri, cand ei insisi nu sunt curati. Ce se va intampla insa pe mai departe? Aflam din episoadele urmatoare. Pana atunci insa, avem liber la discutii despre serial pe pagina de Facebook. Aici se strang toti cei care urmaresc cu placere serialul turcesc Pretul Fericirii seara de seara.