Pretul Fericirii Episodul 98 Rezumat: Sahika si Hasan Ali s-au casatorit!

Pretul Fericirii Episodul 98 Rezumat: Sahika si Hasan Ali s-au casatorit! Da, stim, nu mai intelegeti nimic. Insa, stati linistiti. Va vom explica tot ce trebuie in rezumatul nostru de astazi. Lucrurile devin din ce in ce mai complicate. Insa, ce nu fac Ender si Sahika pentru a-si recupera actiunile de la firma?

Pretul Fericirii Episodul 98 Rezumat: Inscenarea

Stim si noi deja din episodul precedent, faptul ca… pana la urma, Sahika nu a patit nimic in urma vizitei la Hasan Ali. Da, da, stim, totul a parut real. Am zis ca gata, s-a terminat cu ea, insa a venit inapoi teafara si nevatamata. Si acum toata lumea vrea raspunsuri. Ce s-a intamplat, de fapt? Sahika le explica tuturor faptul ca, pana la urma, a reusit sa discute cu Mahmut si sa il faca sa inteleaga ca Hasan Ali se afla in spatele disparitiei definitive a tatalui sau. Atunci, individul si-a zis ca trebuie sa isi razbune parintele, asa ca a decis sa o ajute pe Sahika.

Planul lor? Pai, e destul de simplu. Sahika ar fi trebuit sa lesine, Mahmut ar fi trebuit „sa scape” de ea, iar ulterior, Hasan ali ar fi trebuit sa ajunga dupa gratii. Ei au vorbit ca Sahika sa plece in strainatate dupa aceasta schema. Doar ca femeia nu si-a tinut partea de intelegere. Ba, mai rau… a si facut in asa fel incat teatrul acela cu Mahmut aruncad-o in mare sa fie filmat. Iar acum, acea filmare pe care o are Ender reprezinta practic salvarea lor. Ender nu pierde timpul si se duce la Hasan Ali cu ea. Tatal lui Cagatay se uite cu ochi mari, nevenindu-i sa creada. De la cel ce avea intotdeauna un avantaj in fata Sahikai si in fata lui Ender, a ajuns pierzator. Si totusi, de data aceasta, nu mai are pe unde sa scoata camasa…

Vor actiunile inapoi

Ender ii spune satisfacuta ca singura sansa ca acea filmare sa nu ajunga si prin alte locuri este ca ea si Sahika sa primeasca actiunile inapoi. Doar ca, avand in vedere tot deranjul pe care el l-a cauzat, acum au niste pretentii si mai mari. Pe langa actunile lor de drept, mai vor si 20% din actiunile lui Hasan Ali. Speriat, el le spune ca acest lucru nu este posibil. Pentru ca niste actiuni de-ale lui sa poata sa intre in posesia altcuiva, acest asa-zis transfer se poate face doar prin vanzare sau doar daca transferul se face spre un alt membru al familiei lui Hasan Ali. Si cum nici Ender si nici Sahika nu ii sunt rude, situatia e fara scapare.

Sau poate nu? Cand vine vorba de bani si de avere, Ender si Sahika au intotdeauna idei. Lor le vine ideea ca Ender sa se casatoreasca cu Hasan Ali. De ce? Pai, daca se casatoresc, Ender ii vine practic sotie si astfel, membru al familiei. In acest fel, va putea obtine si acel surplus despre care am vorbit mai sus ca il vor. Din pacate, Ender nu este de acord, deoarece nu poate sa simta decat repulsie pentru el. Si totusi, se duce sa ii spuna despre acest plan. Desi lui Hasan Ali i se pare o prostie, nu are ce sa faca. Trebuie sa joace dupa cum ii canta ele doua. Asa ca incep pregatirile de nunta…

Pretul Fericirii Episodul 98 Rezumat: Sahika e mireasa

Desi Hasan Ali se astepta ca Ender sa fie mireasa, in ziua cu pricina afla ca, de fapt, s-a insurat cu… Sahika. Doar ca femeia si-a schimbat numele in… Ender. Practic, Sahika noastra, personaj pe care il stim sub acest nume, este acum tot Ender. Desigur aceasta e doar o chichita pentru a se putea face actele de transfer. Si uitati asa, cele doua au reusit, in sfarsit, sa puna din nou mana pe actiunile lor. Insa cu ce pret… La faza cu schimbatul numelui chiar ca nu ne-am fi asteptat, trebuie sa recunoastem… Insa, dupa cum am spus, la rele le merge mintea celor doua, Ender si Sahika.

Intre timp, Feride si Yildiz sunt nevoite sa petreaca timp impreuna. Prietenele femeii vor sa vada cine este tanara ce i-a sucit mintile fiului lui Feride. Asa ca cele doua fac pe prietenele. Cansu e si ea pe langa ele si incearca sa bage si de aceasta data niste intrigi, insa nu prea reuseste. Doar ca, evident, nu se va lasa. Pana aflam si noi ce o sa mai faca, hai si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in serialul turcesc Pretul Fericirii.