Pretul Fericirii Episodul 93 Rezumat: Gustul dulce al razbunarii!

Pretul Fericirii Episodul 93 Rezumat: Gustul dulce al razbunarii! Sahika si Ender si-au spus ca a sosit timpul ca acel Hasan Ali sa vada ca tocmai s-a incurcat cu doua femei puternice, nu cu doua fetite neajutorate, pe care le poate prosti din vorbe. Fostele asa-zise prietene ale lui Yildiz sunt pregatite sa se razbune si pe tatal sotului ei, dar si pe ea. Ce vor face pana la urma? Aflam din rezumatul nostru de astazi.

Pretul Fericirii Episodul 93 Rezumat: Gustul dulce al razbunarii!

Asadar, Hasan Ali le-a pacalit pe Sahika si pe Ender, dupa cum stim si noi din episodul trecut. Le-a zis ca trebuie sa le ia temporar actiunile, pentru ca altfel, firma va avea de suferir. Surprinzator sau nu, el nu le-a ma intapoiat celor noua niciuna din actiuni, fapt pentru care, amandoua au ajuns acum la un nivel financiar mult sub pretentiile lor. Practic, stau acum intr-o casa saracacioasa si, pentru ele, asa ceva nu se poate sa devina o obisnuinta.

Asa ca trebuie sa puna niste idei in practica pentru a-l distruge pe Hasan Ali. Pentru a-l santaja, au nevoie de informatii, insa cine sa le dea? Trebuie sa apeleze la cineva din apropierea individului. Cineva care sa ii stie miscarile. In zadar, insa. Ei apeleaza la unul dintre cei mai loiali oameni din jurul lui Hasan Ali. Insa, evident, acesta nu are de gand sa isi tradeze seful. Ar risca totul pe o carte si pentru ce? Asa, nu mai bine tace din gura si isi vede de ale lui?

Sa le ajute ea totusi

Vazand ca nu au sorti de izbanda, Ender si Sahika hotarasc sa ii ceara ajutorul lui Feride. In schimbul unor informatii care sa le fie de folos, cele doua ii spun ca ii vor spune ce sa faca pentru ca baiatul ei drag, Cagatay sa nu mai vrea sa o vada vreodata pe Yildiz. Auzind acestea, Feride nu sta mult pe ganduri si le spune ca da, e dornica sa le ajute.

Si totusi, ea nu stie nimic despre felul in care face afaceri Hasan Ali. Chiar si asa, e probabil ca una din sotiile sale anterioare, care din pacate nu mai este, sa fi stiut cam ce misca individul in ceea ce priveste toate afacerile sale. Sigur, nu e mare lucru, insa pentru cele doua care vor sa se razbune pare a fi un inceput bun de tot.

O discutie deranjanta

Feride se muta in casa cu Yildiz, Asuman si Cagatay. Si nu pentru ca i-ar face placere, desigur, ci pentru ca, dupa spusele celor doua asa-zise prietene ale ei, doar asa poate sa faca rost de ceea ce ii trebuie. Ea are un microfon ascuns, cu care poate sa inregistreze diverse eventuale discutii din acea casa, pe care sa le poata folosi ulterior. Si se pare ca acel microfon se dovedeste tare folositor destul de repede, intrucat Yildiz si Asuman discuta fix ce nu ar trebui.

Asuman este panicata de faptul ca, in curand, Cagatay i-ar putea da papucii. Si, pentru a nu o face, ea ii spune fetei sale ca ar cam fi cazut sa ramana gravida. Doar n-o s-o dea afara pe usa co copil cu tot, daca reuseste Feride pana la urma sa se bage intre ei? Desigur, tonul discutiei pare a fi mai degraba unul glumet. Yildiz baga si ea un soi de gluma si ii spune ca atunci, daca ea trebuie sa ii toarne un copil lui Cagatay, trebuie si ea, adica Asuman, sa vada cum se baga pe langa Hasan Ali. Microfonul inregistreaza, iar cele doua ii dau astfel lui Feride, fara sa stie, o gramada de motive de bucurie.

Din nepoata in fiica

Ender si Sahika au ajutat-o pe Feride, insa acum trebuie sa se ajute si pe ele insele. De aceea, isi spun ca trebuie sa discute cu nepoata acelei sotii despre care le-a spus individa. Stiu unde stau si reusesc cu greu sa ajunga la ea, dupa ce Sahika isi pune in aplicare farmecele. Ajunge aici, ele incep sa discute cu Cansu, caci asa se numeste tanara care le va da niste batai de cap. Ele reusesc sa o convinga sa vina in fata lui Hasan Ali pentru a-i spune acestuia ca, de fapt, este fiica fostei sale sotii si are nevoie de ajutor. Un soi de santaj emotional, daca vreti.

Hasan Ali o crede si o ia sub aripa lui, dornic sa ii ofere tot ce i-a lipsit in tot acest timp. Sahika si Ender isi freaca mainile de bucurie. Cu aceasta noua aliata a lor inflitrata pe langa dusman, ele spera ca in scurt timp vor putea sa isi recupereze actiunile de la firma. Ce nu stiu ele insa, este ca aceasta Cansu nu se va da in laturi de la a le indeparta pe ele, ca sa ramana doar ea cu banii de la Hasan Ali.

Pretul Fericirii Episodul 93 Rezumat: Inregistrarea de la petrecere

Acea inregistrare facuta de Feride este pusa la lucru chiar la o petrecere de-a firmei. Hasan Ali e bucuros ca se mai poate destinde. El spera sa aiba parte de niste ore linistite, pline de socializare. Insa, Sahika si Ender se prezinta la petrecere cu tupeu, desi n-aveau invitatii. Si nu doar atat, insa ele reusesc sa puna acea inregistrare cu Asuman si Yildiz, astfel incat toti sa poata auzi ce au spus cele doua. Toti lasa privirile in jos, mai ales cele doua in cauza. Nici lui Hasan Ali insa nu ii pica deloc bine, pentru ca e in joc si reputatia lui. Cagatay nu va mai spunem ca se enerveaza pe Yildiz si incepe sa isi piarda din increderea in ea.

Desi spera ca acesta este sfarsitul pentru relatia dintre el si Yildiz, se pare ca lucrurile nu stau asa. Da, Cagatay e foc si para, iar Hasan Ali ii spune din nou lui Yildiz ca nu mai vrea sa existe astfel de scandaluri urate pe langa firma lui. Si chiar si asa, putem spune ca Yildiz a scapat usor. Acum, mai nervoasa ca oricand, isi spune ca, desi ele sunt doua si ea doar una, tot le va distruge. Pana aflam si noi in ce fel, haideti si pe pagina de Facebook, unde discutam despre ce se intampla in Pretul Fericirii.